Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 6
cocutica spune:
Buna seara tuturor!
Felicitari tuturor boboceilor pentru progresele lor minunate.
Eu nu sun intr-o pasa prea buna. Am fost de dimineata la oftalmolog ca mi se inrosise pleoapa de jos si a aparut mai nou si o mica umflatura. Asts n-ar fi nimic, dar diagnosticul a fost salazion. Tratament: incercam o saptamna cu Tobrex si daca nu trece sau se imflameaza trebuie intervenit chirurgical. Mi-a sugerat sa ma documentez si pe net, ceea ce oricum faceam, si asa e tratamentul pentru salziom. La inceput m-am panicat, apoi m-am ingrozit uitandu-ma la poze cu asemenea afectiune, iar acum sunt speriata si incerc sa ma uit dupa alti oftalmologi, poate ca nu am salazion. Nu am rabdare sa astept o saptamana sa vad daca trece, as mai consulta inca un medic. Daca aveti vreo idee unde gasesc un medic oftalmolog bun va rog din suflet sa-mi trimiteti un PM.
Acum ca m-am descarcat un pic haideti sa va povestesc cum a decurs discutia cu Elena vis a vis de modul in care a venit Maria pe lume: i-am spus ca Maria fost scoasa din burtica mea prin operatie, adica m-a taiat dr-ul si a scos pe Maria. Prompt, raspunsul Elenei:"Deci a venit doctorul, ti-a taiat burta cu foarfeca, a scos-o pe Maria si apoi a umplut-o cu bolovani". Bineinteles ca ne-a luat ceva vreme sa o corectam ca nu am bolovani in burta si ca eu nu sunt lupul care o avea pe scufita rosie in burta
alexa si mami spune:
f tare gruia nici alexa nu a mers de'a busilea, a plecat direct in picioare, din acelasi motiv, ura sa stea pe burta.
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008 eu tocmai am cantarit hunii.... Robi a luat 150 gr in ultima sapt si Edi 90 gr.... sunt ... au 7090 gr si respectiv 7030 gr.... stiu ca sunt in grafice, dar au luat f putin intr-o saptamana, mai ales Edi.... offf.... poate nu i-am cantarit bine data trecuta, erau cam agitati... Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008 Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… CLIP DE CLIP poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI |
- 180g. in sapt.5
- 200g. in sapt.6
- 170g. in sapt.7
- 90g. in sapt.8
- 260g. in sapt.9
- 100g./sapt.10
- 100g./sapt.11
- 130g./sapt.12
- 230g./sapt.13
- 190g./sapt.14
si in sfarsit 130g./sapt.15. Si e alimnentat exclusiv la san, n-a vazut in viata lui nici macar o pic. de lapte praf.
Sper ca te-am lamurit ca nu e cazul sa-ti faci griji.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
musettepink spune:
cocutica eu pt problema cu ochii ti-as recomnda sa mergi la clinica Oculus.Este acolo un dr f bun,dr Moraru,problema este ca se fac programari cu multe saptamani inainte si nu stiu daca gasesti programre asa din scurt.Eu zic sa dai un tel acolo si vezi poate gasesti ceva.Nu am numarul acum la indemana dar cauta pe net clinica oculus si sigur gasesti detalii.Tin pumnii,sanatate!
Minunea a venit! de Luca Nicolae
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui Nerantula Deci copilu' meu merge de-a busilea pe spate: cu sprijin in cap, face podul pe spate si se impinge in picioruse ... astfel se deplaseaza pana ajunge la capatul patului. E criminal! |
la fel facem si noi, he he, credeam ca suntem singurii.... genial!
Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
CLIP DE CLIP poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Leah spune:
Daca vreti s-o vedeti pe fiica-mea facand abdomene (in locul meu ) iaca www.youtube.com/watch?v=CAzDhFuLoCY&feature=channel" target="_blank">aici
somn usor la mamici si pici!
Poze cu printesa www.youtube.com/watch?v=0tskgolNMA8&feature=related" target="_blank">Eliza se joaca www.youtube.com/watch?v=TERVOjgU6Ys&feature=related" target="_blank">Eliza invata sa vorbeasca
luminita2008 spune:
Babymom, merci mult! D'apai cum s anu ma ingrijorez cand pana acum au pus ca hunii cate 300-400 gr/sapt? Ma gandeam si eu ca o vor tine asa macar pana la majorat...................
Cocutica, multa sanatate!
Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
CLIP DE CLIP poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
claudinna spune:
citat din mesajul lui Leah Daca vreti s-o vedeti pe fiica-mea facand abdomene (in locul meu ) iaca www.youtube.com/watch?v=CAzDhFuLoCY&feature=channel" target="_blank">aici somn usor la mamici si pici! Poze cu printesa www.youtube.com/watch?v=0tskgolNMA8&feature=related" target="_blank">Eliza se joaca www.youtube.com/watch?v=TERVOjgU6Ys&feature=related" target="_blank">Eliza invata sa vorbeasca Blogul meu pentru mamici si copii |
e scumpa foc si dodoloatza!!
sa vezi de acu-naninte, o s-o tina tot ahsa si o sa vrea in funduletz..
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
andreutac spune:
Multumim mult pt. urarile primite, va am pe toate, fara exceptie.
CD, si noi am fost la dr.Marcu (Medlife), mi s-a parut ok, insa foarte expeditiva, poate si din cauza numarului mare de pacienti care asteapta la usa. Sfatul meu, daca vrei sa pleci lamurita de acolo, ar fi sa-ti faci o listuta cu intrebari si nelamuriri, altfel risti sa pleci mai zapacita decat esti.
In alta ordine de idei astazi Eva mea a executat prima intoarcere de pe spate pe burtica, cu ajutorul meu, insa imi place tare, tare mult cum aterizeaza pe burtica...zici ca sta la plaja. Sper ca maine s-o pozez si va arat.
Hm...mi-e si teama sa va zic, insa se pare ca dupa botez ne-am mai linistit. Mai multe nu spun de teama sa nu se schimbe
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
Boo spune:
Abdomene si noi la greu !!! Si se enerveaza daca nu il ridic. Eu nu vreau, el se trage, se impinge, se chinuie pana mi se face mila de el si il tin in fund un pic. Dar il sustin ca singur nu poate deloc sa stea evident, vine in fata si face ce eu niciodata n-am putut. sta cu burta pe picioare si isi mananca labele ..
Deplasat pe spate, bifam si asta. Mai ales pe masa de infasat unde evident ca nu are unde sa se duca decat in perete..
De luatul in greutate, zau daca inteleg ce ar trebui sa-i fac, dar Alex a luat max 400 de grame luna asta. Poate doar sa-i dau niste praf, dar nu sunt inca convinsa. oricum el are fix greutatea mea cand eram de varsta asta, in fiecare luna. nu stiu cum face de se nimereste mereu identic. eu intre luna a 5-a si a 6-a am luat aproape 1 kg. poate am noroc si se mai potriveste o data cu mine.
CD imi pare tare rau ca esti trista. Mai cere o parere, poate nu e chiar asa grav..
Povestile cu "copii spun lucruri traznite" sunt geniale !! Mai aveti ? De abia astept sa vb si Alex si sa debiteze d'astea.