Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (121
Raspunsuri - Pagina 21
miereamara spune:
Micola, felicitari! Recuperare usoara si laptic mult!
Andreea, felicitari pt buricut!
Lisa,Anca, Veronica....scoatem majoretele? Nastere usoara si bebici sanatosi va doresc!
Crispoliss si Daiopri voi ce mai faceti? Cam rarut pe la noi:))!
Cris, iau calmante, dar incerc sa prelungesc intervalul dintre pastile cat mai mult pt ca e ceva f puternic care da dependenta. Ma doare toata burta si spatele. Vad ca incep sa se retraga burtica si edemele de la picioare, nu ma incape nici o pereche de incaltari, numai slapii. Ieri pierdusem 7 kg. Eu nu l-am lasat la nursery peste noapte decat cateva ore, de obicei cand facea tratamentul. I-am pus manusi ca se zgariase rau pe fata, are niste unghiute....nu ne lasa sa i le taiem cat suntem in spital. Oricum l-am imbracat cu camasutele aduse de acasa, dar in rest tot in diaper si scutec il tin.
Azi ii mai fac lui Aidan o analiza pcr sa vada cum sta cu infectia si dc totul e ok maine acasa
!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Alina1976 spune:
Bebelusi, merci pt link, acum fug sa-l studiez.
Vero, felicitari pentru pierderea dopului! BAFTA! Ai grija de tine si daca simti ca ai contractii fuga la spital...nu sta pana la alea din 5 in 5 min ca s-ar putea sa fie cam tarziu pentru epidurala
Roxana, deci vineri e ziua cea mare!! bagam agitatele de joi, da?
O sa incerc cu Bonnisan azi....sper sa tina.
Lisa, Bee te pupa si era curioasa daca ai nascut. I-am zis ca nu inca.
Anca, sa speram ca asa o sa fie...anyway, important este sa fie bine si sa nasti repede si bebe sa fie OK. Asteptam vesti in continuare.
Micola, FELICITARI!!!!! Sa-ti traiasca bebe!!! 

Fetelor, recunosc ca sunt in urma cu vazut de poze.
O sa ma uit sa mai vad si eu bebei frumosi de mamici frumoase.
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
bebelusi spune:
Felicitari Carmen si Micola, sa va traiasca ingerasii 

Fetelor multumesc de sfaturi, nunta e in ardeal.
Roxana, deci vineri e ziua cea mare!! bagam agitatele de joi, da?
37+
Vlad Mihai
AMR 3 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
veronica75 spune:
Felicitariiii Carmen - 
Bravoooo Bun Venit Noului Licurici - refacere rapida, mult laptic si un bb necolicos;
[b]Alina, Miere - multumesc, sa dea DD
sa am o nastere usoara si bb sanatos.
Asa o sa fac Alina
, toata lumea ma sfatuit la fel.
Azi a fost o zi bunaaa 

Sper sa vina si Anca si Lisa cu vesti bune 
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 2 SAPTAMANI
BB e pe drum
cami_antonia spune:

CARMEN SI MICOLA FELICITARIIIII ... SA VA TRAIASCA BEBELUSII SI SA FIE SANATOSI ....

OFFFFFFFFFFFF alina1976 .... da vad ca a noastra colega CARMEN m-a tradat ... si a nascut mai repede .... poate e mai bine ca imi da si mie amanunte despre spital ....
imi pare rau ca BEE se simte rau .... inteleg cum este .... offffffff .... sa o ajute Dumnezeu sa treaca m,ai usor peste dureri ... 

le-a trecut cineva pe noile mamici pe prima pagina????
HAI roxana 

.... vei avea multe agitate .....
irinac tu ce mai faci draguta????? nu mai ai timp de noi??? ce face bebe???? tu cum te simti?????

36+
ANTONIA IOANA
AMR 4 SAPT

Camelia
jasmi spune:
Lisa, daca nu ti-au placut capitolele 120, 121, poate-ti va placea CAPITOLUL 122 ![]()
Jasmi
36+ cu 
way to go, BB