Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (121
Raspunsuri - Pagina 18
bebelusi spune:
Cami
mersi mult, esti o draguta. Veau pozici cu tine nasa 

37+
Vlad Mihai
AMR 3 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ingrid70 spune:
Ttenzika, ti-am mai spus, doctorita mea face nasteri induse si toate gravidele ei nasc in jumatate de ora! Am o colega si prietena care a nascut de doua ori asa si a fost foarte multumita! Cezariana cred ca e mai grea!
Si mai povestea cineva ca a durut, dar s-a terminat repede! hai, curaj, ca stie doctorul ce face! Nu esti tu prima lui gravida cu nastere indusa!
35+
ingrid70 spune:
Fetelor, stiti ce face sotul meu in timp ce eu stau la calculator? Spala frigiderul!
Prima data in viata lui in aproape 8 ani de casnicie! Bine, l-am ajutat putin: i-am aratat cum sa scoata gratarele si rafturile de pe usa si acum el le spala! Cand termina ma duc sa-i arat cum sa-l spele si inauntru! ![]()
35+
ttenzika spune:
vreau si eu asa un sotz
..ma consolez cu gandul ca al mjeu face mancare![]()
Multumesc INGRID pentru incurajari
1 zi pana la marea intalnire 
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
ingrid70 spune:
Selene, eu zic sa nu-l mai suni si cand suna el sa se intereseze de cea mica sa-i inchizi telefonul sau sa-i raspunzi laconic si rece. Unii barbati cand sunt tinuti la distanta vor sa se apropie, cand le dai ultimatumuri si vrei sa-i apropii, ei iau distanta! Fac tot pe invers parca ar fi copii! Zii ca-l intelegi, dar nici tu nu poti sa astepti o vesnicie, cand se va hotara, daca vei mai fi libera, bine, daca nu, nu! Nu are rost sa-ti mai tii sufletul agatat de el! E timpul sa te desprinzi, daca el va vrea si va simti se va intoarce, daca nu, nu! Dar tu nu te mai gandi la el! Stiu ca e greu, va durea un timp, dar timpul le vindeca pe toate! Oricum stand cu sufletul agatat de el, rana nu se va vindeca!
Sa gasesti motive pt a sta departe de copilul tau e deja prea mult! Doar pt copii muncim si traim! Ei sunt adevaratul nostru proiect si scop in viata! Asta este scopul vietii, sa perpetuam specia, sa procreem, la toate animalele, nu numai la oameni! Asa suntem programati genetic! Cine nu intelege asta si crede ca slujba si ”dezvoltarea” personala este mai importanta, nu a inteles nimic din viata! Acestea sunt doar mijloacele, scopul sunt copii!
35+
ingrid70 spune:
Al meu nu face mancare, si in general nu prea face nimic fara mine, dar ma consolez cu ideea ca ma ajuta! Adica daca-i spun sa faca o ciorba zice ca nu stie, dar daca-l pun sa curete si sa toace legumele nu comenteaza! Daca eu nu fac nimic, nici el nu face, dar daca eu fac vine si ma ajuta, adica nu e genul sa stea la televizor in timp ce eu muncesc!
35+
cami_antonia spune:
bebelusi mercic ... nu stiu daca am poze pe calc sa ti le pot trimite dar voi intreba sotul ... ca le am pe hartie ... tu mai mergi la medic????
ingrid super sot .... imi place acest lucru ... in orice exista un inceput .... nu le cade nici lor mana sa faca putin efort ....
carmennnnnnnnnnn tu ce mai faci draguta???? vom fi sau nu colege de spital?????
36+
ANTONIA IOANA
AMR 4 SAPT

Camelia
bebelusi spune:
Cami ma mai duc la control in 3 februarie, atunci vine medicul meu din concediu. Ma tot tin sa iti zic ca am o prietena care a nascut acum vreo sase luni o fetita pe care o cheama Antonia Ioana - e o dulcica 

37+
Vlad Mihai
AMR 3 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Selene_Bunny spune:
Fetelor, inca o data, multumesc mult pentru tot ajutorul oferit! rox, am vazut ca gandesti la fel ca mine, in legatura cu medicamentul ala... ![]()
Io amu' mananc. Intr-o mana tineam tnuva, laptele meu cu cacao, intr-alta, felia de paine cu pateu, si cu a treia, scriu pe forum...
Asta e mancarea de amiaza, ca n-am apucat sa fac nimic pana acum, ca fata mea s-a culcat la 1 si s-a trezit la 2 jumate, urland dupa mancare, asa ca m-am ingrijit de ea, apoi, cand am schimbat-o, era murdara de treaba mare pana pe spate, iritata rosu aprins la pruna si la fundulet, si de-abia se vindecase, n-am mai stat s-o sterg, am bagat-o de urgenta la baita, ca si asa era programata pe ziua de azi, si uite asa, m-am intins cu spalat / hranit / culcat pana pe la 5 jumate... Amu' i-am dat de mancare de amiaza si la bunica, i-am zis ca ma duc sa mananc si io, dar uita de la mana pan' la gura, si in decurs de 5 minute, m-a strigat de 2 ori...
Si ma simt prost, ca am uitat sa spun
Felicitari
noilor mamici! Multe impliniri sa va aduca puiutii!
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!