Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (121
Raspunsuri - Pagina 10
cristi_2003 spune:
atunci vine lapticul pt ary
alte dorinte, solicitari fetelor?
selene - stiu ca s-a mai zis, dar odihna e de baza. pacat ca nu suntem nici una din cluj ca daca eram acolo ziceam sa lasi fata la mine 2 ore si sa dormi.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
roxanaz spune:
buna dimineata floricelelor si floriceilor
io cafea, daaaa! ![]()
Iulia nu te stresa cat scrii, paginile de asta sunt facute ca sa le mancam
plus ca ai dat informatii ff utile.
Daiopri asa cu motanul, a inceput sa realizeze cum o sa fie in realitate?
. al meu inca nu....
Ruxandra asa facea si capra asta a mea asera.... o tot impungeam sa se mute, aiurea, dormea de cred ca sforaia ![]()
Rein, asa cum zice Ruxandra, poti lua paracetamol. si miere cu lamaie ptr gat. mai toti is gutunariti acum... sper sa iti treaca rapid!!
ptr ca ieri am fost cuminte si am calcat si gatit si una alta acum ma duc la o cafea cu o prietena
. hihihi
sa aveti o zi buna!!
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliacris Eu numa' de-alea romanesti fac. Si-mi plac si cu dulceata, si cu branza framantata , da' de unde branza? Asa ca fac cu dulceata. Ma apuc de copt. Si mie-mi place sa gatesc, dar n-am chef tot timpul. Gatesc oricum aproape zilnic, ca al meu e un mofturos si nu prea mananca de doua ori aceeasi mancare. O sa vada el dupa ce nasc...POZEIulia 34+ Carla Maria |
35+
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariya Rein ,ia si oscilococcinum si paracetamol,2/zi ai voie...pune o soseta umplua cu sare grunjoasa sau normala,incalzita pe piept ca mai usureaza tusea...metode babesti,dar functioneaza...daca mi-ati vedea burta,v-ati tavali de ras...asta mic s-a mutat cu totul in dreapta si se impinge in sus,asa ca am burta strumba - de la buric toata partrea dreapta e tuguiata,iar stanga e...goala...hi,hi,e dementiala....daca nu m-ar durea,ar fi super ![]() 36+Miguel AdrianoAMR 2 SAPTAMANI |
35+
ingrid70 spune:
Selenuta, in locul tau si eu m-as muta la mama! Ca, de, mama e mama si matusa e matusa! Sa stii ca si la tara se cresc copii si inca f bine! Daca e ceva cu fata, doamne fereste sa nu fie, poti veni la Cluj la matusa, pt cateva zile - o saptamana, pana rezolvi la doctor, daca nu-ti place doctorul de la mama ta!Si cu tatal Dariei ce s-a mai intamplat? Daca poti sa ne spui, bineinteles!
35+
Anuc spune:
Neata!
N-am apucat sa citesc mai nimic din ce-ati scris ieri dupa-amiaza.
Azi avem 37S, inca una macar si eu sunt super multumita.
Ieri am fost la gineco, colul e ok, adica mai tine. Doar ca bebe, desi e in prezentatie craniana (adica cu capul in jos, cum s-a vazut si la eco de acum 2 saptamani), nu este chiar pe centru, e un pic cu caputul in partea stanga (transversal). asa zice dr.ul dupa palpare. Si eu cand sughite, tot in stanga jos simt caputul parca. In fine dr zice sa mai fac saptamana viitoare o eco ca sa vedem daca s-a asezat, insa nu vad logica. Oricum e important sa se centreze in momentul nasterii. Ma gansdesc ca daca sapt viitoare e tot transversal, poate se pozitioneaza corect pana nasc. Si daca nu e centrat, ce poate sa-i faca? In fine, am intrebat daca se intampla sa inceapa travaliul si ma duc la camera de garda a spitalului, imi fac acolo eco sa vada cum sta bebe si a zis ca da. Ca nu e performant aparatul (la Municipal, fratilor nu au un aparat performat de eco??!!), dar pozitia poate sa mi-o spuna. Nu stiu ce sa fac. Sa mai fac eco, sau sa astept pana la nastere si vedem atunci?
Voi ce ati face?
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (37S)
cami_antonia spune:
neata fetele
cristi eu vreau cafea ... nu am apucat sa o beau ... desi si eu voi merge la o finuta de aici si cred ca o voi savura acolo ...
bebelusi felicitari ... azi inchei saptamana 37 ... deci se poate spune ca esti la termen .... si eu maine ....
astept ziua de maine si pt ca merg la medicul de aici si o voi vedea pe bebelina ...mi-e un dor de ea de nu mai pot sa ii vad falcutele ...
rein felicitari ca ai scapat de cordon ....
36+
ANTONIA IOANA
AMR 4 SAPT

Camelia

, da' de unde branza? Asa ca fac cu dulceata. Ma apuc de copt. Si mie-mi place sa gatesc, dar n-am chef tot timpul. Gatesc oricum aproape zilnic, ca al meu e un mofturos si nu prea mananca de doua ori aceeasi mancare. O sa vada el dupa ce nasc...
mvb, sincere condoleante. 
36+Miguel AdrianoAMR 2 SAPTAMANI