LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (176)
Raspunsuri - Pagina 3
danonique spune:
DARENELALA
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
alina023 spune:
Neata zuzuuuuu!!!!!
Dupa cum vedeti revin in forta!!! Am gasit metoda cea mai buna anti-depresie: nebunia!!! Hai sa vedem daca merge
Andreea, ingrozitor ce-ati patit. Imi inchipui cat de tare te-ai speriat. Am patit si eu ceva oarecum asemanator cu Luca, numai ca lui nu-i ramasese nimic in gat, asa am crezut eu. La fel, l-am zgariat si eu cu unghia in gat... Multumim Doamne ca ai grija de copilasii nostri!
Te asteptam sa ne scri mai des.
Danybv Mada , Elle , Nati , Laurici I ,
NatiS, presupun ca metoda cu ulei fiert si racit ai incercat-o deja. Poate nu este candida...mergi prea departe cu gandul. Te asteptam cu vesti. Daca nu reusesti nimic mai bine mergi la medic. fetele!
Laurici D trebuie sa punem clopoticile sa se joace impreuna mai des. Poate obosesc si dorm si ele mai mult. Si Ana s-a trezit la 6, a papat lapticul si apoi...party!!! De la ora 7 am dat si drumul la muzica suficient de tare cat sa ne putem zbantui . Ce sa facem? Va asteptam dimineata la un dans?
Pup puii dragi si pe mami lor!
Sofia, Vanessa, Calin LA MULTI ANI!!!!, sa cresteti mari, sa fiti ocrotiti de Doamne Doamne si de toti ingerii Lui, sa aveti parte de iubire, armonie si noroc!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
alina023 spune:
Elle, cum e Eva?
Mai stiti ceva de Mateiut al Ereenei?
Nemary multumim. Hai ca ma bag la subiect sa-mi dau si eu cu parerea.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
ramonab spune:
Neata!
Elle cum e Eva? Sper ca i-a mai scazut febra.
Andreea29 ce sperietura ati tras.Bine ca s-a terminat cu bine.
Creata felicitari pt primii pasi ai Mariucai.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ramonab spune:
CALIN, SOFIA SI VANESSA, sa aveti multa sanatate si noroc in viata.Sa cresteti mari, frumosi si destepti.La multi ani!!!
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Ellenuta spune:
Acum fix un an la ora 13.56.05 primeam vesti de la stancutza noastra cu ajutorul irinukai
"DILATATIE NEMA, CONTRACTII, NU PREA, BEBITA NU E COBORATA IN BAZIN. O SA INTRAM LA CEZA IN CURAND. MI-E PUTIN FRICA, DAR E MAI BINE ASA PT BEBE"
apoi la ora 18.03.24 a venit si vestea cea mare
la 14.30 am nascut-o pe Sofia Elena, un bebelus frumos de 3200g si apgar 9. Mi-e deja dor de ea. pup toate zuzele! Stancutza
SOFIUCA
La multi ani papusa frumoasa, sa fii sanatoasa, sa ai noroc mult in viata, sa fii fericita si sa fii inconjurata de mult bine si de multa dragoste!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
laura_dimitris spune:
Cati, ce mai face mateias? I-ati facut analizele?
Miri, un biiiiiig !!!!
Ramo, ce rasfat pe baiatul tau frumos !!! Ce fel de spumant i-ai pus? Exista ceva special pentru bebeii nostrii ? sau ai pus sampon de'al lor si a facut spuma in felul acela?
Alinush, pentru ca habar n-am avut ca sambata a fost sf. anton! si eu am spalat si rufe atunci... LA MULTI ANI IUBITA ANA ANTONIA! Sa te ocroteasca sfantul anton toata viata !!!! Cat despre operatie... Curaj mami! Bine ca ai aflat ca trebuie sa o faci! Sper sa nu fie dureroasa! muuuulti !!!!
Luca a fost bestial cu "mama-focului"
Stancutza, cum mai este sofiuta??
Roxanici... un mare si din inima "offffff" !!!! As vrea sa gasesc cuvinte potrivite sa te incurajez, sa te fac optimista, sa te fac de fapt realista , sa nu mai cauti nod inpapura, sa nu-ti mai imaginezi cele mai negre scenarii... LalaD a facut-o insa foarte bine ! Sper ca au mai fugit piticii iar tu stii ca eu tin taaare mult la tine si la buburuza ta frumoasa si poti sa ma suni oricand sa mi spui tot ce-ti trece prin minte. sa te descarci este o excelenta terapie plus ca uneori, cand iti auzi propriile ganduri, temeri traspuse in vorbe parca-si mai pierd din gravitate...
A, si eu VREAU mesaje kilometrice in care tu sa crezi ca bati campii !!!
revin.
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ellenuta spune:
VANESSA
CALIN
LA MULTI ANI! SA FITI SANATOSI, BUCUROSI, FERICITI, SA FITI NOROCOSI SI IUBITI!
AJ
La multe lunite si anisori! AMR 1 LUNA!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ginnette spune:
Neata!
Off Helene, cum este Eva? Poate a tras-o curentul, ceva; sper din suflet sa nu fie vre-o viroza pacatoasa.
printzesa.
LauraI si eu m-am gandit la tine ieri (mii de scuze ca te-ntorc in trecut ), dar admirativ
Despre temp. eu tot in fund i-o iau; nici n-am cum altfel, ca nu sat cu mana lipita de corp.
Andreea, ce sperietura! Eu, cand i se mai opreste cate-o bucatica-n gat, o pun cu stomacelul, chiar sub coaste, pe umar - ca pe sacul de cartofi - si imediat ii iese bucatica.
Stiu ca nu ebine sa-i bagi degetul pe gat, ca risti sa-i impingi bucata in trahee.
LauraD, ce haioasa trebuie sa fie Eleni, "aranjand" DVD-urile. mandretea 'grijulie'.
Ramo, ; l-am visat pe Razvi - in cele 2h legate, pe care le-am dormit - alerga (deci, obsesia evolueaza la mine) si striga la mine "aide, aide"; Nici tu, nici buburuza mea, nu erati in peisaj. Clar, sunt dusa !
De Matei, stie cineva, cum mai este?
Si, am retinut ca si Little Fanny, nu se simte bine? Parca ceva la poponetz are, nu?!
Noi tot asa ne petrecem noptile: cu cate 3-4 treziri; deja, dak nu ma trezesc, mi se pare 'suspect'.
Acum ma pregatesc de 'revista blogurilor'.
ps. Ce placinta de mesaj am scris
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura_dimitris Ramo, ce rasfat pe baiatul tau frumos !!! Ce fel de spumant i-ai pus? Exista ceva special pentru bebeii nostrii ? sau ai pus sampon de'al lor si a facut spuma in felul acela? Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
nu e special pt bebei, e spumantul de baie, pe care-l folosesc eu din cand in cand.
RAZVANICI LA 1 AN
Micul print-blog