Vacanta de vara...unde ?

Vacanta de vara...unde ? | Autor: crismary

Link direct la acest mesaj

Sunt convinsa ca multi dintre voi se gandesc deja la vacanta de vara. Unde planuiti sa mergeti sau ce recomandari puteti face celor nehotarati ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Eu as sugera Bulgaria, Nisipurile de Aur.
Desi impartim aceeasi mare, este cu totul altceva.
Plaja medaliata "Blue Flag", statiune occidentala de 5 stele, servicii ireprosabile, peisaje superbe datorita combinatiei intre rezervatia naturala de padure si marea cu glofuri superbe, cu apa curata si azurie si cu nisipul intr-adevar auriu.
http://www.royalday.ro/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=9&Itemid=85

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

depinde de buget. daca ar fi dupa mine m-as duce prin Europa...
dar, dupa buget, cred ca o sa merg pe undeva pe la munte in tara la noi...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Noi o sa mergem in Turcia. Este perfect pentru familiile cu copii.

Ioana 24+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

Ioana, ai mai fost in Turcia ? Ai mers doar pentru odihna sau ai si vizitat cate ceva ? Zi-mi in cateva cuvinte despre experienta ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Si noi Turcia: www.sirenegolfhotel.com.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RWheelwright spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

depinde de buget. daca ar fi dupa mine m-as duce prin Europa...
dar, dupa buget, cred ca o sa merg pe undeva pe la munte in tara la noi...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

S-ar putea sa te ajunga mai scump! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

si...cu un copil de un an, care ar fi destinatiile cele mai potrivite? vi se pare mult de mers cu masina pana in croatia, cu copilul? credeti ca e mai bine cu avionul? turcia am inteles ca e o destinatie reusita, dar mai mult pentru relaxare, nu prea ai ce vizita...in grecia, cu problemele lor, nu stiu cum e acum...ma gandesc la croatia, ce ziceti?

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

anul asta Tenerife

dar pentru cele cu copii recomandabila e Turcia ca destinatie, noi am fost de 2 ori chiar daca nu avem copii dar e foarte simplu si comod sistemul All inclusiv.

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Malinka

si...cu un copil de un an, care ar fi destinatiile cele mai potrivite? vi se pare mult de mers cu masina pana in croatia, cu copilul? credeti ca e mai bine cu avionul? turcia am inteles ca e o destinatie reusita, dar mai mult pentru relaxare, nu prea ai ce vizita...in grecia, cu problemele lor, nu stiu cum e acum...ma gandesc la croatia, ce ziceti?

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi www.youtube.com/user/ilrdn" target="_blank">, iar aici filmulete

Intre noi, baimarencele

Noi am fost anul trecut in Grecia, cu masina, cand bebe-ul nostru avea 7 luni. Totul a decurs f. bine, chiar peste asteptari. Se pare ca-i place mai mult "in deplasare" decat acasa
Hmmmm...Croatia. Parca mi-ai citit gandul...am auzit si citit multe lucruri frumoase despre tara asta. As mai fi ales Austria, insa nu pot renunta la mare din cauza copilului.
Urmaresc cu interes postarile voastre si sper sa ma hotarasc cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

In mai in Austria,in iulie/august la noi la mare si la sf lui septembrie Croatia sper,in functie de anumite chestiuni....

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput