LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (176)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata zuzici

.. ca io-s chioara de somn .. Eva a fost bine peste noapte, chiar la un moment dat mi se parea ca e cam rece pe spate .. si dimineata cand i-am dat laptele nu mai ardea, era ok .. nu am trezit-o sa-i iau temperatura, i-am spus soacrei s-o faca .. as vrea sa-i iau si eu termometru din asta .. dar care e mai bun de frunte sau de ureche?? prea o chinui cu termometrul in stiti ce e ciudat la eva .. avea 38,7 dar bratele si picioarele si caputul nu frigeau, aveau temperatura normala .. doar burtica si spatele si ceafa frigeau .. de ce oare???

laurici, alinus hi hi .. ati avut parte de o petrecere matinala de toata frumuseatea .. si eva mai face asa .. noroc ca nu e o regula ca eu cred ca ma duceam la balamuc .. si cate o pentru voi .. lau, nu am schema la mine, cand ajung acasa, o scriu aici ..

danutz, lala, ramo

andreea vai Doamne prin ce sperietura ati trecut .. nu-mi vine sa cred .. bine ca v-a pazit Dumnezeu de vreo nenorocire si ca Raducu e bine .. si eu ii mai dau evei cutia cu guma de mestecat si odata am prins-o cu capacul aproape desfacut ..

nu mai stiu nimic de mateias, cand intra iri pe mess, o abordez sa vedem ce fac si ei ..

sanatate multa tuturor puilor bolnaviori, ce bine ar fi sa nu se imbolnaveasca niciodata niciun copil .. e asa greu si ti se rupe sufletul cand ii vezi cu febra, muci si altele ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Roxi eu cred ca ai visat-o pe Adeluta ta, da cum seamana cu Razvi, ai crezut ca e el.Eu zic ca Adeluta iti va face o surpriza si va alerga la tine, asa interpretez eu visul tau .

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Neata.

Laura Ioana multumesc pt ..si Ioana s-a trezit de n x azi noapte..iar de la 2 pana la 5 dim nu a vrut deloc sa mai doarma..avea chef de joaca. S-a culcat abia la 5 pana la 8.
Ellenuta cum mai e Eva? Sper sa nu mai fi facut febra..si eu ma gandesc sa nu fie de la rosu in gat..sanatate multa.
Andreea29 Doamne ce ai patit!..asa e tb sa avem grija de ei, ce bag in gura..
Laura Ioana multumesc.
alina023 LA MULTI ANI, ANTONIEI! de Sf Anton (chiar daca e al 2 lea nume)..o strigati si Antonia?sau numai Ana?

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Primul incisiv central de sus -18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

uite o schema salvata mai demult de mine ..

Schema antitermice la febra constanta peste 38,5 C :

Panadol ( sau eferalgam sau calpol = toate contin paracetamol substanta activa) - 5 ml
Nurofen = 4 ml
Supozitor (jumate) cu Novocalmin la febra peste 39 C

Se alterneaza cele 3 antitermice la 6 ore .
Se mai poate face frectie cu un amestec de apa calduta , 200 ml , o lingurita de spirt si una de otet de mere pe burtica, spate si membre.
Se pot pune sosete (sa fie lungi pana la genunchi. eu nu am avut aseara si i-am pus dresuri inmuiate pana la genunchi) inmuiate in apa, otet si spirt si se lasa pana se incalzesc.

la temperatura mare de peste 39, se pot face impachetari (uzi un scutec in apa rece si infasori copilul de sub tzitzi) sau baita cu apa la temperatura corpului care se raceste treptat pana cand ajunge ca o apa de piscina ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Roxanici... un mare si din inima "offffff" !!!! As vrea sa gasesc cuvinte potrivite sa te incurajez, sa te fac optimista, sa te fac de fapt realista , sa nu mai cauti nod inpapura, sa nu-ti mai imaginezi cele mai negre scenarii... LalaD a facut-o insa foarte bine ! Sper ca au mai fugit piticii iar tu stii ca eu tin taaare mult la tine si la buburuza ta frumoasa si poti sa ma suni oricand sa mi spui tot ce-ti trece prin minte. sa te descarci este o excelenta terapie plus ca uneori, cand iti auzi propriile ganduri, temeri traspuse in vorbe parca-si mai pierd din gravitate...

