Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

pampers: ma uit pe margibnea pachetului, acolo unde e o dunga alba
daca se vad norisori, e cu elastic, daca se vad frunzulite, e fara elastic:PP

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Claudinna good point!
Noi Huggies folosim din motiv de Pampers fara elastic.

Luminita mersi!
Monopoly zici? Online sau cu sotul? Al meu nu vrea sa joace nimic cu mine cica "n-are cu cine"

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Subiect Vigantol
Noi dam Vigantol seara dupa baita, nu avem cum sa uitam face parte din ritualul de culcareL baita, masaj, feon, vigantol, alaptat, nani.
Mai greut e acum, trebuie sa dam o zi 2 picaturi, o zi 3 picaturi. Dar, cum eu fac baita impreuna cu sotul, isi aminteste unul dintre noi daca sunt 2 sau 3 picaturi.

Noi ii picuram direct in gurita, dar daca ii dati cu lingurita, aceasta trebuie trecuta prin apa inainte ca nu ramana uleiul pe ea

identic si la mine, numai ca eu dau numai 2 pic/zi si nu alptez

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Am uitat sa va spun. Stiti ca-mi cautam suport de baie pe toate siteuri-le, in toate brosurile, studiate si parastudiate. Ce credeti? Intro (asa se scrie acum?) seara vine mama la mine cu suportul www.flickr.com/photos/31848759@N02/3216101084/" target="_blank">asta.
S-au dus pe apa sambetei cautarile mele, la gunoi cu ele

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Luminita,mersi,am gasit.

M-am lamurit, suntem la norisorul negru,deci puseu de crestere.
Doarme bb de la 7jumate ceva neobisnuit si sper sa-mi mai doarma si la noapte.Trebuie sa manance la 10 jumate dar daca nu se trezeste ceea ce m-ar mira va trebui sa-l mut ca e in patul nostru si pus invers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Mai, urasc Vigantolul ala din tot sufletul. De ce e obligatoriu sa-l dam copiilor pana la urma? Vreau sa zic ca mie-mi spusese dr sa ii dau de la 14 zile i-am dat pe la trei saptamani si ceva, si niciodata nu stiu daca i l-am dat sau nu ijntr-o zi. In afara de a marca asta pe un calendar sau a-mi pune alarma ce-as putea face sa nu mai uit?

Si daca uit care-i baiul?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Ca sa nu uiti poti incerca strategia mea: in fiecare seara cand pregatesc "trusoul" pt. baiata, pun alaturi de cremite, scutece etc. si Vigantolul si atunci sigur nu-l uit. E important pt. fixarea calciului in oase! ( ca sa nu fie copiii rahitici adica ). Daca il uiti o zi nu e problema, dar sa nu devina un obice uitatul asta.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

oana;merci pt parola
300-:tu ai mare dreptate dar meseria de mamica e greuta,,cand plange si nu stiu ce sa-i fac,,,azi l-am controlat pe toate partile,,,schimbat,,curatat in gura tot,,,ca m-ati speriat
mai fetelor de fapt eu am un copil tare smecher,,,cand il pun pe spate inmcepe sa planga,,,il iau in brate sau il pun in fund ca prin minune nu mai are nimik

depsre filme va recomand si eu un film superrrrrr bun:i am legend

Nausica: si eu am nimerit Pampers nr. 3 cu elastic, i-am luat din real.

si din ciclul taticii spun lucruri traznite sa va spun una:eu cautam de zor norisorii pe pampers asa cum spunea caudinna la care tati zice si daca sunt cu elastic sau fara care e problema?pampersi sa fie offf femeile astea la ce va ganditi si voizice hai ca pe pui la apucat sughitul cu norisorii tai,,,vezi ca nici pe el nu-l intereseaza,,

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Am uitat sa va spun. Stiti ca-mi cautam suport de baie pe toate siteuri-le, in toate brosurile, studiate si parastudiate. Ce credeti? Intro (asa se scrie acum?) seara vine mama la mine cu suportul www.flickr.com/photos/31848759@N02/3216101084/" target="_blank">asta.
S-au dus pe apa sambetei cautarile mele, la gunoi cu ele

Filmulete cu bebe Edi

Giulianna suport de asta avem si noi doar cae alb - ieftin si bun! mai ales ca a ramas mostenire de la primul copil.

Mergi la inceput

Ati scris tare mult azi! De-abia am apucat sa citesc.
Eu am tot asteptat azi sa se opreasca ploaia, dar nu s-a oprit. Asa ca m-am suparat, mi-am luat puii - pe cel mare imbracat cu pelerina de ploaie si cu cizmulite de cauciuc, pe cel mic bagat in wrap si sub umbrela si... la plimbare cu noi! Am stat pe-afara 3 ore, de la 17:30 pana la 20:30. Ma bucur ca n-am ratat plimbarea zilnica din cauza vremii!
Acum amandoi dooorm dusi.

Apropos de perioade negre - azi cu exceptia timpului de plimbare am stat tooaaata ziulica cu bebe la tzitzi! Am niste sani moooi, moooi. Ma duc sa beau niste ceai sa mai produc ceva lapte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Tocmai m-am uitat si eu la stocul de pampersi din casa si n-am gasit pe nicaieri niciun norisor si nicio frunzulita, dar l-am desfacut si sunt din aia fara elastic. Eu noaptea n-o schimb deloc pentru ca nu face caca, iar ziua o schimb doar de caca, in rest sta uneori de la 10 dimineata pana la 7 seara cu acelasi pampers si nu trece prin el.

300 Vigantolul se da contra rahitismului la copii, ca sa fixeze calciul in oase, mai ales ca mititeii nu iau prea mult soare acum. Eu ii dau in fiecare zi direct in gurita, ii strang putin obrajorii si ii picur direct. Inainte ii dadeam cu lingurita, dar am descoperit ca e mai fezabil asa. Eu nu uit niciodata pt ca ii dau la prima masa de dimineata, adica la 10. Mie mi s-a spus, nu stiu daca si voua, sa nu tin sticluta mai mult de o luna desfacuta pentru ca isi pierde efectul. Si o tin si in cutiuta ei originala ca sa stea la intuneric, cica vitamina D se "pierde" la lumina. Si aveti grija ca Vigantolul se da gratuit, deci sa cereti reteta gratuita de la medicul copilului.

babymom ce apa folosesti pentru formula? Eu acum folosesc apa de la chiuveta, fiarta. De fapt din aia beau si eu, apa plata a fost prima care a disparut de pe lista in perioada asta de criza
Cat despre sterilizat, eu sterilizez si tetine si biberoane. Pana acum cateva zile, sterilizam de fiecare data totul cu sterlizatorul pt microunde, asta pana am prajit sterilizatorul Dupa aia fierbeam apa in fierbator si turnam peste biberon si tetina (ca n-aveam decat una) si daca se intampla sa uit s-o sterilizez si ma apuca urmatoarea masa, o spalam bine, bine si atat. Acuma fierb in oala pe aragaz, dar o sa renunt la practica asta foarte curand. Suzetele ajung la sterilizat doar daca pica pe jos, in rest le clatesc, daca o fac si pe asta.
Baita ii fac o zi da, una nu, din motive de frig in casa. Si eu folosesc tot sampon si sapun Klorane si la fel si lapte de corp. Mai am in casa si alte produse primite dar nu folosesc la ea. Servetele umede mie mi-au placut Nivea Pure (ca se plangea cineva de mirosul servetelelor Pampers, din acelasi motiv am renuntat si eu la ele) dar o sa trec pe unele mai ieftine, no name, ca pana la urma tot caca sterg si alea si alea si nu poposesc atat de mult pe funduletul ei cat sa ii dea vreo alergie.
Hainele i le spal cu detergent pt copii si le clatesc de inca 3 ori (la masina, evident) - le calc mereu, dar s-a mai intamplat sa ii mai dau cate un body necalcat si n-a patit nimic. Asta e singura chestie pe care o fac cu un adevarat dezgust: URASC SA CALC!

Poze cu printesa www.youtube.com/watch?v=0tskgolNMA8&feature=related" target="_blank">Eliza se joaca www.youtube.com/watch?v=TERVOjgU6Ys&feature=related" target="_blank">Eliza invata sa vorbeasca

Mergi la inceput