Nou stil de viata (246)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata dragelor.
M-am trezit azi pe la 6:20 sa-mi savurez in liniste cafelutza...aseara am ajuns extrem de tarziu acasa, am fost la sala, am facut Booty express, abs si . Ca niciodata m-a durut be bicla de-am crezut ca mor, am facut si beshici.

Dragelor, nu am multe noutati, in afara faptului ca am comis-o din nou rau de tot la shoppingareala. Aseara am repetat si esuat din nou o comanda pe zappos, unde m-am indragostit rau de niste pantofi rosii, sunt in prag de leshin de ciuda ca nu-i pot comanda...

Mamica dulce, am citit povestea ta de pe a doua pagina si sincer, si eu cred ca e o sansa pentru copilul tau si pt voi ca familie schema aia, si cu atat mai bine daca copilul isi doreste, e un noroc ca-i place asa de mult

Carmen E, sunt mult mai bine acum, desi conduc un pic mai stresata...mi-e ciuda ca o luna sunt per pedes si stric bani pe taxiuri, ca am de umblat mult...

Ruxi ti-am vazut pozele asa e, nu arati nici pe departe kilele alea, mai ales ca nu esti foarte inalta.

Vikingo, ce sa mai zic, you rock sister! M-am uitat ce m-am uitat la par, dupa care mi s-au lipit okii de alte locuri, unde io in unu am prea putin si in celalalt prea mult

Sabina

Anda

Daniela, cand mai vii la Cluj, sa stai mai mult?

Pisiiic, v-am zis, ma omorati, prea mult scrieti nu tin pasul..

mai viu
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineata.
Micul dejun (lapte/iaurt cu cereale) si beutura matinala () sunt pregatite, lasati-va conduse dupa miros, :).

diseara bagam un concurs secundar:
-cine e model de gandire pozitiva pe subiect?
-cine are cat mai putine abateri saptamanal?.....

asa ca, sa aveti o zi minunata, sa va bucurati de orice nimic marunt, .

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Carmen, multumim de micul dejun urarile pentru ziua de azi! Uite, eu azi ma bucur ca zambila pe care am cumparat-o ieri, a inflorit peste noapte. E o zambilica mica intr-un ghiveci, sta la mine pe birou, ieri i-am spus toata ziua cat este de frumoasa si de desteapta si azi dimineata cand am ajuns, avea cativa bobocei deschisi. Cred ca pana dupa-amiaza o sa miroasa tot biroul!!

Roxana, spune repede ce ti-ai cumparat!! Zappos-ul nu trimite in Romania, am incercat si eu. La Victoria's Secrets ai comandat? Eu imi iau o gramada de pantofi de la ei.

Lai, problemele pe care le ai tu, le-am avut si eu (anovulatie si amenoree); daca vrei, iti spun pe PM ce si cum am facut eu sa fac bebelus.

Ruxandra, iti iei mancare cu tine si saptamana viitoare?? Nu gasesti acolo unde mergi, la restaurant, ceva sa inlocuiesti?

Gusta, lasa ca iti iei alta bicicleta!! N-a fost sa fie asta!

Tzuni, mai esti bolnavioara? Am vazut mesajul tau de la Partintii Intreaba... Noi am avut o olita cu Winnie care canta cand face pipi in ea si a functionat.

Scuze doamnelor pe care nu le-am mentionat, cate o zambilica mirositoare pentru fiecare.

Bebele mic al nasilor este mai bine, nu a mai facut convuslii, encefalograma a iesit OK, dar este inca in spital. Of...

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata! De la mine primiti apa cu marar mephala

Suntem mai bine. Cu "nucii" ne mai luptam.

Gabrielama, pana sa ajunga sa-i cante olitza, ea trebuie sa spuna ca vrea sa faca pipi. Cred ca pur si simplu voi astepta sa mai creasca...

Roxa, felicitari pt sport. Cu pantofii n-am cum sa te ajut Io-mi cumpar pantofi o data la 3 ani Si haine cand nu mai am ce imbraca.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

eu sunt la birou de la 8 , azi sunt 3 in 1 .

Multumesc mult tuturor pentru aprecieri!

