Fulguleti de nov-dec 2006 (207)
Raspunsuri - Pagina 3
lizzy spune:
scuze ca-mi scapa multe zilele astea. nu mai stiu exact cine spunea ca nu papa nimic. ianis nu papa prea bine. numaram linguritele, ii dadeam pacalit, chinuit, etc. era groaznic si asa a ramas pana a intrat in colectivitate, moment din care a inceput sa pape tot mai bine.
cert este ca acum, la 4 ani si un pic, e.... asa:
isi pune sotul in farfurie, jumate papa ianis, ajung si eu acasa, imi pun mie, vine ianis, jumate papa el, realmente imi ia din farfurie. la culcare i se face foame! la gradi cere supliment! la party-uri baga ca spartul!
ceea ce sper sa vi se intample si voua la timpul potrivit, respectiv inainte de a dispera de tot.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
shoshika spune:
sunt si eu pe-aici...
Ce sa va spun despre noi? Tudor e cu mama acasa, eu la serviciu. Petrecem prea putin timp impreuna si mi se rupe sufletul, dar ce sa fac?!
Cu laringita e mai bine... facem aerosoli, luam siropele in continuare, iar vineri mergem iar la control sa vedem daca putem face prevenarul. De luni merge la cresa... cred.
Am racit si eu. Am gatul varza!
In rest... serviciu, serviciu, serviciu!
Si mi-e dor de Tudor! El s-a acomodat foarte bine cu mama. Nu mai are nici o treaba cu mine. Uneori ma cam deranjeaza, dar imi trece... Zic mersi ca nu sufera dupa mine...
O zi buna tuturor si sanatate!
shoshika spune:
am uitat sa va spun ca Tudor refuza sa manance cu mama. cred ca il streseaza prea tare cu mancatul. bineinteles ca ea se plange intruna: nu mananca baiatul!!! e disperata!! cand ajung eu seara mananca cu mine... deci...
va pup!
kikineata spune:
Dbunny dc zici de linte si fasole eu parca stiam ca au fier, cred ca suntem pe dos. Ne-o corecta careva.
Nu mi se parea ca papa atata de variat dar recitind mi-am dat seama ca e chiar OK. Tinand cont ca n-am adaugat astea simple ciorba de perisoare, a la grec, brocolli, fasole verde mai rar, dovlecel destul de des. Numa ca na Garga inca mai papa unele mancaruri pasate, astea de pranz si cat o mai pacalesc o tin asa ca e clar preferatele-s OK intregi adik paste, mazare, castraveti, rosii, salata, porumb, pui, peste. De ex piure de carof nu-i place deloc il scuipa, cu unele inca se inneaca de ex frunze de spanac :). Na ma mulez dupa cerere. Sunt convinsa cand isi va forma gusturile paleta cred ca se va restrange dar nu mult.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
ank999 spune:
Dia dc a zis pediatru sa-i dau i-am dat. Da sunt si zile din alea 10 in care am uitat. Cat despre D3 - folosim vigantol in continuare. Lactate mancam:300 ml lapte + un iaurt?o canita sana/zi. Nici nu stiu ce sa zic, dar cu rosii nu dau ca-s scumpe
Dbunny fasolea cam asa o fac si pt noi, da fara frunze de telina (ca nu-mi place mie) da pun piper si dafin/oregano. O sa-i dau si ei. Linte n-am facut niciodata da voi incerca.
Diana a mea e umbra de fata care nu papa. Sa dea domnul sa patesc ca tine cu Ianis, da de abia la toamna mergem la cresa, acum de abia ne-am inscris.
Shoshika multa sanatate amandurora. Cat despre dor...asta e soarta de mama in general
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
lizzy spune:
ah, sanatate stefy de lacramioara si tudor de shoshika!
donia, cum esti?
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
kikineata spune:
Mey fetele, cu Fe, ca si D3 clar se administreaza dupa analize. Ce-mi aduc aminte copii care nu mancau ori ca aveau lipsa de Fe ceea ce duce la anemie, drept urmare scade pofta de mancare, rezulta ca anemia devenea din ce in ce mai severa, pofta de mancare ioc. Alt caz prea mult D3 iar duce la lipsa poftei de mancare. Calciu in exces se depune und enu trebuie...ca la nebuni sunt dverse combinatii.
La Garga a fost asa. Nu manca. Dr tot ma innebuneau ca are lipsa de calciu, ca transpira, n-am dat Ca, n-am vrut. Facut analize, iesit Ca la limita superioara, asa ca. Apoi analiza de fier la limita inferioara. Dat ceva fier, putina vreme pus pe linia d eplutire.
Ca si Fe nu se administreaza concomitent niciodata, cica se anuleaza.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Dia1609 spune:
si eu stiam ca lintea si fasolea au fier. parca broccoli avea calciu.
kikineato, ia detaliaza tu un pic cum faci retele alea minunate pe care i le dai garagritei ... ca asa variat io nu mananc... nici in 2 luni ... si asa am salivat la meniurile voastre
dianav spune:
Dia poza nr.20 din ultimul link pus pentru Dbunny sa o faci poster, e poza de care iti ziceam
Altceva vroiam sa va spun, nu vreau sa fac reclama dar caut gradinite. Am ramas profund impresionata de Kiga, gradinita Bisercii Lutherane, daca aveti timp sa va uitati pe site sa vedeti ce inseamna o gradi frumoasa. Pacat ca nu am nici o sansa sa o inscriu acolo pt ca sunt ortodoxa si ei acorda prioritate comunitatii lor. Chiar si efortul financiar l-as face care e de vreo 500 de euro cel putin. Cel mai mult mi-a placut intr-o poza un fel de patut-cos, tare i-as face si eu Oanei asa ceva. Si cred ca nu fac rabat la calitate, adica nu cred ca inauntru salasuieste leopardul si pe afara e doar un gard frumos vopsit...nemtii sunt nemti
dianav spune:
Ca tot vb de gradi. Cel mai mult as aprecia la o asemenea gradi faptul ca ii invata sa se descurce singuri, educatia lor e spartana
Kiki si eu vreau retete. !!!
Eu pun si usturoi in sosurile Oanei ca altfel nu accepta usturoiul...sau poate nu am insistat eu suficient