Fulguleti de nov-dec 2006 (207)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Dia sper sa nu fie nici un streptococ.
Diana luna plina zici...giardia...sa scapati repede. Finutul meu de 4 ani a facut operatie polipi-amigdale. Operatia a fost usoara, dar l-a durut ceva dupa.
Floreda frumoase fete ai.
Lacramioara eu schimb sticla de vigantol la 30 zile, da ma voi conforma.
Donia

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dbunny, ai dreptate, e mult spus "interzis", am scris repede...
ca urmare a unor probleme prelungite de inapetenta, i-am facut analize lui ianis cand avea 4 luni. inapetenta nu inseamna numai ca nu manca bine, ci si ca nu lua in greutate. atunci i s-a prescris fier (picaturi) si mi s-a spus clar ca, pt a aduce hemoglobina la un nivel rezonabil (era mult sub minimum admis) trebuie neaparat sa-i dau fierul in lingurita, in cateva picaturi de lamaie, intre mese, sa nu fie lapte "in zona"...

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

lacramioara, marc face putin dar bine, ca intotdeauna
in rest asteptam sa vina primavara cea adevarata si ma rog sa nu faca mai mult decat faringite pana atunci. pot spune doar ca de 3 saptamani este cu un fel de rosu in gat, un fel de tuse si un fel de iritatie pe piele. nimic anormal pt el, va tine exact asa cel putin pana in feb inclusiv :) asa a fost si anul trecut. tind sa cred ca asta nu e stare de boala ci stare alergica. sa nu ma intrebe nimeni la ce ca nu mai vreau sa deschid subiectul!
nu vorbeste, nu citeste, nu stie sa deseneze sau se joace, este in continuare un bb de 1 an si pic din acest punct de vedede. noroc ca intelege ca unul de 2 ani, altfel chiar as lua-o razna.
cred ca nu sunt o companie extraordinara zilele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

neata fetele

vreau sa va spovestesc ceva frumos

eu: Adina imi dai un pusi?
Adina: Anina nu mai are...
eu: nu mai ai pupici pt mami?
Adina: nu. aide a mazin a cupara pusi
(haide la magazin sa cumparam pupici)
dupa vreun minut...
Adina: Mamiiii a ghit pusi, Anina scus unu a mami (mamiii am gasit pusii, adina a ascuns unul pt mami)

m-a topit toata...

Raluca 5+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_u

neata fetele

vreau sa va spovestesc ceva frumos

eu: Adina imi dai un pusi?
Adina: Anina nu mai are...
eu: nu mai ai pupici pt mami?
Adina: nu. aide a mazin a cupara pusi
(haide la magazin sa cumparam pupici)
dupa vreun minut...
Adina: Mamiiii a ghit pusi, Anina scus unu a mami (mamiii am gasit pusii, adina a ascuns unul pt mami)

m-a topit toata...

Raluca 5+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

CE SCUMPA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

bine v-am regasit dragele mele....ne-a fost tare dor de voi, dar din pacate din lipsa timpului, anul acesta am intrat f rar aici. In primul rand pt k am fost mai mult pe drumuri, in plimbari iar in al doilea rand pt k am soacra la mine si sunt de 1000 de ori mai ocupata decat cand sunt singura...sau chiar daca nu sunt ocupata o simt in ceafa cand sunt la calculator....si imi piere tot cheful
Noi suntem bine ( sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau)...progresam pe ambele fronturi:
Briana a inceput marea explorare de-a busilea si in premergator,merge si singura tinandu-se de canapele si fotolii, sta in picioruse singura pret de cateva secunde, spune ta-ta, da- da, la-la..si alte interjectii de-astea...manaca tot ce prinde, are niste falcute de nu i se mai vad ochisorii, rade cu gura pana la urechi din orice motiv, e topita dupa darius si e cu ochii numai dupa el, doarme in continuare, numai si numai pe burta( o fi sanatos sa aiba o singura pozitie de dormit de cand s-a nascut?) ii place la nebunie in masina dar si in carut...ce mai e o scumpa rau de tot...
Darius e deja mare..nici nu-mi dau seama cand a crescut asa brusc. Vorbeste foarte bine dar numai cu cine vrea el( in casa nu-i tace gura), stie cateva poezioare si cantecele ( pe care le spune doar persoanelor dragi sau care ii promit bomboane/ciocolata), inventeaza jocuri din nimic, isi imagineaza situatii si personaje cu care vorbeste, ne povesteste din ce isi aminteste din vacanta la bunici, e innebunit dupa tom si jery,face la olita( dar si pe el uneori)tot nu o accepta pe briana in jocurile si la jucarile lui... inca e gelos pe ea, nu mananca foarte bine, dar stiu k are perioade si perioadeasa k sunt destul de ingaduitoare, e mult mai cuminte si mai calm decat inainte. il afecteaza foarte mult cand ii spun k ma supar pe el si inista sa ma impace...Imi pare rau k nu mai e asa poznas k inainte..parca n-as fi vrut sa creasca, dar asta e viatza...ma bucur de fiecare cuvant stalcit pe care il mai spune si nu il corectez pentru k stiu k nu mult timp le va mai spune asa...
imi pare rau k nu imi fac timp sa ntez chiar toate chestiile pe care le face/ spune, desi de mult timp mi-am propus asta...
poate imi voi gasi si eu putin timp sa-mi fac un blog , dar probabil dupa ce va pleca socrela si dupa ce se va intoarce tati de la bucuresti ( e la un curs pana in martie si vine doar in w-end...)

Sper k pana se trezesc ei sa reusesc sa citesc macar paginile din capitolul asta sa vad ce ati mai facut
va pup mult

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Bran 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

cineva a luat capacul de la butoi si am cazut drept inauntru. plus munca pana pe la 7-8 seara la birou. asa ca anunt o lipsa, mai mult sa mai putin motivata de pe forum. sunt pe aici, citesc si probabil daca voi avea vesti bune sau ceva f interesant de spus ma voi baga in seama. altfel ... see you ... some day.
pupici la mamici si bb

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Raportez, noapte linistita, fara febra.... sper sa se termine....
Aseara ne-am dragalit, m-a chitait.... m-a tras, m-a intins....

Diana, capul sus. Stiu ca e greu. Cand am probleme cu Stefy, de multe ori ma gandesc la tine, cum reusesti tu sa treci peste ele si parca imi mai ridic moralul.

Raluca, ce dulce e Adina... a ascuns ea unpusi pentru mami....

madaluta, ma bucur ca sunteti bine.

Laura, . Iesi din butoi....eu am dat capacul pentru mine....

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Sa nu va gasesc ... eram pe pagina 2 ... hopa sus.
Noi suntem bine toti ... multa sanatate tuturor!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

azi este a 20-a zi in care ma trezesc si imi spun "azi nu fumez". si deocamdata functioneaza .
iaca asa mi s-a nazarit mie. tine de lista aia de care v-am zis eu la inceputul lunii.

in alta ordine de idei...
avem fiecare un ritm de sus-jos, in viata... eu sunt jos acum, asta e, nu e nici prima si nici ultima data. si mi se intampla in principal nu din cauza si datorita alor mei, ci din cauza si datorita altora, a caror suferinta ma intristeaza nespus. capul meu e sus, unde ii sta bine, dar degeaba... frustrarea si neputinta raman...

pt problema asta exista o solutie simpla: evitarea; postura egoista la care nu sunt inca dispusa sa revin. punct si de la capat.

urmatorul mesaj va fi mai vesel, promit

Mergi la inceput