A, si eu VREAU mesaje kilometrice in care tu sa crezi ca bati campii !!!

revin.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Ai dreptate (a propos de 'terapie prin cuvinte'); sau macar, sa aud o alta voce - stii doar, ca tare bine mi-au facut conversatiile cu tine (si cu Ema ) asta vara, cand eram in spital.
Dar eu ma gandesc, ca fiecare are pb lui si este cam deplasat sa suni omu' si sa incepi sa te vaiti - mai ales, cu prostii, peste care nu esti in stare sa treci.

multumesc!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

Ginette...te pup

Alina si Stefania

Poze mai noi cu ingerasul zambaretz

Ingerasul creste

Am vazut pozele cu INGERASUL ZAMBARET..mi-au placut.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Primul incisiv central de sus -18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Neata!

Off Helene, cum este Eva? Poate a tras-o curentul, ceva; sper din suflet sa nu fie vre-o viroza pacatoasa.
printzesa.

LauraI si eu m-am gandit la tine ieri (mii de scuze ca te-ntorc in trecut ), dar admirativ

Despre temp. eu tot in fund i-o iau; nici n-am cum altfel, ca nu sat cu mana lipita de corp.

Andreea, ce sperietura! Eu, cand i se mai opreste cate-o bucatica-n gat, o pun cu stomacelul, chiar sub coaste, pe umar - ca pe sacul de cartofi - si imediat ii iese bucatica.
Stiu ca nu ebine sa-i bagi degetul pe gat, ca risti sa-i impingi bucata in trahee.

LauraD, ce haioasa trebuie sa fie Eleni, "aranjand" DVD-urile. mandretea 'grijulie'.

Ramo, ; l-am visat pe Razvi - in cele 2h legate, pe care le-am dormit - alerga (deci, obsesia evolueaza la mine) si striga la mine "aide, aide"; Nici tu, nici buburuza mea, nu erati in peisaj. Clar, sunt dusa !

De Matei, stie cineva, cum mai este?

Si, am retinut ca si Little Fanny, nu se simte bine? Parca ceva la poponetz are, nu?!

Noi tot asa ne petrecem noptile: cu cate 3-4 treziri; deja, dak nu ma trezesc, mi se pare 'suspect'.

Acum ma pregatesc de 'revista blogurilor'.

ps. Ce placinta de mesaj am scris

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

pentru "placinta" . asa te vreau !!!

tu stai bine cu 3-4 treziri pe noapte caci, daca se trezeste, inseamna ca mai si doarme... aseara vorbeam cu sotia unui grec - prieten cu iannis - care-mi spunea ca nu crede ca mai rezista mult...
fiu-sau care are 10 luni doarme 8 ore pe zi... eu am crezut ca doarme 8 ore in timpul zilei... nuuuu, doarme 8 ore in 24 de ore in cate 3 reprize de 2-3 ore fiecare... cica numai la 3-4 dimineata se culca zi de zi...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Elle termometru de ureche
E normal sa ii friga doar burtica si spatele . Cand verifici temperatura cu mana chiar pe omoplati se face tocmai ca fruntea sau manutele pot fi reci.
Mai da-i oscillo si azi .

Roxana fix mesaje din astea vreau dar si despre buburuz'

Lausa D saru mana de cafea.

Inecatul la copii
Cand se ineaca copiii cu ceva puneti copilul cu capul in jos si il bateti cu forta intre omoplati.

Cum sa efectuezi manevra Heimlich?

