Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (121
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
iuliacris spune:
Draga Selene, si eu sunt de acord cu Roxana, m-as duce la mama in viteza. Ai grija sa nu te imbolnavesti de oboseala. Acum tu stii mai bine, poate ecuatia e mai complicata...
POZE
Iulia 34+ Carla Maria
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lisa79 spune:
pai voi aveti bafta Iulia ca platiti doar $27 pe luna. eu plateam $210 cand lucram la companie si tot atat platea si compania.
in Chicago, exista 2 spitale de stat,se numesc Cook County Hospital,aici merge oricine care nu are asigurare. ce e nasol tare e ca trebuie sa iti astepti randul,asta in cazul in care nu e ceva fff grav,iar cand zic randul...e cateva ore bune(de la 5 in sus),dar totul e gratuit.conditiile sunt bleahhhh,lasa de dorit!
39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
iuliacris spune:
Da,Lisa, in general universitatile ofera beneficii destul de bune. Si cand eram in Los Angeles tot cam asa plateam. In schimb cand ne-am mutat in NJ, ne-am confruntat cu problema asigurarilor. In Princeton am stat vreo 8 luni, Cipri a primit un membership la Institute for Advanced Study, care e o chestie privata si habar n-am avut ca nu platesc asigurarea pana inainte de ne muta, asa ca am cautat pe internet sa ne facem asigurare individuala. Mai, aveau niste preturi prin NJ, de speriat, ceva in jur de 1000 pe luna, asta in conditiile in care in CA gasisem ceva cu vreo 200 sau 300 pe luna, ca ramasesem descoperiti s-acolo vreo 2 luni. Bine, ca difereau beneficiile, dar aia din NJ nu te lasau parca sa-ti iei ceva basic, nici short-term. Pana la urma am gasit ceva pentru international scholars, cu 250 parca, dar nu-mi acopereau sarcina, de-aia n-am ramas gravida anul trecut. Cum ne-au dat astia de-aici asigurare, cum am inceput lucrul la proiectul fetitza
POZE
Iulia 34+ Carla Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
Eu nu platesc nimic la asigurare, si este oferita de universitate.
Pt Aidan o sa platesc 360 de dolari pt perioada 15 ian-15 mai.
Dupa graduare o sa-mi fac insurance particular la blue cross blue shield si o sa ma coste in jur de 180 de doalri pe luna, inlusiv pt Aidan. Cu deductible de 1500 si restul acoperit 100% (fara co-insurance).
Pe mine m-a costat eco morfologica 1300 de dolari. Atat a fost factura pt insurance, dar ei au platit mai putin pt ca aveau nu stiu ce discount. Insa dc as fi platit-o eu atat ar fi fost. Ecografia pt masurarea pliului nucal a fost in jur de 480 de dolari.
La ecografia morfologica (care a durat in jur de o ora) au participat mai multi doctori, unul s-a uitat la creierul copilului, unul la organele interne, foarte amanuntit totul.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
cristi_2003 spune:
neatza???
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
ariya spune:
'neatza....cristi,multumesc de cafea,dar eu,dimineata,pot doar iaurt simplu....lapte,cafea,vise....mi se intorc inapoi de nu vrei sa stii...
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 36+Miguel Adriano
AMR 2 SAPTAMANI
rein spune:
Iuliacris, atunci, daca ei refuza sa-ti faca, macar ar trebui sa inregistrezi cererea, in caz de ceva, Doamne fereste, sa arati ca tu ai insistat chiar si pe banii tai.
Mai bine te linistesti, daca au zis ei ca esti bine, asa e.
ariya spune:
Selene,are dreptate Roxana...tu ai nevoie de liniste si timp doar pt tine si aia mica...sa stii ca fetita simte stressul tau,oboseala si,de aici si starea ei...pe bune,muta-te la mama ta,fa ceva,nu e bine deloc cum esti...si,tatal Dariei,cu ce te mai chinuie?
AMR 2 SAPTAMANI
rein spune:
Fetelor, am racit rau, a inceput cu durere in gat, Tantum si Homeogene au fost apa de ploaie. Acum am o tona de muuuci si tusesc. Partea cu tusea nu prea e buna, sper sa nu fac vreo temperatura. Nu am putut dormi deloc.
Aveti grija de voi, sa nu raciti, ca e nasol.
ariya spune:
Rein ,ia si oscilococcinum si paracetamol,2/zi ai voie...pune o soseta umplua cu sare grunjoasa sau normala,incalzita pe piept ca mai usureaza tusea...metode babesti,dar functioneaza...
daca mi-ati vedea burta,v-ati tavali de ras...asta mic s-a mutat cu totul in dreapta si se impinge in sus,asa ca am burta strumba - de la buric toata partrea dreapta e tuguiata,iar stanga e...goala...hi,hi,e dementiala....daca nu m-ar durea,ar fi super
AMR 2 SAPTAMANI