Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna dimineata,

Sunt si eu o graviduta de 8 sapt si mai am si un bebe mic. Desi am mai trecut odata prin toate cele... am totusi o intrebare poate ma ajutati si pe mine.
Am facut programare pentru dublu test si am asa la 9.15 recoltare de singe si la 9.40 eco. Este vreo problema ca nu este recoltarea dupa eco ? desi sint in aceeasi dimineata.

Multumesc mult
Va pup si greturi usoare va doresc.

Clodute mami de Patrick si
cu probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Pai din cate stiu la dublu test iti trebuie si datele de la eco adica ele intra in toate datele care trebuie pt DT. Dar faci la 8 saptamani???

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna Monica,

Nu, nu fac la 8 saptamini dar stii cum e cu programarile pentru diverse ecografii... si am facut de acum pentru la momentul 12 saptamini. Ideea e ca din ce stiu eu la dublu test se face ecografia intii si apoi recoltarea de singe in aceeasi zi sau a doua zi. Si problema mea era daca sa fac recoltarea intii si apoi eco avand in vedere ca sunt la diferenta de 30 minute.

Multam mult

Clodute mami de Patrick si
cu probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex1405 spune:

Iuppy! In sfarsit v-am ajuns. De doua zile de cand am descoperit site-ul ma chinui sa va citesc pana la capat, dar va miscati repede fetelor, nu gluma!
Cu o intarziere de o saptamana si ceva, simptome clare si doua teste foooarte pozitive, indraznesc sa ma alatur si eu odiseei.
DN 14.05.1983
UM 13.12.2008
DPN 21.10.2009
Planificasem sa incepem din ianuarie sa ne ocupam de conceperi, dar se pare ca cineva vrea sa ne cunoasca mai devreme.
Am programare la eco tocmai luni, ca atunci a fost doctorul meu liber (dupa ora 4 ca inca e secret la sev) si mooooor de nerabdare sa vad ca bibicu e bine.
Va pup si sa fie cu noroc pentru toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna

am scris de 2 ori cate un carnat lung cu raspunsuri si felicitari pt fiecare si se duse de 2 ori, nu mai pot sa o iau de la capat

luati si toate.

sa aveti o zi frumoasa

Raluca 5+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

haideti sa va spovestesc ceva frumos

eu: Adina imi dai un pusi?
Adina: Anina nu mai are...
eu: nu mai ai pupici pt mami?
Adina: nu. aide a mazin a cupara pusi
(haide la magazin sa cumparam pupici)
dupa vreun minut...
Adina: Mamiiii a ghit pusi, Anina scus unu a mami (mamiii am gasit pusii, adina a ascuns unul pt mami)

m-a topit toata...

Raluca 5+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Alex, bun venit! Sarcina usoara si bb sanatos.
Ce copil ai Ralu! Sa-ti traiasca! Si fetita mea are dragalasenii din astea si chiar s-au inmultit dupa ce s-a facut mai maricica. Iar tinta amorurilor a devenit un coleg de gradi..care ii provoaca roseli..
Doro 6+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelita07 spune:

Buna fetelor,

Eu nu am mai reusit sa intru in ultima saptamana, am avut mult de lucru la servici si imediat cum ajungeam acasa ma bagam la somn
Vroiam sa va intreb cum decurge la voi vizita la ginecolog, va face control ginecologic si ecografie? Mie doctorul la care m-am dus mi-a facut doar eco si nu stiu cat de bine e...cum isi da seama de starea colului dc nu face si control??
Medicul de familie m-a sfatuit sa caut alt ginecolog ca nu i s-a parut normal sa nu faca control.

In rest eu nu am avut greturi deloc pana acum (chiar ma speriasem un pic ca nu am), dar azi dimineata nu am reusit sa ma spal pe dinti pt ca am vomitat incontinuu. Ati patiti si voi asta?

Va pup

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex1405

Iuppy! In sfarsit v-am ajuns. De doua zile de cand am descoperit site-ul ma chinui sa va citesc pana la capat, dar va miscati repede fetelor, nu gluma!
Cu o intarziere de o saptamana si ceva, simptome clare si doua teste foooarte pozitive, indraznesc sa ma alatur si eu odiseei.
DN 14.05.1983
UM 13.12.2008
DPN 21.10.2009
Planificasem sa incepem din ianuarie sa ne ocupam de conceperi, dar se pare ca cineva vrea sa ne cunoasca mai devreme.
Am programare la eco tocmai luni, ca atunci a fost doctorul meu liber (dupa ora 4 ca inca e secret la sev) si mooooor de nerabdare sa vad ca bibicu e bine.
Va pup si sa fie cu noroc pentru toate!

Buna Alex si bine ai venit! Sarcina usoara iti doresc si sa ramai tot asa de entuziasmata si vesela!

Cu DPN-ul tau am ce am , daca UM este pe 13 dec, atunci eu zic ca ai DPN in jur de 19 septembrie 2009 sau in functie de durata CM variaza cu cateva zile dar nu o luna.
Eu am UM pe 12 dec si DPN pe 18 sep 2009.
Daca gasesc un calculator repede pun linkul.

Te pup.

Clau 5+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Raluca tare dulce Adina...

Clau 5+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

poze cu noi

Mergi la inceput