Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 6
cristina_ana spune:
Roxxy, si Andrei al meu e de cateva zile foarte pupacios. Bine, ca eu l-am si lasat 10 zile la bunici cat am fost plecata in concediu, dar nu credeam ca o sa-mi simta lipsa chiar asa! Acum, cum ma vede prin casa, cum vine si ma ia in brate si se lipeste cu obrajorii de mine, de ma termina. Acum tocmai mi-a adormit cu capul pe genunchii mei, ceea ce nu s-a mai intamplat niciodata. Eu tot ii spun ca mami are un bebe in burtica, sa se obisnuiasca cu ideea. Si cand vede cartea Mama si copilul mi-l arata pe bebele de pe coperta si il pupa. Sper sa fie asa si cu surioara/fratiorul lui.
Eu simt ca m-as descurca mult mai bine cu o fetita. Andrei e f.f. tehnic , nu il intereseaza decat masinile si calculatoarele. De fapt a facut o obsesie pentru masina lui taica'su. Cel mai fericit pe lumea asta este sa il lase la volan. Stie toate comenzile din bord.
Gata cu laudatul puiului. Ma duc sa fac chestionare auto ca saptamana viitoare am din nou examen. Nu va spun de cate ori am picat traseul pana acum, ca ma fac de ras! Dar tot il iau eu pana la urma!!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 6+
POZE
monica_dicut spune:
crisarh, eu am sunat dupa amiaza in jur de 4 si mi-a raspuns asistenta cu o voce ori sculata din somn ori foarte racita . Oricum insista
ce frumos vorbiti despre bebeii vostri. Eu prima data am vrut fata si a fost baiat si atataaa am plans ca si acum imi fac mustrari din cauza asta. Acum chiar nu imi mai pasa si v-o spun cu toata sinceritatea.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica
mirela.d spune:
Buna, dragelor!
Vad ca sunteti foarte harnicute la scris.
Am facut si eu analizele si toate sunt ok. Doctorul la care am fost a insistat si pentru un Papanicolau si am stat cu inima cat un purice de teama. Dar, cum ziceam, toate sunt ok.
Mai ramane sa merg la Fundeni sa fac niste analize amanuntite referitoare la coagulare, in sarcina anterioara avand niste mici probleme. Si abia maine fac prima ecografie. Atunci am gasit liber.
Voi mai scrie dar nu promit ca voi fi asa de activa cum suntei voi.
claucia spune:
Roxxy
Ce bine ca mai sunt si alte mamici care gandesc ca mine! si nu sunt singura nebuna
Tu nu esti nebuna sigur, eu sunt . Si eu ma gandesc la fel, daca o tradez ca pierde din atentia pe care o are acum (dragostea nu o pierde, dar din timp si atentie cu siguranta) si sufera? si se intreaba de ce nu ne este ea de ajuns? .
Dupa aia ma gandesc la bietul bb din burtica, el nu are nici o vina, de ce nu ma gandesc si la el cu atata adoratie ca la Alessia, ce-i drept si dragostea petnru Alessia a crescut in timp pana la cote inimaginabile, nu de la inceput, dar si cand a crescut sky is the limit!
deci inseamna ca este normal, ca aceleasi stari poate le au toate mamele...si probabil ca vom ajunge sa iubim 2 pui cu aceeasi inima in care incap 2 dragoste imense. si una pentru sot
Monica, si mie acum imi place orice ar fi bebele, ar fi avantaje si dezavantaje practice mai mult de ambele tabere.
Am citit povestea ta si m-a impresionat, nici nu stiu ce ar merge spus, cred ca nimic , doar ca o sa fie bine de data asta si o sa radem impreuna la o viitoare intalnire cu puiutii in brate sau in parcul Kisselef la leaganele de bebelushi.
pupici multi
Clau 5+ si Alessia Maria 13 iulie 2007
poze cu noi
ninny spune:
felicitari ptr gemeni
la un moment dat ma batea si pe mine un gand ce-ar fi daca as avea gemeni, la mine in familie sunt cazuri,dar ma gandesc ca tb sa fie greu, e greu cu unul, dar cu doi, oricum mi se pare frumos sa ai gemeni, sanatosi sa fie.
Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.
nunta noastra 19.aug.2006
monica_dicut spune:
clau, este tot ce imi doresc in lumea asta, sa ma plimb cu caruciorul in parc. Absolut nimic altceva nu mai are importanta.
Acum, despre ce vorbeati voi, cu impartirea dragostei. Sa sti ca si eu am ganduri din astea desi Andrei este acolo unde este. Stau uneori si ma gandesc ca daca nu s-ar fi intamplat tragedia cu el, bebe mic nu era sigur acum in burtica, el probabil ca nu ar fi existat. Si stau si ma gandesc ca lui o sa-i ofer toata dragostea mea de care Andreiutu nu a avut parte. Na ca m-a apucat plansu. Scriu mai incolo ca sunt la serv si colegii nu stiu inca...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Minunea din burtica
Roxxy80 spune:
Ai exprimat super bine tot ce simt si eu. Eu ma simt tare vinovata cateodata fata de bb2, desi, repet, este un bb la fel de dorit ca si Matei. M-am simtit vinovata si cand am facut testul de sarcina ca nu am fost la fel de exuberanta ca la Matei. Mi-am facut multe procese de constiinta.
Monica, am citit si eu povestea ingerasului tau din ceruri. Nu sunt cuvinte de spus in aceasta situatie.
Te admir pentru forta ta. Odiseea asta iti va purta noroc. O sa vezi
Citat: |
citat din mesajul lui claucia Roxxy Ce bine ca mai sunt si alte mamici care gandesc ca mine! si nu sunt singura nebuna Tu nu esti nebuna sigur, eu sunt . Si eu ma gandesc la fel, daca o tradez ca pierde din atentia pe care o are acum (dragostea nu o pierde, dar din timp si atentie cu siguranta) si sufera? si se intreaba de ce nu ne este ea de ajuns? . Dupa aia ma gandesc la bietul bb din burtica, el nu are nici o vina, de ce nu ma gandesc si la el cu atata adoratie ca la Alessia, ce-i drept si dragostea petnru Alessia a crescut in timp pana la cote inimaginabile, nu de la inceput, dar si cand a crescut sky is the limit! deci inseamna ca este normal, ca aceleasi stari poate le au toate mamele...si probabil ca vom ajunge sa iubim 2 pui cu aceeasi inima in care incap 2 dragoste imense. si una pentru sot Monica, si mie acum imi place orice ar fi bebele, ar fi avantaje si dezavantaje practice mai mult de ambele tabere. Am citit povestea ta si m-a impresionat, nici nu stiu ce ar merge spus, cred ca nimic , doar ca o sa fie bine de data asta si o sa radem impreuna la o viitoare intalnire cu puiutii in brate sau in parcul Kisselef la leaganele de bebelushi. pupici multi Clau 5+ si Alessia Maria 13 iulie 2007 poze cu noi |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
Doro76 spune:
Buna fetelor!
Clau, Roxxy- cat despre impartirea dragostei...sunteti inca norocoase ca primul bebe e inca mic.Stiu ca va faceti griji..si eu imi fac mai ales ca la aproape 4 ani, fii-mea se uita lung la mine si ma intreaba daca ea o sa mai aiba mama . Eu incerc sa o responsabilizez, ca o sa fie sora mai mare, bla, bla..dar tot mi-e teama ca o sa sufere.
Monica, am o veste buna: de 27 de ore n-am fumat nicio tigara. Nu e vorba neaparat de vointa ci de o greata imeeeeensa care nu ma lasa sa pip tigari
Va pup
Doro 5+ si Eva 3 ani si 9 luni
monica_dicut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doro76 Buna fetelor! Monica, am o veste buna: de 27 de ore n-am fumat nicio tigara. Nu e vorba neaparat de vointa ci de o greata imeeeeensa care nu ma lasa sa pip tigari |
FERICITOOOOO
Na ca ai gemeni d'aia ti-e greata
Glumesc, sper ca nu te superi
POZNICI CU NOI
Minunea din burtica
Loreyn spune:
Salut burtici,
Eu sunt noua pe aici, dc mai fac greseli sper sa le intelegeti
Si eu o sa fiu mamica in septembrie : UM 03.12.2008, DPN: 12.09.2009
Este primul, si "s-a prins" dupa 5 luni de incercari .....
Abia astept sa mergem la eco sa il vad
Pupici si sarcina usoara sa avem