LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (176)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darene spune:

La multi ani Ileana Smaranda, Stefania, Alexandru, Calin Alexandru, Sofia Elena, Vanessa Maria !

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si fericiti toata viata !

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Am citit prima pagina...Danonique masina mea de spalat are si uscator.Pana pe la vreo 6 luni i-am uscat hainele lui Khalid in ea si nu le-a stricat.

Poze Khalid

Mergi la inceput

Sanatate puiutilor bolnavi !

Poze Khalid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti, plini de sanatate, voiosie, noroc si multe impliniri pentru Sofia puiuta iubita de Stancuta, pentru Vanessa si printisorul iubit Calin !

Laura I si eu folosesc termometru de ureche . La mine diferenta de temperatura intre cea rectala si cea auriculara la Andrei este de 7 liniute, la Bogdan de 5 liniute ( sau ma rog era ca la el ii iau in ureche de ani de zile si deja pe aia o consider temperatura lui, rectal nu o mai luam de mult).
Ideea este ca termometrul meu auricular se introduce in pavilionul urechii, spre spate, face "bip" apas, astept cu el nemiscat, mai face de doua ori "bip" , apas si abia atunci il scot afara si il citesc. El face o medie a 5 temperaturi colectate in intervalul celor 2 bipuri si pe aia o afiseaza.
Ca sa stii diferenta dintre cele 2 termometre si mai ales care este temperatura normala auriculara trebuie timp de o saptamana sa ii iei temperatura sanatoasa fiind

Elle cum a fost noaptea ?

Dana maine poimaine iti afisezi AMR-ul iubita. Mai ai asa putin .

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Sofia, La multi ani! pui mic si scump. Sa cresti mare si sanatoasa, sa fii fericita alaturi de parintii tai.
La multi ani! si pentru Calin si Vanesa. Sa cresteti mari si cuminti.

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata.
Poftiti la !!!
Astazi sunt la birou, deci sunt aproape de forum
Eleni a mea s-a trezit astazi la 5 dimineata, a papat laptele si cand speram ca a adomit din nou - s-a "activat" si nu a mai fost chip sa o fac sa adoarma... Si uite asa la 6 dimineata eu calcam rufe in sufragerie iar ea se plimba prin camera, canta si cara niste dvd-uri din sertarul unde le tin pe scaunul de la calculator...

Am mai citit ieri cate ceva din cele scrise aici si am o mare tristete cand ma gandesc la cei doi ingerasi si la parintii lor
Dumnezeu sa le odihneasca sufletele pure si sa-i intareasca pe parinti!!!

Laurici nu vreau sa detaliez ca sa nu-ti rascolesc dureroase amintiri. Dar vreau sa stii ca m-am gandit la tine si la ingerasul tau plecat prea devreme...

Elle, offf!!!! Cum este eva ? a mai facut febra? Daca nu are alt simptom , eu cred ca este posibil sa aiba rosu in gat. Exact asa pateste sora-mea cu ioana ei. De ieri de dupa amiaza o tine tot intr-o febra.... Si, cu ocazia aceasta vreau sa te rog sa-mi spui si mie schema ta de scaderea temperaturii. Ai scris-o aici de zeci de ori si niciodata nu am fost in stare sa o salvez in semn de carte . Am salvat-o acasa intr-un fisier din word dar acum sunt la birou

citesc din urma si revin!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

neata...am intrtat si eu repede..sa va salut...

am citit..dar nici nu stiu ce sa zic..uneori imi pare ca nu am de ce sa ma bag..caci voi petreceti mult timp impreuna..ce bine era cand stateam si eu cu voi mai mult..

si eu am regrete ca stau cu ingerasul meu pre putin...dar ma consolez cu gandul ca e iubita..si ca trebuie sa fie in siguranta si material..si incerc macar cat stau cu ea sa ii spun si sa ii arat cat de mult o iubesc...sincer..ma bazez si pe faptul ca e capricorn si seamana cu mine..si intelege multe lucruri

hai ca ma mai bag o fuga la citit si sper sa revin..

Poze mai noi cu ingerasul zambaretz

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

SOFIA ELENA
LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI PRINTESA FRUMOASA SI SCUMPA !!!
ITI UREZ DIN INIMA TOT BINELE DIN LUME, SA AI O VIATA FRUMOASA PLINA DE IMPLINIRI, SA-TI FACI PARINTII FERICITI SI MANDRI DE FATA LOR !!!!

Aceleasi urari:

CALIN ALEXANDRU
VANESSA

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Ginette...te pup

Poze mai noi cu ingerasul zambaretz

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

SOFIACALINVANESSA

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput