Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (121

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Bebelusi, am salvat prajitura ta! Daca nu mi-e prea lene am sa o fac zilele astea. Eu sunt moarta dupa nuca de cocos!35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ingrid, e super. In reteta scrie ca se alege nuca de cocos ca o crema la suprafata, la mine s-a ales asa zisa crema la fund. (habar nu am de ce), poate pentru ca nu am respectat reteta intocmai ca in loc de 4 oua am pus unul ca nu am avut si nu am pus nici praf de copt.....sau poate au gresit ei cand au scris.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Ingrid, e super. In reteta scrie ca se alege nuca de cocos ca o crema la suprafata, la mine s-a ales asa zisa crema la fund. (habar nu am de ce), poate pentru ca nu am respectat reteta intocmai ca in loc de 4 oua am pus unul ca nu am avut si nu am pus nici praf de copt.....sau poate au gresit ei cand au scris.36+ Vlad Mihai AMR 4 saptamani "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Poate cand rastorni prajitura din tava, apare crema in sus, nu? 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

vero
ttenika pt maine

hop si eu,tot 2 in 1! azi mergem la medic sa vedem ce se intampla

selene,trebuie sa te relaxezi,un copil simte tensiunea mamei mai mult decat ne putem imagina noi.el(prietenul) nu stie ce pierde,iecare si a Dariei e diferita,isi va da seama cand va fi pregatit.

ce sa fac? aseara am mai fost la o plimbare ...nu vrea sa vina. eu o sa fiu una din aia cu nastere surpiza. nu are nimic,bine ca e varsatoare.

asa face si fiica-mea,sta cu funduletul in stanga si picioarele in dreapta.are niste pozitii de mori nu alta,dor pt mine,dar tare simpatice...cand isi scoate funduletul,normal ,direct in zona buricului, incep sa o scarpin,poate poate se retrage...vezi de treaba,cred ca ii place,se imponge mai tare. azi dimineata cand m-am trezit,fara ceas desteptatro la 7.30 FIX si am simtit-o cand mi-a dat buna-dimineata,mi-am zis in gand ca imi va fi dor de burtica mea,asa cu nesomn,varsaturi,stari naspa...tot dor imi va fi!
o zi buna sa aveti!

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Anca_ ,bafta la doctor azi,eu acum fug la dus si plec si eu

Miere,ma bucur ca totul e ok cu Aidan. maine plecati acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Veronica am mai spus noi pe aici ca nu e musai sa ti se rupa apa. nu ai nu nr de telefon de la medic sa suni? sau de la spital? nu este ok sa iti curga sange curat. ti-a facut control pe masa? ptr ca poate fi o mica hemoragie si de la asta... dar ar trebui sa se opreasca in maxim o ora.
azi naste micola, nu?
ttenzika, tinem pumnii si majoretele antrenate ptr maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

Multumim fetelor pentru incurajari..am niste emotii

2 zile pana la marea intalnire
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare fetele

acum m-am intors de la cafeaua prelungita de la finuta mea de aici

bebelusi stai linistita ca pana ce nasesti e timp suficient de gasit garderoba .... eu am nasit sambata trecuta pe finuta la care am fost azi si nu m-am straduit prea tare ... daca sunt in schimb pt tine primii fini te rog sa cauti ceva belea ... eu am cununat a 6-a pereche de fini .... si am si 2 micuti botezati si altii pe drum ... asa ca daca mai ai intrebari te ajut ... sunt experta .... si rapida ...

VERONICA FUGI LA SPITAL
NE GANDIM LA TINE ...

DE MICOLA NU STIE NIMENI NIMIC?????

36+ANTONIA IOANA
AMR 4 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

ttenzika,numai gandeste-te ca maine pe vremea asta iti vei tine bbelina in brate. sa dea Domnul sa ai parte de o nastere usoara. ai lasat nr de telfon? sau mai bine ia tu un nr de la fete sa ne trimiti si nou mesaj sa stim de tine.

ttenzika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

O sa las acum nr de telefon pe email comun..si bineinteles instruit sotzul cum sa intre pe forum.. ce si cum

Mi-e frica tare fetele, deoarece am citi ca majoritatea nasterilo provocate se termina pana la urma cu cezariana, asa ca acum sunt in dubiisa cer de la inceput cezriana??? sa nu ma lase sa ma chinui in travaliu si apoi sa urmeze tot cezariana??offf

1 zi pana la marea intalnire
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput