Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Uf, acum imi dau seama ce "puturoasa" am fost, o sa ajung la 29 de ani doar cu un bebe, si sunt atatea mamici pe aici chiar mai tinere decat mine care sunt deja la al doilea asta e, daca nu ne-am gasit cu sotul mai din timp la al doilea va fi mai greu.....

Apropo de analize...ma gandeam ca poate totusi imi spune si de morfo de 12-14 sapt, pt ca mai am programare la ea la 11 saptamani.....si aici in Ct nu e asa nebunie cu programarile la anumiti medici....
in schimb cu ureaplasma si micoplasma m-ati pus pe ganduri....eu sunt si mai rusinoasa din fire (desi n-a trebui, ca am o varsta!) si nu vreau sa supar pe nimeni, si mi-e un pic jena s-o intreb de ce nu mi-a spus de anumite analize

uff, cine ar fi zis ca va fi asa greu??! mama mea mi-a povestit doar ce sarcini usoare a avut ea cu noi, si ca doar nasterea a fost mai complicata pt ca nu ne intorsesem cu capul in jos si am iesit cu picioarele in fatza.....dar cu cat mijloacele de informare sunt mai multe, aflam si noi mai multe si ne facem mai multe griji si probleme ...

pupici

[ url = " http://bd.lilypie.com/Y6aLp2.png" ] ursuletzul nostru [/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

MONI, macar e buna si greata asta de ceva.
NU, gemeni nu vreau...chiar daca e frumos ...dar cum mai am una bucata copil acasa...NU
Ma duc sa iau pitica de la gradi si sper sa nu pe strada sau la grupa mica din gradinita
Doro 6 si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Doro ce dulce e fetita ta, cum te intreaba ea...ei asa cred ca e o bucata mama la un copil, ce stiu ei ca se poate una la 2?
Succes la gradi, sa nu te apuce pe la grupa mica/mare de nici unele.

Selen, sterge spatiile de la semnatura, de la ticker asa:

de langa parantezele patrate, de langa semnul de egal, de langa ghilimele si iar de langa parantezele patrate de la sfarsit, si in fata si in spate. si dupa, da-i vizualizare semnaturii inainte sa o postezi, sau daca nu e la semnatura pune-o si om vedea ce a iesit.

Monica, dorinta ta e tangibila, realizabila si foarte frumoasa. O sa ne plimbam impreuna daca vrei cu carucioarele in parc.
Editez sa spun: Monica, Andrei a venit cu dragostea lui la el, si acea dragoste a ramas la mami, bebele mic din burtica vine cu a lui, nu o ia pe a lui Andrei, asa vad eu. te pup

Clau 5+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Gata fetelor, m-am programat si la morfologie de 13 saptamani la Iosup, da, raspunde asistenta dupa ora 13.00.Abia astept sa vedem bb-le;Fetelor, eu nu ma gandesc decat sa nu mai am nici o problema cu sarcina si ma rog pentru asta, il doresc pe bb la fel de mult ca primul, si mi-ar placea sa fie baietel apoi sa avem si o fetita, dar cum o vrea Doamne Doamne; 8+

Mergi la inceput

Am ticker!!! bine, eu imi doream sa apara direct imaginea in semnatura, nu linkul, o sa ma injurati dar...stiti cumva cum se face? daca nu, e bine si asa ;)

o intrebare..poate stupida....cum e cu epilatul in sarcina??

ursuletzul nostru

Mergi la inceput

eu m-am epilat acu 2 zile, ma ciupit un pic mai tare, ca atunci cand te epilezi cu o zi inainte de cm;sarcina trecuta nu am prea suportat si il scurtam cu masina de tuns 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Crisarh, unde te-ai programat la Iosup?
Ca eu sunt cam in pom cu echo de 13 sapt.Pt morfo de 22 m-am programat la Herghelegiu si mai am o program. la Pop pe 1 aprilie.

Doro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

selen, ce imagine vrei sa iti apara? Pe DC nu apare direct tickerul sau diverse poze

Doro, programare la Foris in Agronomie la Iosup, caut nr si ti-l dau.

Lorelyn, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos. Baga repejor 12 mesaje sa te vedem in timp real ca asa iti apar mesajele dupa mai mult timp iar noi suntem deja la o alta pagina

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput

Eu am refeream la epilat cu ceara...de unica folosinta, bineinteles!

la morfo de 12-14 sapt voi va programati asa, de capul vostru? nu trebuie trimitere?? ma gandeam sa ma programez si eu, chiar daca nu zice dr nimic la urmatoarea intalnire....

va pup, am plecat ca n-am de gand sa fac ore suplimentare

ursuletzul nostru

Mergi la inceput

doro la cabinetul din str Constantin Aldea, 0724 46 46 46suna acum ca-i pana la 18.00 acolo, poate mai prinzi, e cab unde e si Tutunarubaftaselen m-am epilat cu ceara de unica folosinta acu 2 zile 8+

Mergi la inceput