Clisee, prejudecati si "perle" despre RUAM/FIV

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirimir
Mai sunt cateva interesante dar mi se spune ca este reclama mascata.
Pot face o sinteza daca intereseaza.

Multumim, Mirimir! Daca ai timp, te rog sa faci sinteza!
Noi am realizat deja schita de articol, dar dc sunt argumente interesante putem completa.
Cam intr-o saptamana vom posta articolul pe blog.

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 6 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirimir

Am gasit si eu mai multe articole.
www.superbebe.ro/tag/fertilizare_in_vitro.html
www.med-new-life.ro/reproducerea.la.om.html
www.intactimages.ro/fotoweb/Eventgrid.fwx?archiveId=5000&search
Mai sunt cateva interesante dar mi se spune ca este reclama mascata.
Pot face o sinteza daca intereseaza.

Am avut ceva mai mult timp si am studiat link-urile propuse de tine:
In primul link este un articol chiar anti a ceea ce vrem noi sa subliniem -ca procentul de malformatii la sarcinile obtinute prin fiv este acelasi ca si cel de la sarcinile obtinute natural. (eu cred ca e un articol "la oha" creat pt audienta, dc chiar era un studiu cu asa rezultate, de ce nu se da sursa. Ar fi fost chiar ceva controversat, pt ca pe multe site-uri este scris clar ca nu difera cu nimic o sarcina prin fiv decat una normala (de ex pe site-ul al doilea, cel de la mednewlife - la cap. 9, unde spune ca doar in cazul sarcinilor multiple pot aparea mai multe probleme, lucru valabil si la sarcinile multiple obtinute natural.
De aici - linkul 2- cred ca vom folosi date in articolul nostru.
Iar la al treilea link, cred ca e ceva in neregula, eu am nimerit la niste imagini cu tenismeni, in principal.

Te asteptam cand ai timp si cu sinteza promisa. Multumim!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 4 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Buna seara, mii de scuze dar cred ca le-am trimis cam varza, ma chinuie netul foarte tare,am profitat cand a mers si am trimis pe PM, o sa fie obositor de citit dar am subliniat procentele si citesti pe diagonala fiindca nu toate sunt interesante si poate nu folosesc la nimic si atunci sa nu pierzi timpul, am trimis si linkul cu fotografii din laborator FIV,(da, se deschide aiurea din mesaj).

Mergi la inceput

Mirimir , multumesc, ti-am raspuns deja la pm, sa vedem dc gasim ceva sa folosim din sinteza trimisa de tine.

Deja articolul nostru a aparut pe blog, avem si subiect nou despre asta: aici

Ioana
animalutele mele iubite

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Azi e ultima zi !!

Mergi la inceput