Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (121

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Azi sper sa fie o zi fara vesti proaste.
Vero se apropie momentul, vine bebelina Alice .Sa ne tii la curent.
Lisa, Anca nici o schimbare, se lasa bebeii asteptati??
Jasmi bine ai venit acasa.
Iry ti-au dat ceva calmante??? banuiesc ca iti trebuie ceva mai puternic, te doare operatia sau burta toata??
Cat am stat in spital si eu o lasam noaptea la nursery ca sa ma pot odihni ca altfel nu puteam face fata.Ziua statea cu mine, o schimbam si ii dadeam papa.Ceea ce nu mi-a placut acolo a fost curentul de pe sala si nu stiu in camera unde ii tineau cat era de cald.Cand mi-o aducea avea si manutele si piciorusele reci ca nu le puneau sosete si mi se parea ca e cam golut imbracata, doar o bluzita si scutecul acela in care ii infasura.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Buna mamici si burtici,

L-am dus pe Alex la scoala si am intrat repede sa va scriu..noi tot 2 in 1, contractii doar de alea nedureroase, in rest nici o schimbare...plec in 15 min la control si sper sa vin cu vesti bune inapoi..

Am sa va citesc din urma dupa ce ma intorsc, acum de abia am frunzarit putin..

Alina1976, sper sa ai gura pocita cum se spune si sa nasc pana duminica...daca e asa dau si premiu, sigur

Lisa, pe unde esti? Ai fost la control?

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

aalina asteptam vesti .... de la micola .. poate va putea trimite un sms ....

cristi peste tot sunt asceste obiceiuri cu diferenta ca la noi tine nunta toata noaptea ... si e adevarat ca exista lumanari .... si scuze dar eu nu as merge si la bisrica si la restaurant imbracata la fel ....

36+ANTONIA IOANA
AMR 4 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Felicitari MICOLA..sa va traiasca grasuneleulsi asteptam vesti in continuare

ANCA asteptam vesti de la doctor
CRISTY2003 multumesc pentru raspuns

1 zi pana la marea intalnire
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

aalina asteptam vesti .... de la micola .. poate va putea trimite un sms ....

cristi peste tot sunt asceste obiceiuri cu diferenta ca la noi tine nunta toata noaptea ... si e adevarat ca exista lumanari .... si scuze dar eu nu as merge si la bisrica si la restaurant imbracata la fel ....

36+ANTONIA IOANA
AMR 4 SAPT

Camelia

eu numai am zis cum e la mures si aici - toata lumea pleaca cu alaiul si gata, asa cum esti asa ramai pana la capat. financiar e mai convenabil ca ai numai o tinuta. la noi a fost la 11.45 la primarie, 12.30 biserica, poze si la 14.30 am intrat in sala.

unde cununia e dimineata si petrecerea seara e normal sa fie 2 tinute.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Micola, felicitari, mamico!
Bebe Alexandru, bine ai venit pe lume!

Veronica

De cand cu atatea vesti groznice, parca mi-e si frica sa mai intreb de fete pe care nu le-am mai vazut demult... dar de Lavini nu stie nimeni nimic? Ca n-a mai scris de ceva vreme. Roxana, parca tu tineai legatura cu ea ... sau poate ma insel ...

Jasmi 36+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

MICOLA, FELICITARI SI RECUPERARE RAPIDA

BINE AI VENIT BEBE ALEXANDRU!!!

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Felicitari Micola! Sa va traiasca bb Alexandru!

Aalina, am uitat sa-ti multumesc pentru PM. Am vazut toate pozele cu bebelusi frumosi.

Miere, nu trebuie sa te simti asa. Ai facut foarte bine ca te-ai odihnit. Eu am suferit ca n-am avut unde sa o las pe cea mica in spital cand eu ma simteam rau.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Micola - Felicitariii Sa traiasca bb Alexandru refacere usoara si multt laptic, Bun venit Alexandru

fetelor multumesc mult pt suport si sfaturi
cam asa sta treaba la mine:
Sunat sot la servici, explicat situatia simtome...si rugat sa sune el la spital (ca eu nu vb f bine franceza si nu stiu sa eplic exact), ma sunat sotul inapoi, ...(si aici multumesc si Roxanei) sangerarea era se pare de la control si intradevar s-a oprit ulterior( si sper sa ramana asa),a cerut explicatii suplimentare, si a intrebat daca misca bb, -misca- daca apar alte pr. se merge la spital.

Inca elimin din dop si am contractii destul de dese dar nu dureroase ci asaaa ca la ciclu, incerc sa le monitorizez si daca se inmultesc fug la spital.

Lisa - asteptam vestile de la dr ;

Ttenzica- Bafta multa si curaj pt maine
Jasmi - ma bucur ca esti acasa si totul este bine

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 2 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Fetelor,

Am 2 vesti!!!

1. A NASCUT CARMEN!! Mi-a dat mesaj ca la ora 7.30 i s-a rupt apa si s-a dus de urgenta la spital. A nascut dupa-amiaza un baiatel de 2900kg si cu mult par . Mai multe nu stiu pentru ca nu putea vorbi, acum o ora era inca in Sala de Nasteri. Cum aflu detalii va spun. Cami, deci nu veti mai fi colege de camera din pacate

2. Am vizitat-o pe Bee la spital. Bebelina Alexia este O DULCICA!! Bee era relativ bine, dar m-a rugat insistent sa va transmit urmatorul mesaj de la ea cu bold:
" Fetelor, daca puteti alege SA NU NASTETI PRIN CEZARIANA"
Din pacate are dureri destul de mari. Laptic nu are inca...sa speram ca pana maine vine.

Mai citesc din urma si revin.

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput