Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxxy80/Roxxy80.jpg)
Roxxy80 spune:
M-am topit si eu. Uite un mare pentru ea.
Citat: |
citat din mesajul lui Raluca_u haideti sa va spovestesc ceva frumos eu: Adina imi dai un pusi? Adina: Anina nu mai are... eu: nu mai ai pupici pt mami? Adina: nu. aide a mazin a cupara pusi (haide la magazin sa cumparam pupici) dupa vreun minut... Adina: Mamiiii a ghit pusi, Anina scus unu a mami (mamiii am gasit pusii, adina a ascuns unul pt mami) ![]() ![]() ![]() m-a topit toata... Raluca ![]() ![]() Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe. |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o
![](gravida.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Roxxy80 spune:
Vreau sa urez si eu bun venit noilor gravidute!!! Sa aveti sarcini usoare de 40 de saptamani!!!!
Alex, si eu am ce am cu DPN-ul tau . Si eu am avut UM pe 13.12.2008. DPN-ul trebuie sa fie pe 19.09.2009, cu 2-3 zile in minus sau in plus.
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata
![](images/user_woman.png)
deutzica spune:
Bun venit noilor burtici sarcina usoara si
sanatosi.
Raluca ai o bebita tare dulce
o zi usoara si fara greturi sa aveti7+
Raluca_u spune:
multumesc mult fetelor.
drept sa va spun suntem pe la primele perlute de genul asta. adina a inceput sa vb mai binisor de vreo luna, doua. pana acum cuvinte izolate dar nu prea legai o conversatie cu ea. ea stie o multime si noi ne intelegem chiar si cu vb ei stalcita dar acum de cand cu conversatiile...
Raluca 5+ si
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
alex1405 spune:
citat din mesajul lui Roxxy80 Alex, si eu am ce am cu DPN-ul tau ![]() |
Pai DPN-ul l-am calculat cu un calculator de pe net, si am modificat durata medie a unui ciclu menstrual ca 30 de zile in loc de 28 cat era setata automat, pentru ca la mine e 30 (de obicei). Nu prea am ciclu regulat....dar ovulatia a ramas la 14 zile, cat era setata, pentru ca sincer habar n-am daca e 14, 15, 16...whatever.
Astept sa ajung la doctor sa vad ce zice si el...
Amelita, medicul meu mi-a facut intotdeauna control complet, cu eco si tot tacamul, indiferent daca a fost vorba de sarcina sau nu.
Pupici pentru toate burticile!
Roxxy80 spune:
La prima sarcina imi facea si control (un control usor)+ecografie.
Pai cum sa te sperii ca nu ai greturi? Eu nu am avut in viata mea greturi: nici la prima sarcina si nici acum si ii multumesc lui Dzeu ca e asa bun cu mine si am parte de o a doua sarcina fara simptome (doar o usoara stare de oboseala).
citat din mesajul lui amelita07 Buna fetelor, Eu nu am mai reusit sa intru in ultima saptamana, am avut mult de lucru la servici si imediat cum ajungeam acasa ma bagam la somn ![]() Vroiam sa va intreb cum decurge la voi vizita la ginecolog, va face control ginecologic si ecografie? Mie doctorul la care m-am dus mi-a facut doar eco si nu stiu cat de bine e...cum isi da seama de starea colului dc nu face si control?? Medicul de familie m-a sfatuit sa caut alt ginecolog ca nu i s-a parut normal sa nu faca control. In rest eu nu am avut greturi deloc pana acum (chiar ma speriasem un pic ca nu am), dar azi dimineata nu am reusit sa ma spal pe dinti pt ca am vomitat incontinuu. Ati patiti si voi asta? Va pup ![]() ![]() |
![](gravida.gif)
alex1405 spune:
Ups...acum am vazut ce am scris. Data corecta (adica ma rog...ce mi-a iesit din calcul) e 21.09.2009. Bine ca ati percutat voi, ca eu nu mi-am dat seama ca m-am lungit cu o luna.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claucia/claucia.jpg)
claucia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxxy80 La prima sarcina imi facea si control (un control usor)+ecografie. Pai cum sa te sperii ca nu ai greturi? Eu nu am avut in viata mea greturi: nici la prima sarcina si nici acum si ii multumesc lui Dzeu ca e asa bun cu mine si am parte de o a doua sarcina fara simptome (doar o usoara stare de oboseala).
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o ![]() |
Nici eu nu am avut greturi, nici la prima sarcina nici acum. Dar deloc. Ah, ba da, odata de la niste paste
![](icon_smile_big.gif)
Slava Domnului si eu am o sarcina super, sper sa fie ca prima, fara simptome, inafara de cele mici mici dar pe care le observ acum mult mai bine ca sunt experimentata :-)
Roxxy, ce seamana sarcinile noastre, si DPN-ul e aproape si sentimentele fata de copii. Sarcina usoara pana la 40 saptamani si sa ne plimbam cu bebeii in parc si copiii de mana dupa.
![](icon_smile_big.gif)
Clau
![](gravida.gif)
![](zana.gif)
poze cu noi
Doro76 spune:
Uff eu am crezut ca de data asta scap de greturi...dar nici vorba. Am o stare de greata continua si sunt oricand pregatita sa
Oricum e mai bine ca la prima sarcina, cand nu mi/a trecut pana dupa de ce a miscat copilul!
Asa ca amelita nu te panica ...o sa treaca si greata..oricum nu te ingrijora daca nu ti-e greata.
Doro 6+ si Eva
Roxxy80 spune:
Pai sa stii ca daca nu aveam experienta primei sarcini nici eu nu as fi observat ceva acum. Starea de oboseala as fi pus-o pe seama lui Matei dupa care trebuie sa alerg tot timpul ca face numai nazdravanii.
Singura problema pe care am avut-o in prima sarcina si sper sa nu s erepete si acum a fost colul cam scurt (nu exagerat, dar trebuia sa ma odihnesc ziua, sa nu car, sa ma protejez).
Citat: | ||||
citat din mesajul lui claucia
Nici eu nu am avut greturi, nici la prima sarcina nici acum. Dar deloc. Ah, ba da, odata de la niste paste ![]() Slava Domnului si eu am o sarcina super, sper sa fie ca prima, fara simptome, inafara de cele mici mici dar pe care le observ acum mult mai bine ca sunt experimentata :-) Roxxy, ce seamana sarcinile noastre, si DPN-ul e aproape si sentimentele fata de copii. Sarcina usoara pana la 40 saptamani si sa ne plimbam cu bebeii in parc si copiii de mana dupa. ![]() Clau ![]() ![]() poze cu noi |
![](gravida.gif)