Dordia, poti sa mananci si seara niste carne, branza, legume ( o salata de exemplu). Nu e absolut nici o problema.

Lai, sursele cele mai bune de proteine sunt carnea ( de toate felurile), ouale si branza. Laptele foarte putin, legumele si semintele mentionate de tine au si proteine, dar calitatea lor nu este "extra". Si eu cumpar tot carne bio sau peste, insa la cat mananc eu pe zi nu e asa problema. Adauga 1-2 oua la 2 zile si branza.
Consumul de proteina pentru o femeie care face sport trebuie sa fie in jur de 1.2-1.3g/kilocorp. Eu mananc undeva in jur de 90g/zi.

Roxa, mersi. M-ai innebunit cu zappos aia, da-mi si mie un link sa bag un ochi.

Carmen, neata. Ce idee buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Am uitat sa va zic: azi m-am tuns si vopsit ( nu radical ce e drept, dar este clar ca am facut ceva) si barbate-meu n-a observat nimic .

Eu zic ca e semn rau...

Eu zic ca e barbat adevarat....

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Gabriela, am scris in acelasi timp. Probabil gasesc mancarea, cel putin dimineata si seara, insa nu stiu exact ce si cum. O sa imi iau cate ceva la mine, sa fiu sigura.
Vreau si eu zambila, deja ii simt mirosul...

Tzuni, cum adica iti cumperi pantofi la 3 ani???

Mergi la inceput

Tzuni, . O fi si n-am observat eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Roxa: am ras de m-am prapadit incercand sa imi imaginez cum arata basicile pe popou. Sa ai o zi frumoasa si usoara.
Carmen: faine idei. Multumim de tratatiile de dimineata.
Lai: tin pumnii sa fie bune rezultatele si sa apara bebe si la voi.
Diana: http://dietdiaries.wordpress.com/2008/02/02/how-to-stop-night-bingeing11-tips/ sper sa te ajute. De asemenea, punctul 9 e ff nice: iti poti pastra ceva calorii special pentru un snack seara, e normal, dar nu iti fura singura caciula.
Ruxa: sa ii fie rusine. Arata-ne si noua pozute sa te admiram noi.
Marilena: nu poti lua inclusiv de la magazin si sa o duci inapoi in termen de cateva zile daca nu e ok? Eu stiu ca se poate. Merita sa intrebi.
Claudia: e totul in regula?
Tumpi: unde esti? Ne-ai sedus si ne-ai abandonat
Violeta: te astept cu detalii. Ma bucur ca din ce spune Diana totul e in regula.
Caro: 2 kg nu-s mult mai ales ca zici ca te-ai si umflat. Sper sa treci repede peste problemele pe care le ai.
Meniul de azi
3 clatite cu malai, faina integrala si legume (ciuperci si ardei) cu crema de branza si sunca
1 ardei si 1 zuchini umpluti (carne de pui, orez, ciuperci si morcov) cu iaurt
nu stiu ce fac diseara, probabil ceva peste ca imi e tare greu sa mestec/ musc dupa ce aseara mi-a obturat cei 2 incisivi centrali de jos. In plus Carina nu se simte prea bine si tinand cont ca e si epidemie de gripa in Cluj o sa merg dupa ea la gradi la pranz.
Va pup,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Neatza fetili!!!
Greu cu diminetile astea....
M.D. Doi felii subtiri de paini cu niste sunca, un iaurt.
P. Supa de galusti cu multe legume prin ea.
C. .........Dumnezeu cu mila...cred k spanac si imi fac o "magaliguta".
Aseara am papat o mare salata de varza si un castron de supa.
Maine e ziua de cosmar, dar noroc ca am niste ciocanele de pui sa arunc pe gratar doar pentru mine.
Si poate imi iau o punga de brocolli sa-l oparesc oleaca.
Iar duminica.....e prea departe sa mai gandesc pana acolo.
Oricum am renuntat la paine, zahar doar o lingurita pe zi, nu imi iese faza cu lasatu de tigari, si mai "scap" cate o gura de carboazoase.
Ma simt mult mai usoara. Sa vedem ce zic marti, ca nu ma cantaresc in fiecare zi ca sa nu ma deprim.

Fiecare sut....e un pas inainte!!!

Mergi la inceput