Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (105)
Raspunsuri - Pagina 10
karla32 spune:
Buna dimineata, scriitoarelor! Cu toate ca nu reusesc sa citesc decat din doi in doi, va scriu si eu doua vorbe trei surcele.
am un car de nervi ca eu de la serv nu pot sa vad pozele! e restrictionat! si ma oftic! Iar acasa e vai si amar daca ma apropii de calculator...Rar prind si eu momentul. De-asta nu pot pune nici poze...Poate acum la sfarsit de saptamana o sa reusesc.
ce scapat de pampars, frate? Nu accepta olita cu niciun chip! Zici ca-l arde cand il asez pe ea. Cred ca este si un soi de incapatanare la domnul meu berbec...
aseara m-a distrat copios ca il scria pe W pe laptop si se intorcea cu fundu in sus si cu capul in jos si imi spunea ca e M. E tare ghidus...
tzuna, bafta multa!
kitty, tu ai forta cat zece! N-am vazut asa ceva... nu-ti fa griji!
pup copiii bolnaviori!
PS Roxana ia sa termini cu telepatiile ca devii roxanici ciufulici!
Luca, dragostea mea
Luca 1 an
biky spune:
kmi- scumpica foc Timeea...si gospodina! in cativa ani vei sta ca o doamna in fotoliu si Timi iti va servi masa, vad ca o atrag de pe acum oalele si castroanele, cu predilectie de inox. Pare slabuta sau mi se pare? intreb si eu, caci si eu am o aschiuta in dotare, macar sa nu ramana singura fotomodel pe aici!
Gabi - uita-te des la pozele cu febletea ta si vei face o fetitza la fel de frumoasa si isteata precum Timi. Vezi ca io sunt pocita la gura!
Pisikuta - prezicerea pentru tine este ca telefonul furat este dus pe apa sambetei
Tzuna- ma bucur ca ai mai dat si tu un semn de viata, chiar imi era dor de voi! Ma bucur ca Maria a scapat de pampers, ca este bine si ca v-ati distrat impreuna de revelion!
Riloasa - Mihai cred ca are 79cm si nu 97 cum ai zis tu, asa-i? Cu 9.600 gr este la limita inferioara ce-i drept, dar nu este de speriat daca asta va este samanta, asheaaaa...mai maruntica. Noi dupa ultima cantarire avem 10,2 kg, Maria Tzunei are 10, Timi de Kmi nici ea nu cred ca are mai mult si cred ca mai sunt si altii!
Ralualexandrei - Felicitari Robert! Felicitari familiei perfecte! Toata consideratiunea mea Andrei, care este cheia acestei perfectiuni! . Acu' ce sa zic....dar as baga-o pe Andra mea in famila ta....numa' s-o placa Robert! Hai, mah, ca nu e chiar asa fitzoasa!
Sanatate maxima la TOTI copii bolnaviori! si sa le treaca cat mai repede!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
pisikuta spune:
neata!
stefanyia: cum mai e carlutzu? si noua ne place sirop, ii spunem bobo.sanatate multa!
laina, menuet: sanatate si la voi. ce fac micutele?
gabi: du te la fetele alea, invata le, spune le ce le asteapta! nu te sustrage!
karra: "Din TOGO pt info stup a transmis Karra" din gabon stop moare stop de ras stop pisikuta
andra: pai de aia i o fi dat 10, dupa poza
carmen 94: si unde plecati in vacanta? ca daca va e n drum, poftiti si in gabon
crina: covorasul e in plan, in w.e. e zi de carrefoureala, sper sa gasesc acolo. pana atunci se joaca cu acarienii ei.da' ce faci azi,ca am pierdut ceva cred, de ce e ziua cea mare?
kmi: bai, eu nu ma mai uit la timi, ca ma enervez ce par frumos are! e tare fina.
tzuna: felicitari ptr pampers. nici noaptea nu i mai pui? si in afara ca e tare ordonata, dupa cum aranjeaza in sir indian tot ce prinde la mana, ce mai stie sa faca bun prin casa ?
lilidana: ne tii la curent, bine?
kitty: iar ma enervati tu si cu aragazul tau!!!!te salveaza doar copilul, ca a mancat bine in sfarsit!
joanna: buna dimineata, lulu, lala, si cafeau? ha? cine o face? ca te ai cam lenevit de cand te dai la avansare . sa ai grija de mateescu, sa nu mai raceasca!
doamne, ce greu incarca...si ieri, si azi la fel..scrieti, frate, mai putin!
ma raportez cu un copil cuminte, care de doua nopti se scoala doar o singura data. iuhuuuuu!!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
pisikuta spune:
bicky: nuuuu!!! esti sigura? mai da o data n bobi...
