Fulguleti de nov-dec 2006 (207)
Raspunsuri - Pagina 9
adinazot spune:
KIKINEATA,cat e de scumpa Garga,mor ce gogosar de haina faina are,e mortala!!!
IULIA-STEFI,dulce Stefi foc!
dianocica spune:
la multi ani draga mea flore, iti doresc din suflet un an minunat, sa fii la fel de optimista, vesela si fericita, sa ai copilasii sanatosi si sa va bucurati in continuare unuii de altii asa cum stiu ca o faceti in fiecare zi. Ma bucur mult ca am avut onoarea sa te cunosc, asa virtual, si ma bucur mult ca am mai castigat o prietena de suflet. La multi ani, Flore !
iulia-stefy spune:
Salutare!
Flore, la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.
Roxana, ma bucur ca esti mai bine. Si la mine oglinda e la fel. Daca eu nu sunt ok, nu e nici Stefy. Mami
Kiki, dar ce model ochios... si tu mami... ce bine aratati...
dianocica, multa bafta in continuare si sa mergi inainte. Ma bucur sincer pentru tine.
madaluta, multumim.
Adina, multumim.
Noi, am fost afara aseara, cu cizmele de cauciuc si am luat toate baltile la verificat. Asta facem de doua zile. A si cazut pe burta si s-a facut.... De se uitau babele la noi pe strada... Ca doar nu era s-o dezbrac pe strada... asa am dus-o acasa. Dar era asa de fericita....Mai, o balta n-a scapat. Si spunea un batranel ca cea mai mare bucurie a unui copil e sa se balaceasca in balta.... Cred ca a fost singurul care nu s-a uitat dezaprobator ca e asa murdara... pe salopeta.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
adinazot spune:
FLORE,LA MULTI ANI MAMICA FRUMOASA!!!ITI DORESC TOT CEEA CE VREAU SI PT FAMILIA MEA,TOT BINELE DIN LUME!
kikineata spune:
La Multi Ani, Floarea Florilor! Sa fii sanatoasa, fericita si numai dragoste pe capul tau de la fetitele tale scumpe si baiatul tau drag!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Madaluta, hainuta Gargaritei e de la Okaidi, sotul meu nu m-a lasat sa plec fara ea din magazin. Cand ii va veni randul o sa i-o dau Briannei ca am inceput sa scot la mezat lucrurile Sarei ca nu mai avem loc deloc prin casa. Si stii ce e dragut ca-s de fapt 1 geaca de fas imblanita care se prinde de acel trenci in capse si-s 2 fermoare. Iarna impreuna iar primavara/toamna separat, una sport una elegantuta.
Iulia-Stefy io am revazut toate pozele voastre din album. e asa o placere sa vezi ce frumos creste un copil. mey, Garga e draguta, da, dar io alea 3 kg puse inapoi nu ma mobilizez deloc sa le dau jos inapoi.
Asiza, sper ca sunteti bine! da si tu un semn. Of, sa stii ca si io calc cu garga cate o ora si mi-e asa teama deseori.
Doniaaa, Doniaaa hai ma ce poate fi asa rau? Vino si vorbeste cu noi sa te inveselim.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madaluta Dbunny,: sa-ti fie de bine nasica, sa ai o finutza sanatoasa si frumoasa!Pe lanaga ce ti-au spus fetele k trebuie neaparat sa iei, eu am mai luat si o iconita din argint pentru camera copilului). apoi ai putea sa le mai faci un cadou mai consistent cum ar fi caruciorul, patutul sau scoica..depinde si de bugat, bineinteles... cum a fost la Disco??? doamne de cand n-am mai fost intr-un club sau intr-o discoteca, nici nu mai tin minte... sa ne povestesti cum a fost.. Si daca tot veni vorba de botezat, ma bag si eu in vorba sa va spun k pe 6 iunie cununam...Marea mea dilema e ce cadou le fac finilor... As vrea sa fie ceva deosebit, care sa-i impresioneze,sau macar sa le placa mult. Nu as vrea sa le fac cadou farfurii tacamuri sau alte chestii pe care oricum si le-ar lua la nevoie sau le-ar primi de la parinti... as vrea ceva deosebit... Aveti idei? |
Ne-am desobisnuit de mers prin baruri si discoteci...nu ne mai simtim la locul nostru zbenguindune la 3 noaptea...dar na, mergem si bem o cupa, radem nitel cu amicii si-apoi acas la ingerasu' nostru
Mersi mult de raspunsuri la dilema mea cu nasitul...abia astept sa-i cumpar cercei..
La fini eu le-as cumpara verighetele...un cadou vesnic, sau cel putin cat tine relatia intre ei
mai intru mai tarziu...si vad si poze
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
flore26 spune:
poftiti de serviti, care ce doriti...azi fac cinste!!!!
Azi ma sarbatoresc...am mai intinerit 1 an ( asa mi/a zis Nicu )...am 28...sunt mai tanara, mai frumoasa, mai fericita, mai implinita, si asta pentru ca am 2 fetite superbe, un sot minunat si o multime de prieteni care ma iubesc ( asta am dedus din faptul ca de azi dimineata sunt centralista..." suna telefoanele ca dracii" )Va multumesc la toate pentru gandurile bune, pentru mesaje, pentru telefoane si mai ales pentru ca sunteti aici si/mi faceti zilele frumoase.
ramsan spune:
La multi ani, Flore! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cele doua minuni ale tale si de sotul tau
Dianocica felicitari pentru afacere si pentru un baiat minunat!
Asiza din pacate nu am nici un remediu pentru arsuri sa se faca Denis bine bine de tot mai repede! Bambo te poate ajuta din experienta proprie cu caprita ei!
Danita ce mai face mama?
Donia hopa sus din butoaie
teutz bine ai revenit!
Va pup si va imbratisez pe toate. Nu prea am timp sa va scriu ca am mult de lucru la birou!
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)