Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (121

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

I'm back home!

Va multumesc din suflet tuturor pentru gandurile bune, de cand am ajuns acasa doar asta fac, citesc forumul, mai o lacrima, mai un zambet ....

M-am gandit mult la fetele noastre dragi, mvb si pusyketa, nici nu-mi pot imagina ce este in sufletul lor acum ... tot ce le doresc este sa le dea D-zeu putere sa treaca prin aceste clipe groaznice, prin care n-ar trebui sa treaca nici un parinte.
Suntem alaturi de voi oricand veti avea nevoie

Mai vroiam sa o felicit pe Miere, m-a durut sufletul cand am citit prin ce a trecut, dar totusi ma bucur ca lucrurile se indreapta si ca bebe este un frumos si ca se face bine

Un pupic special pt Bee, la care m-am gandit ieri si mi-a fost ciuda ca nu-i pot trimite macar un sms cu felicitari. Felicitari mami, sa creasca bebelina mare, sa fie frumoasa, desteapta si sa va umple de bucurie

IrinaC, am vazut poze si cu frumuselul tau e foaarte foarte scump

Delia, Asparagus, Tec, Cris30, Eli, Dark, Ira , aveti niste bebelusi superbi (chiar daca pe unii dintre ei i-am mai vazut , tot de aceeasi parere raman)

Dalma, bine ati venit acasa, Daria este o grasunica foarte frumoasa!

Andre_ea, nu am apucat sa te felicit pt bebe Ilinca, dar sper sa primesti acum felicitarile mele

Alinuk, de asemenea, primeste o pt nasterea lui Andu mik si povestea ei (cam cu intarziere dar sper sa se accepte)

Alina, mi se pare mie sau bb Sabina incepe sa semene cu Ana? In primele poze dupa nastere nu mi-am dat seama, dar azi mi se pare ca seamana bine, doar ca Ana e mai blonduta

Selenuta, imi pare rau sa citesc ca esti atat de obosita si ca ai [din nou] probleme. Eu totusi sper ca se va rezolva tot si va fi o poveste cu happy end Iar Daria este o scumpa si seamana cu tine (cel putin asa vad eu din poze )

Ledi, precum am mai zis si altadata. Davidutzu e un scump. Trimit niste lui si mamicii lui

Trimit un gand bun si Micolei, de la care asteptam vesti (poate chiar au venit pana trimit eu mesajul asta ), si nastere usoara pt Ttenzika -

Lisa, Anca_ - asteptam si de la voi vesti, iar pana atunci:

si pt Roxana cateva agitate premature

Imi cer mii de scuze daca am uitat pe cineva si promit ca o sa fiu mai pe faza
Si inca o data va multumesc pt sustinere cat am fost la spital. Ca e o experienta tare nasoala

Jasmi 36+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bebelusi multumesc de povestirea cu Antonia Ioana pe care o cunosti tu .... abia asteptam sa o cunoastem si noi pe a noastra .... speram sa fie si ea dulcica .... aaaa ... si deci mai ai de asteptat pana la control... eu maineeee ... yupiiiiiii

36+ANTONIA IOANA
AMR 4 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Intru si eu rapid, sa va spun ca azi, la 12 zile, a cazut buricul Ilincai.

Naty, programul meu de somn cam tot pe acolo e. Din fericire azi am dormit la pranz vreo 2 ore. Sunt happy!

Ttenzica, Micola, Vero

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

jasmi, bine ca esti bine... Pana la urma, la ce spital nasti? Daca vrei, da-mi un PM cu nr. tau de tel., sa te pot macar suna...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Jasmi, bine ca ai ajuns acasa si totul e in regula!
Ai grija de tine.

Eu sunt obosita rau. Noaptea e un chin pt mine, sunt singura aici si tb sa ma ridic din pat, sa il ridic pe Aidan, sa-l plimb....si ma doare burta rau.
Azi noapte nu am mai rezistat si pe la 6 dimineata l-am dus la nursery, am dormit pana la 10 si ma simt mai bine. Dar aveam sentimentul ca l-am tradat, cand l-am lasat acolo...

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

bebelusi - unde vei fi nasa? ca la noi in ardeal nu prea se fac nunti de noaptea

la noi la nunta, in mai 2008, nasele au avut o singura tinuta - ca dimineata am plecat de acasa si gata, au venit toate una dupa alta. si pe la 12 noaptea s-a terminat nunta.

deci trebuie sa afli daca e nunta de zi sau de noapte, daca vine mirele sa va ia de acasa (atunci iti aduce buchetul de nasa), tu cumperi ce trebuie la biserica : lumanari, miere, piscoturi... si platiti preotul (la noi nu am avut lumanari ca nu se practica).

pana dupa biserica tu mergi in masina cu mirele, sotul tau cu mireaza, apoi mergeti cu aceeasi masina

mai intreaba ce mai vrei sa afli, mai ales daca-s chestii ardelenesti pe care nu le stii

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor am trimis mesaj la Micola da inca nu am nici un raspuns. Ramasesem intelese ca da ea un semn cand poate, sa nu sun eu ca e clar ca nu poate vorbi. Dar daca am vazut ca intarzie... am zis macar un sms sa trimit. Acum o sa mai astept si sa vad.

cu Fabian si Dorian
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

May fetele lamuriti-ma si pe mineanestezia epidurala este tot una si aceeasi cu anestezia care t-i se da la cezariana???sau sunt 2 lucruri total diferite

1 zi pana la marea intalnire
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor mesaj de la Micola:
"Alexandru Constantin e un frumos de 3,600 kg, de nota 9. Mami si tati stiu ca de fapt e cel mai iubit si ca e de nota 10 + .
Eu sunt la reanimare la perfuzii pana maine dimineata."

Felicitari Micola si bun venit Alexandru

cu Fabian si Dorian
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

epidurala se face la nasterea naturala si se poate face si la cezariana.

epidurala si rahia se fac la cezariana daca vrei sa fii treaza

altfel iti face totala

da nu e la fel cu rahia - asta e in general cea care se face la cezariana

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput