Nou stil de viata (246)
Raspunsuri - Pagina 18

mephala30 spune:
Puskin, te refereai la "fericirea" de a pleca saptamana viitoare in delegatii.
Delia,pur si simplu mi-a cazut in mana acea poza, actorul are 36 de ani, nu e pustiulica, nu-l stii din Prison break?
Carmen cu Iustin si Teodor

puskin spune:
Carmen, deci fericirea aia . Off, iar imi iau mancare cu mine si stau stresata din cauza asta.
Macar Istanbulul imi place...

Delidana spune:
O avea el 36 de ani dar nu-i arata. Nu urmaresc Prison Break dar acum ca mi-ai zis imi amintesc de tipul respectiv.
Puskin, asa deci, iti plac astia mai "seriosi".
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

puskin spune:
Am uitat sa va zic: azi m-am tuns si vopsit ( nu radical ce e drept, dar este clar ca am facut ceva) si barbate-meu n-a observat nimic .
Eu zic ca e semn rau...

dordia2000 spune:
HAllo
Ce faceti? Am terminat si eu de spala/culcat copilasi...si am intrat sa vad ce mai faceti.
MAi fetelor...ma apuca o pofta de rontzaiala seara cand ajung acasa...incat imi vine sa tot bag ceva la rntzait. Ma abtin cu mare greutate...dar as rontzai niste seminte, sau...nici nu stiu de ce am chef.
Meniul de azi fu asa:
MD: niste stiksuri
pranz: 3 felii sunca pui + 100gr branza telemea + 2 oua fierte + o rosie
Gustare sau cina: 1 banana + 1 mandarina
2 l Apa plata + 500 ml pepsi light (sry)
Mai fetlor...dar va bateti nu gluma.....adevarul e ca...frumosi barbati!
Imi place mult si MickyR dar si tipul din Prison Break e mortal...eu am urmarit seria si astept cu nerabdare episodul urmator.
So...si mie imi plac tipii mai seriosi si usor hispanici....gen...Andi Garcia, sau...Richard Gere, sau George Clooney....sau...mai bine ma duc la nani ca....ma apuca asa un soooomn....
Va poop si NB.
Uitam: VAd ca nu a reusit sor'mea sa intre, deci vesti despre Violeta: A facut analiza, e ok, trompele sunt ok si a venit deja acasa. Maine probabil ca o sa intre si o sa va povesteasca ea ce si cum...ca amanunte in termeni medicali....nu prea va pot da.
Acum chiar ca poop toata gasca! Somn usor Doamnelor...
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

lai spune:
Meniul meu de azi:
6:30 un iaurt natural, un kiwi
9:30 doua sardine, un ardei gras, un colt de paine integrala, cateva felii de branza
12:00 pranz "de servici": pui cu sos de ciuperci, fasole verde, salata; salata de fructe; cafea
15:00 cafea mare cu lapte
16:00 morcovei
Sport - 10min eliptica + greutati (5X3X12) + abdomene + 25min eliptica
Ruxandra, arati foarte bine in poze! Multumesc pentru comentariile legate de meniu Cu fructele mi-am cam dat si eu seama ca am exagerat ieri si asta e relativ usor de rectificat. Cu proteinele eu chiar ma gandeam ca am mancat destul de bine ieri si ca am luat ceva proteine din peste (o portie destul de mare), iaurt, lapte, si ceva din fasole. Dar in general stiu ca nu mananc suficiente proteine si nu prea stiu cum s-o dreg. Mie imi place sa cumpar carne (includ aici si pestele) de la anumite magazine unde stiu ca e de calitate, proaspata, si nu-mi place sa cumpar daca nu-i organica. Problema este ca astfel de carne e scumpa si nu-mi permit sa cumpar foarte des si in cantitati mari. Inspirata de la tine am mai bagat eu cele sardine in meniu (de obicei le mananc dupa sala si ieri n-am apucat ca ma grabeam sa ajung la doctor si mi-a fost mai usor cu un fruct din zbor). Din cate stiu si fasolea, lintea (asta am maine in meniu) au ceva proteine. Mai bag ciuperci (tot maine
) si ma mai gandesc si la oua (cu astea mi-e mai usor in weekend), branza.. alte sugestii?
Lou, imi pare rau de problemutele cu dantura.. Nu ma pricep prea bine, dar ma gandesc ca poate fi vorba si de mostenirea genetica. Cu bebeii - eu am un dezechilibru hormonal care are ca efecte secundare anovulatie si amenoree. Pentru asta voi face un tratament de stimulare a ovulatiei - insa doctorul meu a vrut ca, inainte sa incepem tratamentul, sa imi faca o serie de teste/analize (printre care si HSG) ca sa fim siguri ca nu sunt si alte probleme. Miercurea viitoare ma intalnesc cu el, atunci imi va da si rezultatele la celelalte analize pe care le-am facut intre timp si punem la punct planul de bataie.
Gabi, multa sanatate puiului nasilor!
Marilena, imi pare rau ca n-a iesit pasenta cu bicicleta de data asta. Tin pumnii sa reusesti s-o iei cat de curand!
Mik, frumos in Polanco, e mai "upscale", in Coyoacan e mai studentesc asa Sa va bucurati de perioada asta, e o sansa extraordinara pentru copii mai ales. Vorbesc din proprie experienta, am avut si eu sansa de a trai o vreme intr-o tara latinoamericana in copilarie si practic mi-a schimbat viata
Delia, Hugh Grant? Io, io, io, io ma bat pentru el
Dordia, eu ma gandesc la doua motive pentru care te apuca pofta de rontait seara: 1. mananci prea putin in timpul zilei si atunci organismul iti spune ca ii mai trebuie; 2. obisnuinta - asta-i greu de schimbat, dar.. orice invat are si un dezvat; eu incerc sa nu mai mananc seara (si eu eram rontaitoare-sefa pe inserat), la inceput a fost ff greu, dar acum deja vad ca incepe sa se obisnuiasca organismul si nu imi mai e chiar atat de greu.
Bafta multa Violetei maine! - edit: acum am vazut ce a scris Dordia in ultimul mesaj despre Violeta - super!
Vik, sa iasa super petrecerea!! (cu siguranta asa va fi )
La mine se anunta cateva zile super-ocupate, pana luni trebuie sa termin aplicatia pentru o bursa, azi am fost aproape toata ziua la practica, si, cel mai frumos, in seara asta incepe festivalul anual de tango de la noi din oras, pana duminica seara tine, ne-am cumparat bilete pentru tot festivalul, deja m-am pus la tol festiv pentru diseara, iupiii
Cristina si Crystina, pe unde sunteti?
Lai

Zuzilici spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tzuni
In seara asta e clar ca ne batem pt barbati! ![]() PS. Da' nu-mi place ![]() _ Tzuni ![]() ![]() ![]() |

Cuba 2008
Zuzilici