Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (121

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

da e greva aici?

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Neata fetelor,

Abia am venit de la dr....
Col deschis, dilatatie 2 cm....in rest bine, doar ca fetita e cam micuta de aproximativ 2.900 - 3.000 kg
Deci bebelina mea e pe vine

Sunt cam umflata si dr. a spus sa beau 3 litri/zi Eu nu pot sa beau nici 100 grame ca ammmm oooo greataaaa si vom.
Incerc sa pap un pic de supica, da nici asta nu prea intra.....ma rog...sa dea DD sa nasc fara probleme si poate ca oi scapa si eu de nesuferita de greata.

Ma duc un pic in patut, mai rontai niste stiksuri, poate ma mai linistesc.

Lisa, Anca - ce faceti fetelor??? nici un semn nou??

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 2 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Intradevar Cristi - slabuta miscare;

Cami, Bebelusi - felicitari pt sarcini duse la termen

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 2 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata si eu,

Tocmai am terminat o cana de apa cu Galactogil....bleah
E asa de dulce de te lesina...dar e tare bun pt laptic.
AAA si mai e ceva, contine MUUUUUULTA zaharoza...nasol pt ca se D E P U N E...stiti voi unde

Lisa, deci, "se rupa apa" este impropriu spus la "se rup/fisureaza membranele". "Apa" este de fapt lichidul amniotic. Atunci cand se fisureaza membranele care tin sacul in care e bebe, acest lichid incepe sa curga, fie in suvoi daca se rup de tot, fie cate putin, cate putin daca se fisureaza. O sa-ti dai seama pt ca la urina te poti "tine" (daca faci exercitiul Kegel si strangi atunci nu mai curge urina, in schimb daca e lichid poti sa strangi pana maine ca el tot curge....eu asa mi-am dat seama ca e lichid). O sa-ti dai seama 100% o sa vezi!

CADIA, azi ma duc la Bee da . Dar mai pe dupa-amiaza...SIGUR ca o pup din partea voastra. De abia astept sa-i vad printesica...va tin la curent.

Roxana, MATALE cand?! ca vad ca ai DPN pe 29.01.....so it's very close

Anca, vad se lasa asteptat bebe...vine el repejor..uite eu iti spun ca pana duminica nasti! ce zici de predictia mea? Daca ghicesc primesc un bonus?!

Legat de problema mea....avem show ZILNIC. Seara este cel mai rau.
Tati se chinuie sa o culce pe ANA cate o ora, doua...ca nu vrea sa faca nani, vrea la mami (unde stie ca e Sabina).
Mami in sufragerie se chinuie cu Sabina de pe la ora 22.00 pana pe la ora 24.00 sa pape si apoi sa termine cu durerile si tipetele din cauza colicilor.
In sf. la ora 24.00 cam terminam si se culca amandoua....

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

alina - in cat timp da galactogilul rezultate? ca de aseara iau si eu.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Cristi, la mine da repede...in 2 ore cam asa...si iau de obicei seara ca sa am lapte cand se trezeste si sa pape si sa adorma la loc repede ...dar mai iau si ziua.
Iei 2 linguri mari pline cu granule din alea da?

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Rein ma bucur sa aud vesti asa de bune.
Asadar, ned punem pe asteptat bb mik...

Pt gat cred ca nu e interzis albastru de metil..local (cu un betisor de urechi)
pt tuse: stodal si sirop de patlagiina + muguri de pin

Selene parerea mea este ca starea ta de nelinistre o transmitzi si micutzei. Poate incerci sa gasesti tu o modalitate sa te linistesti...gandeste-te intai la bb si la tine...fii putin egoista...

in loc de galactogil, la mine dau rezultate urmatoarele:
ceai galactfor + fenicul+chimen+anason+galbenele + baby calm (coktail din toate amestecate) si
laptisor de matca

zi buna fetelor...sa auzim de bine!!

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Rein sa stii ca la mine a cam trecut raceala cu tantum verde, multe ceaiuri cu lamaie si multa miere si o carpa inmuiata in spirt pusa pe piept. In nas mi-am pus picaturi Pinosal. A trebuit sa suport o saptamana....dar mi-a trecut.

Alina ai incercats a faci ceva doar tu cu Ana, fara sa fie Sabina prin preajma?? Du-o la o prajitura in oras (daca reusesti sa iti faci timp)...sau nu stiu....altceva dar doar voi doua.

Multumim de urari da, am ajuns la termen, yupiiiiiiiiiii

Cami

Alina sa o pupi pe Bee din partea noastra.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Tec felicitari pentru micutza Andreea, laptic mult si fara colici da?

Ce veste minunata am primit de la Monica Dicut, ma bucur enorm pentru tine si sper ca si cele doua mamici de ingerasi sa poata trece peste durerea enorma din sufletele lor si sa aiba incredere ca intr-o buna zi Doamne Doamne le va darui din nou un motiv pentru a merge mai departe, un mic sufletel

Rein ce bine ca nu trebuie sa-ti mai faci griji cu circulara. O sa vezi totul o sa fie bine.

Cami_Antonia ce fericire pe tine ca iti vezi bebelina maine si felicitari pentru cele 37 de sapt. La fel pt Bebelusi, bravo fetele

Alina te rog sa-i transmiti lui Bee multi si multa sanatate.

Crisspy 35+ sapt Razvan Andrei

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..ce liniste e azi pe aici..
Noi papam acum:).Ieri mi-a fost atat de agitat ca m-a terminat.Nu m-a slabit o clipa,am mancat la 7 seara cand a venit sotul si l-a preluat ca daca nu venea odata o luam pe campii...Apoi l-a disperat si pe el..Sa va zic ca m-a socat de cat a vrut sa manance aseara?Nu voia suzeta,nu voia in brate..nimic nu-l calma decat lapticul..ziceai ca l-am tinut nemancat o luna..Tragea c-o seteee,de m-a speriat.A mancat de la 6 si un pic la 11.30-12 trei biberoane de lapte si unul de 50ml de ceai!(de colici)Dar macar apoi a dormit pana la 4.11,cand s-a trezit mai frumos ca niciodata..fara urlete adica,se foia el acolo,mai scoatea un ih..doar doar s-o trezi mami Mami l-a auzit,i-a dat o suzeta sa pape pana se intoarce ea cu lapticul sa nu urle sa-l trezeasca si pe tati..si cand ma intorc..dormea!I-am tras suzeta si i-am dat papa,asa prin somn si a papat 80ml cu insistente asa..:)))(era satul deh,la cat mancaseee)Bun,apoi de la 4.40 a dormit pana la 7...Va zic drept ca la 4 cand m-am trezit si am vazut ca ma simt odihnita nu stiam ce-i cu mine si cand m-am uitat la ceas nu-mi venea sa cred ca era 4.11,ma asteptam ca la 1.30 maxim sa inceapa iar sa urle :)))Am stat pana la 1 treaza,de la 12 de cand s-a culcat el,ca ma gandeam ca n-are rost sa ma mai culc ca oricum el in jumate de ora se trezeste si o luam de la capat:)))
Am pus noi poze la semnatura..Pe cele cu mine le ignorati ca n-am timp nici sa mananc,daramite sa ma aranjez :(
pup.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput