Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (121
Raspunsuri - Pagina 17
lisa79 spune:
nu toate nasterile sunt la fel. prietena mea a nascut normal cu nastere indusa,a nascut bine-mersi.nu te mai stresa(usor vorbesc
)
! o sa fie bine
39S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
lisa79 spune:
fug la medic
! am sa intru mai tarziu sa va zic ce si cum.
pupici!
39S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
ttenzika spune:

of emotiile astea si hormonii de gravida
cum naiba fac sa scriu si eu nr de telefon pe email??trimit prin emailul meu yahoo??

1 zi pana la marea intalnire 
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
bebelusi spune:
Lisa bafta 
Cami esti mortala, ce multi ai nasit, pune si tu poze pe contul comun de la fiecare nunta sa vad cum ai fost gatita. Nu te-am cunoscut eu acum 3 ani cand m-am maritat, ca erai material bun de pus nasa....
36+
Vlad Mihai
AMR 4 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cami_antonia spune:
ttenzika nu te mai gandi la alte nasteri ... ai nadejde in Dumnezeu si in sansa ta si gata ... ai vazut ca ingrid parca povestea ceva de nasteri provocate si nascut natural f repede ... asa ca stai linistita ... citeste o rugaciune ... fa un semn al crucii cu mir pe burtica .... da ca ai acasa ... si maine dimineata bea 3 guri de aghiazma ... si ai incredere ca va fi bine .... 

bebelusi nu mi-ai rasp ... sunt primii vostrii fini????
36+
ANTONIA IOANA
AMR 4 SAPT

Camelia
bebelusi spune:
Ttenzika ti-am trimis un PM cu nr meu de tel. Imi trimiti mie un sms cand stii ceva...
36+
Vlad Mihai
AMR 4 saptamani 
bebelusi spune:
Da, sunt primii fini, nu mai pot de drag, abia astept

36+
Vlad Mihai
AMR 4 saptamani 
ttenzika spune:
Mersi bebelusi acum notat nr. tau
tinem legatura![]()
Doamne ajuta!
ttenzika spune:
LISA bafta la doctor
asteptam vestile

Doamne ajuta!
cami_antonia spune:
bebelusi sa va fie de bine ... ai nevoie de 2 ture de haine ... una de zi de cununie si de biserica .... si una de seara ... pantofi de zi de seara .... genti de zi si de seara ... asa ca ai ce sa cauti .... da zic intai sa astepti sa vezi cat vei fi ... eu la primii fini mi-am facut ceva de zi dupa un model dintr-o revista de VALENTINO .... si o rochie de seara ca la designerul ala arab .... flu-flu .... si a fost tare bine ... dar am avut timp sa ma pregatesc .... apoi mi-am cumparat ... la celelalte cununii ...
si sa stii ca daca vrei iti botez bebe ... daca mai faci altul .... ahahahaha ... ca noua ne place sa fim nasi .... si ne ajuta Dumnezeu daca daruim ....
36+
ANTONIA IOANA
AMR 4 SAPT

Camelia