Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 8
monica_dicut spune:
Io ma fac cu aparatu. Si data trecuta m-am facut cu el pana in ultima zi, sa vedeti ce pozitii de yoga adoptam...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica
Roxxy80 spune:
Eu asa m-am programat si la prima sarcina, adica de capul meu. Dr meu ginecolog vroia sa ma trimita la morfo de abia la 20 de saptamani. Nu-ti trebuie nici o trimitere.
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Eu am refeream la epilat cu ceara...de unica folosinta, bineinteles! la morfo de 12-14 sapt voi va programati asa, de capul vostru? nu trebuie trimitere?? ma gandeam sa ma programez si eu, chiar daca nu zice dr nimic la urmatoarea intalnire.... va pup, am plecat ca n-am de gand sa fac ore suplimentare ursuletzul nostru |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
Roxxy80 spune:
Nu-mi aminti de pozitiile de yoga de atunci. Eu nu mi-am mai vazut-o de prin luna 6. Era cumplit cand ma epilam. Eu tot cu aparatul de epilat m-am facut pana am nascut.
citat din mesajul lui monica_dicut Io ma fac cu aparatu. Si data trecuta m-am facut cu el pana in ultima zi, sa vedeti ce pozitii de yoga adoptam... POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri Minunea din burtica 5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi Uite asa cresc eu la mami in burtica |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
monica_dicut spune:
Asta cu vazutul... eu mi-am pus oglinzi in locuri strategice
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Minunea din burtica
5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
miha74 spune:
seara buna
am avut musafiri, dar nu m-am culcat pana nu v-am citit.
bun venit noilor gravidutze!
selen- felicitari pentru inimioara.
nu va faceti probleme pentru bb2. O sa aveti suficienta dragoste pentru amandoi
deocamdata nu i-am spus Laurei de bb3, pentru ca la una din sarcini am apucat sa ii spun si a suferit odata cu noi cand am pierdut-o, asa ca astept sa depasesc perioada critica, desi va spuneam ca stiu ca de data asta totul va fi OK.
referitor la utrogestan - si mie mi-a specificat clar - intravaginal-cred ca nu are legatura cu facutul pipi, ca vine pe linie diferita, nu?
astazi am fost la medicul de familie pentru vaccinul lui Matei de un an, si mi-a dat si trimitere pentru analizele suportate de casa de asigurari, nu sunt cine stie ce.... iar datile trecute le-am suportat pe toate din buzunar.
Sper ca vineri sa ajung si la gineco pentru intalnirea cu bb3, maine stabilim exact cand se va intampla.
pupici,
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 6+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
devylla spune:
citat din mesajul lui claucia Mai sunt mamici cu fetite in 2007? parca toata lumea are baietei in 2007. Am editat sa bolduiesc numele sa se vada mai bine Clau 5+ si Alessia Maria 13 iulie 2007 |
Bine ai venit in odisee,sarcina usoara.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
Miha oare cum este sa fi insarcinata cu bb3?
Eu cu sarcina asta inchid ciclul de reproducere.Nu ma pot gandi la trei copii,sotul a ramas trist cand i-am spus...dar i-am propus o alternativa...sa duca el sarcina noua luni,sa nasca el pe bb3,iar eu ma ocup de restulA spus ca se mai gandeste!
REferitor la sarcina aceasta...io's mai emotionata decat la prima...asta pentru ca propabil stiu ce ma asteapra.Ieri am fost la spitalul unde am nascut-o si pe Erika,aveam niste emotii,imi tremura mana pe foaie cand trebuia sa-mi scriu datele.Apoi toti ma intrebau ce face bebelina de acasa...si eram asa mirata...de parca as fi fost la prima sarcina.
BB2 e bine se pare,inca nu s-a vazut activitatea cardiaca.Dar totul pare in regula.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Doro76 spune:
Neatza burtici!
Crisarh si Moni- merci pt datele lui Iosup. Sun azi dupa 13 ca aseara nu m-a mai lasat copilul sa deschis DC.
Cu epilatul si eu folosesc aparatul, dar are ceva daca in ultimele luni mergem la epilat cu ceara??
Eu la primul bb n-am mai apucat sa ajung caci am nascut prematur, la 35 de sapt, cu emotii mari..
Doro 6+ si Eva 3 ani si 9 luni
monica_dicut spune:
Neatza poftiti la laptic si ceiuc
Astazi crestem si noi si facem 6 saptamani
POZNICI CU NOI
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
ancadragoman spune:
Miha cum e cu 3 bebelusi?Eu tot trei vreau si sper sa va prind din urma cu bb2
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2