Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Vom petrece impreuna 40 de sapt minutate la Odisee, 4 ani minunati la Clubul scutecelor si mai departe nu mai stiu .



Citat:
citat din mesajul lui septoct2009

Roxxy, esti in listuta.

Te inteleg perfect cu odiseea. SI eu sunt f atasata de fetele de la odiseea de sept-oct 2008 si mi se pare foarte ciudat ca aici nu stiu inca pe nimeni. Anul trecut am fost cu cateva fete de la aspirante... dar eu sunt sigura ca ne vom lipi si vom petrece impreuna 40 de saptamani(defapt mai multe dar zic doar asa generic) frumoase la sfarsitul carora sigur se vor lega prietenii.

Eu una sincer abia astept intalnirile burtoaselor

SUnt eu monica nu m-am delogat. Me scuzati.


Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Cristina, asa faceam si eu data trecuta: vreau gemeni, vreau gemeni. Acum cand ma intreaba lumea ce-mi doresc, le spun ca stiu sigur ce nu-mi doresc , adica gemeni. Le admir tare mult pe mamicile de gemeni. Eu chiar nu stiu cum m-as fi descurcat singurica cu 2 bebei asa mici deodata (in afara de sotul meu chiar nu am nici un ajutor).




Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Deutzica, stiu ca asa scrie pe prospect, dar mie mi-a zis ca pot sa le iau si pe gura. Intreaba totusi medicul, mie mi se pare mult mai comod asa.
Fetelor, toata ziua ati vorbit de gemeni, si mie mi-a stat inima in loc la ecografie, pana am vazut eu cu ochii mei ca e doar unul singur! Data trecuta am vrut si eu doi odata, da' atunci nu stiam cu ce se mananca bebeii mici si plangaciosi non-stop!
Oricum, Mimika, felicitari, esti tare!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 6+
POZE


Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Bine ai venit!!!!
Pai eu sunt la a doua sarcina si daca la prima nu am avut nici un simptom pana prin luna 4 acum am o usoara stare de oboseala. Eu zic sa te bucuri ca te simti bine, sa fii optimista si sa nu faci sport intens primele 3 luni. Eu ti-as recomanda s amergi mult pe jos, sa te plimbi si sa te apuci putintel mai tarziu de sport.




Citat:
citat din mesajul lui delia79

salut fetelo

Hop si eu cu un test pozitiv ( de fapt 3), va rog sa ma traceti pe lista. Am citit ce ati scris voi pana acum si ma bucur enorm pentru toate burticile. Va doresc sanatate si bebici sanatosi.

Avand o sarcina pierduta la activ, as vrea sa va intreb cum se manifesta la voi simptomele de sarcina? La mine sunt destul de slabe: o usoara greata, sani mai sensibili si dureri de cap. Nimic accentuat si poate pare incredibil, dar imi doresc sa simt mai puternic simptomele. Deocamdata nici nu indraznesc sa ma bucur, dar o mica speranta a rasarit in suflet.

Am cautat informatii pe net si despre sportul in perioada sarcinii si unii doctori recomanda cu caldura sportul pe toata perioada sarcinii, iar altii sunt de parerea ca primele 3 luni nu ar trebui facut efort fizic. Voi ce credeti? Mi-e frica sa nu fac vreo prostie.




Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninny spune:

Buna Ziua,

As avea o intrebare ptr fetele care au greturi : ati luat ceva ptr ele sau va trece cu ceva starea asta, ca eu una nu mai pot, nu pot manca aproape nimic , mi-e rau incontinuu nush ce sa mai fac, daca se poate face ceva, multumesc anticipat

Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.

nunta noastra 19.aug.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neatza fetele! bine ati venit Roxxy, Delia si Cristina, si sarcini usoare!

Vesti bune, am auzit ieri inimioara!! Doamne, ce moment! dimineatza m-am trezit cu sunetul acela in urechi Samburelul are 0.92 cm, 7 saptamani, iar noua DPN este 09.09.09
si rezultatele mele sunt ok, cele de rubeola, toxo si CMV, deci deocamdata am scapat de luunga lista de analize de trim I, pt care mi-au luat 5 fiole de sange
ce n-am facut din ce am vazut pe la voi sunt listeria, ureaplasma si micoplasma...si nici n-a zis dr nimic....nu mi-a zis nici de dublu test si de morfo de 12 sapt

o fi dr mea una din cele care nu cer prea multe analize?? mi-a zis ca urmatoarele investigatii vor fi in trim II: triplu test si morfo de 22 de sapt....probabil avand sub 30 de ani, si neavand sarcini pierdute, a considerat ca doar acestea sunt absolut necesare....sper sa fie ok...nu vreau sa incep sa-mi pun probleme daca e dr buna, daca am facut bine ca am ales-o pt ca in rest imi place de ea, vorbeste frumos, pana acum mi-a raspuns la toate intrebarile....

o zi frumoasa va doresc!

"<a href="http://lilypie.com"><img src="http://bd.lilypie.com/R3Lap2.png" alt="Lilypie Expecting a baby Ticker" border="0" /></a>"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deutzica spune:

Bine ai venit deliasarcina usoara si bebe sanatos.M-am mai uitat si eu pe net si am vazut la fel ca nu e prea indicat in primul trimestru oricum cel mai bine e sa vb cu dr. tau despre asta,el ar trebui sa stie cel mai bine.
Eu as vrea dupa primul trimestru sa ma duc la un bazin ca am auzit ca e foarte recomandat inotul

o zi buna burticilor
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Selen, nu ai de ce sa faci dublu test daca faci triplu test, de fapt ai putea sa nu faci niciunul daca ai sub 30 ani. Triplu test calculeaza riscul (atat, riscul, nu daca este sau nu existenta vreo boala) pentru sindromul Down, sindromul Edward si spina bifida.
Eu am facut triplu test la sarcina trecuta (aveam 27 ani) si nu mi-a spus mare lucru. doar ca te bucuri daca riscul este fffff mic. Asa ca intr-un fel m-am linistit fiind departe de normele standard pt tara ca risc.
Probabil ca o sa il fac si in sarcina aceasta, acum am 29 ani. Abia impliniti, asa ca dupa ce o sa nasc tot 29 voi avea.

Clau 5+ si Alessia Maria 13 iulie 2007



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deutzica spune:

felicitari pentru inimiora selen
ureeaplasma si micoplasma ar fi bine sa fie facute, din pacate nici eu nu le-am facut inca...am inteles ca pot da rupturi de membrane in sarcina mare asa ca mai bine ne asiguram ca totul e ok

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Roxxy am intrat sa te felicit si aici la noua ta odisee...SARCINA USOARA!!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am vazut ca vorbeati despre utrogestan.

Eu am fost pe 27 dec la dr si tocmai ovulasem. Aveam endometrul mic drept pentru care mi-a dat sa iau de 3 ori pe zi cate doua. Dupa amiaza si dimineata intravaginal si seara pe cale bucala. DUpa ce am facut testu mi-a zis sa iau numa 4, dimineata si seara si sa le pun intra. Adevarul este ca cele pe cale bucala imi dadeau o stare de ameteala, blegeala, somn de picam jos etc... acuma... pe cele de dimineata bagate intravaginal am impresia ca le cam pun degeaba ca daca nu stau la orizontala gravitatia isi cam face de cap si... le gasesc mai mult pe tampon decat unde tre sa stea



POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte


Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica

Mergi la inceput