Nou stil de viata (246)
Raspunsuri - Pagina 20

carina spune:
Gabi: ma duc in pauza sa imi caut zambila
Ruxa: spor sa ai atunci!
Tzunilina: daca o lasi fara pamper ce face (in casa ma refer)? EU la Carina asa ma facut - nu i-am mai pus pampers, a inceput sa faca pisu, si-a dat seama la ce ma refer si ce vreau si de atunci a inceput sa ceara.
Nu stiu daca v-am mai pus linkul asta sau nu, dar mie chiar imi place si te ajuta sa poti estima cantitatea portiilor chiar daca nu ai cantar (eu nu prea sunt de acord cu a nu avea cantar mai ales cand e vb de lsbit kg multe): http://www.wisegeek.com/what-does-200-calories-look-like.htm
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Tzuni spune:
Puskin, uite-asa.... Mie nu-mi place la shopping, nu am gusturi, nu ma pricep sa aleg, sa combin culori si materiale. De aceea ma imbrac predominant in negru si tinute lejere: blugi, tricouri, plovere, bocanci, cizme. Si merg si-mi cumpar ce am nevoie doar cand am nevoie. Nu mai tin minte de cand nu mi-am mai luat ceva "pt ca mi-a placut". Eu cumpar haine si incaltaminte ca trebuie sa fiu imbracata. Asa-s io. Aaaaaa.... si niciodata n-am fost la moda. Cred ca la capitolul asta sunt usor...barbat.
Carina, e la fel.... Tine mult si daca face pe ea nu spune. Daca o duc la olitza vine razand, ii place, face, striga cand e gata.... Chiar daca stiu ca nu are cum sa ma mosteneasca, recunosc ca asa eram si eu. Preferam sa tin in mine pana sa explodez decat sa ma duc pe olitza. O lene ciudata...
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

gusta spune:
Neatza.
Tzuni eu cu Mara am invatat-o ca daca cere singura are voie sa lipeasca ceva pe faianta de la baie.
Anda nu am cum sa fac asa.
Ruxandra am si eu unu la fel.
Gabriela zambiluta vreau si eu.
Marilena si Mara Augusta

louisea spune:
Neatza
Tumpi chiar acu am vazut ca ai intrat Sa fiti fericiti unde sunteti acum!!
Si eu care eram sigura ca va mutati in Italia
Gabi aceleasi idei are si sotul meu. Daca se intampla sa mi se ofileasca o floare zica ca e din cauza ca n-am vorbit frumos cu ea si invers
Anda interesant linkul. M-am mirat ca de 200 calorii poti sa bei 496 ml. Cola (eu de beau niciodata dar totusi) in comparatie cu alte chestii sanatoase (kiwi, mere, lapte).. Hmmm.. Mi se pare nedrept
Carmen bun concursul
Puskin si al meu e la fel
Gusta pe unde esti? Ocupata cu curatenia?
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

carolinah spune:
Hey ladies, imi revin cat de cat, da' tot n-am chef de prea multe! Trece, sper
Vad ca aveti chef de barbati... nice... mai bine decat de femei. Mie-mi place Pierce Brosnan
...Mi-a placut la nebunie in Ocolul Pamantului in 80 de zile, mai putin in James Bond al nu stiu catelea...
Aseara am inaugurat eliptica: e faina! Nu chiar ca aia de la sala evident, dar oricum e f bine! Am bagat 30 min aseara, dar se simte ca mi-am iesit din forma. N-am mai fost la sala de prin 27 dec. Si se simte imediat. Insa acum, avand-o in casa, o voi folosi zilnic, targetul ar fi cam de 50 min.
M-am si cantarit si nu mai am decat cateva sute de grame in plus, cred ca era retentie de apa de la medicamente...
M-am uitat pe ultimul raport si mi se pare f incurajator!
Bravo, tineti-o tot asa

Delidana spune:
'Neata
Caro, daca ai timp, de ce nu?
Felicitari pentru eliptica. Acum nu mai ai nici o scuza.
M-am uitat si eu pe linkul acela cu 200 calorii, si pe cel pus de Carina, sint interesante amindoua. Da' nu ma innebunesc dupa telina. Imi place faza cu semnul de pe frigider: Closed after dinner.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

aliclara spune:
Super interesant link-ul cu caloriile.
Mie nu-mi place sa stau sa calculez portii si calorii, dar daca ma uit acolo o sa imi fie mult mai usor.
Tzuni si eu am avut aceeasi problema cu dusul la toaleta. Mie daca nu imi spunea cineva dimineata nici nu ma oboseam. Fata mea la fel face. In ultima secunda daca se poate. E mai tragic daca e deja cineva la toaleta. Sa vezi cum da ture prin casa.
eu o puneam pe olita si ii dadeam jucarii pe langa ea, cam de trei ori pe zi, sa iifac un program (ce pacat k l-a stricat). Intre timp mai facea si in pampers. Dar se obisnuise dimineate sa ii zica "mami oaa" si chiar facea. Multa rabdare.
Fiecare sut....e un pas inainte!!!