1. Pozitioneaza-te in spatele victimei;
2. Pentru a sustine victima in cazul in care isi pierde cunostinta, pozitioneaza un picior intre picioarele victimei;
3. Plaseaza-ti mainile in jurul taliei si apleac-o putin in fata;
4. Strange un pumn, plaseaza-l la nivelul abdomenului superior (deasupra buricului) si apuca-l cu mana cealalta
5. Strange brusc si impinge abdomenul in sus;
6. Repeta aceasta operatiune pana cand obiectul strain este expulzat;
7. Ai mare grija daca victima este un copil: strangerea trebuie sa fie mai lejera.

De retinut! Manevra Heimlich nu se realizeaza decat atunci cand persoana in cauza se sufoca.

Manevra Heimlich auto-administrata

Ce trebuie sa faci daca nu este nimeni langa tine si te ineci in timp ce mananci? Aplica aceasta manevra printr-o apasare puternica la nivelul abdomenului sau apleaca-te peste spatarul unui scaun, apasand pe abdomen pana cand obiectul strain sare afara.

Manevra Heimlich la copilul mai mic de 1 an

Cand copilul a inghitit ceva si tuseste puternic, lasa-l sa scoate singur obiectul deoarece tusea este cea mai buna metoda de a expluza obiectul strain. Abia atunci cand nu mai poate sa respire si sa planga trebuie sa aplici masurile de prim ajutor de mai jos:

-aseaza copilul pe antebratul tau cu fata in jos, astfel incat capul lui sa fie mai jos ca pieptul;
sustine-i capul si aplica-i rapid 4 ori lovituri pe spate, intre omoplati;
-daca obiectul nu a iesit, intoarce copilul cu fata in sus si sprijina-i spatele cu antebratul;
-este foarte important sa ii tii capul mai jos decat picioarele;
-pune aratatorul si degetul mijlociu sub osul stern si apasa rapid pentru a crea o tuse artificiala;
-daca nu incepe sa respire, cheama ajutor si incepe respiratia artificiala.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

la multi ani cu sanatate si fericire alaturi de parinti

Sofia
Vanessa
Calin
AJ

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Neata zuzuuuuu!!!!!

Dupa cum vedeti revin in forta!!! Am gasit metoda cea mai buna anti-depresie: nebunia!!! Hai sa vedem daca merge

Andreea, ingrozitor ce-ati patit. Imi inchipui cat de tare te-ai speriat. Am patit si eu ceva oarecum asemanator cu Luca, numai ca lui nu-i ramasese nimic in gat, asa am crezut eu. La fel, l-am zgariat si eu cu unghia in gat... Multumim Doamne ca ai grija de copilasii nostri!
Te asteptam sa ne scri mai des.

Danybv Mada , Elle , Nati , Laurici I ,

NatiS, presupun ca metoda cu ulei fiert si racit ai incercat-o deja. Poate nu este candida...mergi prea departe cu gandul. Te asteptam cu vesti. Daca nu reusesti nimic mai bine mergi la medic. fetele!

Laurici D trebuie sa punem clopoticile sa se joace impreuna mai des. Poate obosesc si dorm si ele mai mult. Si Ana s-a trezit la 6, a papat lapticul si apoi...party!!! De la ora 7 am dat si drumul la muzica suficient de tare cat sa ne putem zbantui . Ce sa facem? Va asteptam dimineata la un dans?
Pup puii dragi si pe mami lor!

Sofia, Vanessa, Calin LA MULTI ANI!!!!, sa cresteti mari, sa fiti ocrotiti de Doamne Doamne si de toti ingerii Lui, sa aveti parte de iubire, armonie si noroc!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

super idee alinush ()
dar nu asa de "tarziu" la 6 dimineata.... hai nu 5 dar macar un 5.30 sa fie!
si cat se joaca ele noi ne bem cafelutza si ne fumam tigarile

cu mult drag !!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput