Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (121

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Rein sa stii ca la mine a cam trecut raceala cu tantum verde, multe ceaiuri cu lamaie si multa miere si o carpa inmuiata in spirt pusa pe piept. In nas mi-am pus picaturi Pinosal. A trebuit sa suport o saptamana....dar mi-a trecut.Alina ai incercats a faci ceva doar tu cu Ana, fara sa fie Sabina prin preajma?? Du-o la o prajitura in oras (daca reusesti sa iti faci timp)...sau nu stiu....altceva dar doar voi doua.Multumim de urari da, am ajuns la termen, yupiiiiiiiiiiiCami Alina sa o pupi pe Bee din partea noastra.36+ Vlad Mihai AMR 4 saptamani "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Felicitari, Bebelusi, de maine intri in luna a noua si ai verde la nascut timp de 5 saptamani! (saptamanile 38,39,40,41 si 42 = luna noua = bebe in termen) 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Auleeeeuuu fetele .....intru in panica...ca sunt singurica...am fost la baie si...deja am eliminat din minunatul dop si incepe sa curga singe mai curat....

offf nu stiu ce sa fac...parca prea repede evolueaza totul...dr. a spus sa merg la spital cand contractiile sunt la 5 min timp de 2 ore....da eu cred ca glumeste ca stau destul de departe de maternitate si nici nu stiu cu ce sa ma duc.....daca se rupe apa cum merg cu taxiul?????nu ii fac lui ala deranj? offf

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 2 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

continuare:

E greu ca dupa un mesaj ca cel de mai sus sa continui cu lucrurile obisnuite.

Andrei a ramas tot un mancacios, doarme bine si nu plange. Flavia il iubeste tare, l-a acceptat tare bine.
nici noi nu eram decisi asupre numelui, il nascusem deja de 3 zile si trebuiau sa-i faca fisa asistentele si ma tot intrebau de nume , iar eu eram nehotarata

deoarece am avut mult timp arsuri in sarcina, nu am putut manca variat, acum recuperez si cred ca ma ingras deja;am ajuns acasa din spital cu 67 kg, acum vad ca ma indrept catre 69.

viorella parca zicea ceva de lohii: la mine au durat 9 zile, la prima sarcina 3 saptamani;acum dau vina pe faptul ca addrei suge foatre bine si se stie ca suptul provoaca contractii ale utreului, ceea ce a dus la eliminarea lor mai rapida;flavia era ceva mai lenesa si a durat mai mult;problema mea e ca s-au terminat inainte de a se decolora si nu stiu cat e de bine, ramne sa ma duc la control la 6 saptamnai , daca nu se intampla ceva pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

wow vine inca un bebe

Eu zic asa: suna la spital si vezi ce zic ei,

2 zile pana la marea intalnire
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ingrid, de ce te-ai intins pana ;a 42 de saptamani????Calculul nu se face doar pana la 40?????Eu nu mai am rabdare ....

Veronica eu zic sa te duci la doctor, sa nu mai astepti. Eu cel putin asa as face. Hai

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Veronica, zic sa te duci imediat la spital la camera de garda. Pune-ti un prosop intre picioare, cheama un taxi, dc nu ai varianta si du-te. Sange curat nu e bine sa curga.
Mi-e mi-a curs lichid suvoi vreo 15 ore dar fara nici un pic de sange.
Du-te, te rog, indiferent ce zice dr la telefon, mai bine te vede cineva si il monitorizeaza pe bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor am facut o prajitura buna de mori . e prima oara cand o incerc. Va dau reteta daca vreti sa o incercati, are o aroma....

Prajitura Imposibila
Ingrediente

se ia ca masura un pahar de 225 ml.
4 oua
1 pahar faina
1 pahar zahar
2 pahare lapte (450 ml)
1 pahar nuca de cocos (100 g)
125 g margarina
1 zahar vanilat
1 lingurita praf de copt
ulei si faina pentru uns tava
Intr-un castron se freaca margarina cu nuca de cocos. Se incalzeste cuptorul la foc mic-mediu 350°F.

Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se pune peste margarina impreuna cu zaharul si ouale. Se amesteca pana se omogenizeaza. La sfarsit se pune si laptele care se amesteca pana se incorporeaza. (Nu va speriati ca este asa lichid aluatul, nu-i mai trebuie faina).

Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina.

Prajitura este gata in aproximativ 40 de minute cand incepe sa capete o culoare aurie. Se taie rece. Prajitura va avea blat si crema (nuca de cocos se ridica la suprafata devenind cremoasa)

E bestiala, sper sa nu ma injurati, dar nu am putut rezista sa nu va spun si voua

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Multumesc pentru retete antiraceala, sunt ascultatoare si am facut cam ce ziceti si voi dar pana nu isi face de cap... Faza naspa e ca de atata suflat de trompeta mi-a curs si putin sange din nas. Sper sa nu mai curga.

Alinuk, mi-am salvat si reteta ta de stimulare a lactatiei, faceam si eu ceai cu primele plante, mai putin baby calm. Dar o sa-l adaug, mai bine iau eu ceva anti colici decat bb. Sa vad daca va merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Ingrid, de ce te-ai intins pana ;a 42 de saptamani????Calculul nu se face doar pana la 40?????Eu nu mai am rabdare ....Veronica eu zic sa te duci la doctor, sa nu mai astepti. Eu cel putin asa as face. Hai 36+ Vlad Mihai AMR 4 saptamani "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Nu, nu se face calculul doar pana la 40 de saptamani fix. Vezi si pe forum ca sunt fete care au nascut la 40 sapt si 3, 4, 5 zile, deci in saptamana 41. Eu am o colega care a nascut cand a incheiat saptamana 42. Citeste si la odiseea sarcinii pe saptamani pe dc, exista si saptamana 41 si 42. Abia dupa ce ai incheiat 42 de saptamani se considera bb dupa termen si se declanseaza artificial nasterea, in mod normal. (unii doctori, ca a mea, induc nasterea si mai devreme daca ii convine ei sau bb da semne de stres). Asa am putea spune si despre saptamanile 38 si 39 ca bb e prematur si toti s-ar naste la fix 40, dar nu e asa.35+

Mergi la inceput

Aoleuuu Bebelusi, iar? am noroc ca nu imi place cocos asa ca am scapat.

Mergi la inceput