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laina maaaaama, cat e de frumoasa Timeea!!! si ce par suoerb are! sa va traiasca, sa va bucurati de ea! ROZI, multa putere, treceti voi si peste asta TZUNA, chiar ma gandeam la voi, ohoo, aveti fata maare, scapata de pampers! bravooo!! CARL, multa sanatate si tie, pupam sa scapati repede de microbi! Noi...sa speram ca bine. asta noapte i-am da medicamentele prin somn, dar nu i-am mai luat temperatura, sa nu o trezesc. da parca nu mai frigea in halul ala. ELA, la origine a fost virala, dar s-a suprainfectat bacterian si de aia a facut si atataaa febraaa. dar multam ca mi-ai adus aminte de Tantum, o sa-i iau, poate scapam mai repede. Afte prin gurita n-a facut inca, slava Domnului, si speram nici sa nu faca. |
Salutare si de la noi.
Se poate da Tantum la copil asa de mic? Cum? in ce cantitate adica...
Teo e rosu in gat si poate il ajuta sa nu ajungem asa repede la antibiotic...
Multumesc
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
ioanaradu spune:
tantum verde spray se poate folosi cu succes. puh! puh! cum zice matei. cat mai spre gatut. 2-3 pufuri/2-3 ori/zi. noi folosim de la 5 luni.
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
gaia.nevia spune:
Merci frumos. E un flacon special pt copii? Sau cel pe care il folosesc si eu (0.15%).
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
Mihael@ spune:
neata!
fetele,pazea, ca azi am prima ora de conducere sper sa fie bine, am niste emotii!!!
am vazut poze cu frumosii Elianei (bradutul de craciun ce natie era, ca mi-a placut tare mult?), Catalina cea carliontata si vesela, Timeea cu codite impletite, superba ca de obicei, si nu mai stiu de-am mai vazut
Tantum Verde e foarte eficient, spray am folosit pt stefi...iar tusea ei de care ma plangeam, i-a trecut cu BRONCHOFORT, este un sirop naturist
Maria de Tzuna, felicitari, esti fetita mare fara pampers!
scuze ca sunt telegrafica, nu mai am timp de nimic
pupici
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
Lumi_Nag spune:
Buna mamici!
Mai trecem si noi din cand in cand sa nu ne fi uitat de tot.
George este la fel cum era cand am scris ultima data la capitolul progrese.Adica tot nu spune nimic descifrabil dar se straduieste, nu a scapat de pampers, mai nou nici la oala nu mai vrea.
In schimb ii place o carte cu povesti care are si desene si o rasfoieste toata ziua si arata cu degetul meu animalele si alte personaje iar eu tre sa le numesc.Nu repeta dupa mine dar le pupa.Ii spun sa pupe lupu, stie care e si il pupa.Dar nu zice!!!
Parcheaza si el masinile dar nu in sir indian, ci una langa alta ca in parcare .
Si alta faza...noi stam pe langa Selgros si cand iesim afara ne indruma spre magazin. Ii place foarte mult acolo ca il punem in carut si intotdeauna se alege si el cu ceva.Asa ca de cum iesim din scara ma trage spre stanga apoi ma opreste la semafor si directia Selgroooos!
Isi face cort din orice...sta sub plapuma, isi pune doua perne rezemate una de alta si se baga intre ele, se baga sub masa de calcat cand calc cearceafuri...si tot asa.Imi dau seama ca are cate un fix o perioada de timp apoi trece la altceva. Remember asta vara cand invartea orice roata.Acu' i-a mai trecut de invartit. Si cred ca fiecare are un fix cu cate ceva.
Lapte...noi bem junior 1+, iar din martie trecem pe 2+.Am facut trecerea foarte usor. Pt ca e mai putin dulce decat celalalt ii puneam miere din ce in ce mai putin.De baut bea 2 biberoane pe noapte...unul seara dar numai dupa ce doarme vreo 2 ore si inca unu spre dimineata. Numai azi noapte a baut 3 biberoane
Am vazut gravidute noi Loradin si Bianca! Sa fiti sanatoase si sa aveti copii cuminti!
Va pupa George toate fetitele si mama lui pupa baieteii!
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
elyanne spune:
Tantum Verde ceri a farmacie pt. copii... am impresia ca e mai mare ca si cantitate... si probabil are o concentratie mai mica de subst.
Uite aici sunt 2 natii:
http://www.sensiblu.com/prodfarm.asp?id=5350480
http://www.sensiblu.com/prodfarm.asp?id=5336415
Bradul era natural
Progrese tot pe loc... si la vorbit (indescifrabil, dar au succes cu paratul prin semne si balmajeli de-ale lor), si la olita... nu vor sa stea pe ea... ii musca de fund...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica