Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (121

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

viorella ce regim tii de ai slabit 10 kg intr-o sapt? ca ma apuc si eu... cat despre lohii...nu te bucura prea tare, si eu tot cu cezariana, mi s-au oprit dupa 11 zile, dar au revenit dupa o pauza de 4 zile am inteles ca e normal sa se mai opreasca uneori.

am o minune de bebel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ledi este superb si asa frumos imbracat. Mi-a placut la nebunie poza in care tati ii pupa manuta .

Fetelor voi ii puneti caciulita lui bebe in casa??? Am avut discutii cu maica-mea pe tema asta.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Bebelusi, Crisspy, sigur o sa-i transmit lui Bee toate cele bune de la voi

Bebelusi, fac si eu cat pot activitati cu Ana (desenam, modelam plastelina, citim povesti...) insa ea vrea non-stop cu mine. Si cand o alaptez pe Sabina vine calare peste mine, peste ea, se baga in sufletul meu. Mi-e mila de ea si nu stiu cum sa o fac sa inteleaga ca o iubesc enorm si ca iubirea mea pentru Sabina este alta...adica la fel de mare dar nu am luat din iubirea ei ca sa o dau Sabinei. UF..e complicat, zau asa.

Alinuk, ce coktail faci mama acolo... O sa incerc si eu.

Intrebare: Sabina seara, la ultima masa (ultimele doua) incepe sa planga tare, se agita, agita piciorusele, trage de 3 ori si incepe sa planga, o pun pe umar, da un pic aer afara, o pun iar la san iar trage de 2-3 ori si incepe sa tipe tare....sunt colici??
Ca numai seara face asa. Ziua suge frumos fara nici o problema.
Sab Simplex-ul nu prea ne da rezultate....
Cu Debridatul inca nu am inceput...vreau sa incep.
Ce sa-i mai fac? Ca plange saraca vreo 2 ore

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Sunt ametita rau, iar nu am dormit azi noapte... a macat la 9, eu m-am culcat la 11, la 12,30 s-a trezit sa pape, s-a culcat la 1,30, la 4 s-a trezit din nou, a mancat si nu a mai adormit pana la 5,30, apoi la 7 iar papa ... cand m-am intins in pat la 7,45 s-a trezit Ioana

In legatura cu dusul: eu am fire care se absorb singura si am avut voie dus din ziua externarii (a treia de la ceza). Mi-a zis dr. expres de cateva ori sa ma spal cu apa calduta si sapun si constat ca imi face bine.
andreea si mie inca mai imi supureaza plaga (vad semne pe chilot), dar Horhoianu mi-a zis ca nu e absolut nici o problema, ca sunt de fapt niste cojite care se desprind. Stiu ca si la Ioana am avut aceeasi problema, dar mai putin timp. O prietena care a facut a 2-a cezariana in noiembrie mi-a zis ca de abia acum vreo 2 sapt. i-au incetat aceste "supuratii".

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

viorella ce sangerare s-a ,oprit? Lohiile? Daca da, stai mult in picioare, vor reveni. Nu cred ca se pot opri de tot la o saptamana. Eu de cand am nascut am o zi da, o zi nu ... la inceput mi-am facut probleme, dar se pare ca era din cauza cezarianei facute la rece, fara a se dilata colul de loc.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

irina bine ai venit acasa! Ce dulce e Grumetzel! Ce trasaturi ferme are!

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alina uite un site pe care scrie cate ceva despre problema ta:
http://www.scoalaparintilor.ro/familie/cum-ne-pregatim-pentru-al-doilea-copil-3.html

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Ledi este superb si asa frumos imbracat. Mi-a placut la nebunie poza in care tati ii pupa manuta .

Fetelor voi ii puneti caciulita lui bebe in casa??? Am avut discutii cu maica-mea pe tema asta.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

Patricia,dupa baie ii pun caciulita,cam o ora maxim asa,dar inainte il sterg bine cu prosopul.
Mersi de complimente..ce-i drept ii place tare cand il pupa taica-su pe manute,pe picioruse..i le intinde asa frumos si se impinge tot cu picioarele in buzele lui,zambeste..e un alintat ce mai..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

miere ce ma bucur ca mergeti spre bine. Doamne ajuta!

anca imi place mult Andrew.

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Fetelor,o intrebare stupida:

am nevoie cumva de bilet de trimitere pt spital ,de la medicul de fam,cand ma duc la cezariana?

37+ cu Alexandra Maria

fetele 2 in 1

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput