Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (105)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

[quote]citat din mesajul lui gabi78

TIMEEA este superba! Ramane febletea mea ... este .... nu stiu cum sa spun ... atat de fragila ... delicata ... domnisorica ... are trasaturile atat de bine conturate .... gata ma opresc!
Le cer ieratre tuturor mamicilor de fete, dar prefer sinceritatea... pe fata!

Bre io iau atitudine ca nu imi convine!Anaalina ne face ZMEU, Gabi78 piticuta grasuta...hai mai sunteti ??
Pentru cultura generala..Veve are 86 de cm si 13 kg.Ce,,nu poti fi fragila si la 13 kg?Etetee la ele..bzzzz bzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Kitty, azi ai mai bucatarit ceva? tocmai am vazut cuibuil de viespi , moaaaaama da ce bine arata, maine trebuie sa merg sa-mi cumpar din oras ca mor de pofta si imi place mult; dar zau o intrebare am, cum reusesti sa faci atatea si cu doi copii si pe forum si cate altele pe care nu le stim ; si te mai invidiez pt ceva iesirile cu copiii, eu nu am reusit s-o duc pe timi la zapada anul asta si se pare ca se strica si vremea se duce zapada, asta, si dintr-o maaaaaaaaaare comoditate mai ales la tacsu';
las' c'am fost noi si pt ea , ne-am respectat si anul asta cu o sapt de schi in austria si ea saracutza a ramas iar acasa; da la anul si eu am zis ca o pun pe schiuri si o iau cu noi, dar parca vad ca daca mai mergem tot acasa ramane, mai ales daca nu se dezvata de pempi

astept sa se descarce poze, pun si un filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Felicitari Maria de Tzuna! Cred ca e prima care a scapat de pampers sau a insel?

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ehhee am revenit la ceas tarziu

Loradin felicitari si tie pt sarcina ,un bb papacios si neplangacios!

Tzuna tinem pumnii pt vineri sa vii cu vesti bune!

Rozii pup Veve de 100000000000000000000000000000 de ori pana se face bine,aceeasi suma si pt Carl in acelasi scop SANATATE!

Am bagat si eu ochiu la pui de Eliana si la Timeea sa stiu si eu ce si cum pai ce sa stiu ca stiu demult is SUPERBI TOTI.Eheee cred ca trebuie paturi mai mari Eliano si la mine si la tine

Kmi si Absoluta ia sa ma iau de voi nitel cu faza asta "probleme de comportament" ce probleme domle nu-s probleme stati asa ca trec ....si vin altele,eeeeheeee,'om trai si 'om vedea,sunt copii au faze si fazele is trecatoare nu observarati ca pe siteul asta probleme au adultii ?!

Kitty s-o inveti si pe nora-mea cuiburi de viespi ca ursu mic adora dulcele ca si ursu mare si cum dragostea trece prin stomac....

Gata somn usor trupa ,ma duc in pat

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

ia uitati ce am lucrat: AICI

SI ALTE POZE SI FILMULETE DACA mai aveti chef

primul e destul de lung, nu stiu daca vi se incarca...

sanatate la toti bolnaviorii!!!

am mai vazut si eu din poze, ce sa mai... niste scumpi toti!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Hai ca nu va ma bat la cap cu subiectul meu,despre astm,ca prea am monopolizat discutiile.Doar mesajul asta si gata,adica revin dupa 1 februarie cu rezultatele de la alergolog.

si

pentru toate mamicile care mi-ati scris(nu mai dau nume,ca absolut toate m-ati incurajat).
Experientele voastre,cunostintele si cuvintele de incurajare mi-au facut mult bine:am si invatat,sunt mai documentata cand ma prezint la doamna pediatra canadianca si sunt si mai optimista.Si conteaza foarte mult ca David e agitat si din cauza mea,ii induc starea mea de neliniste .

Inca o data,multumesc,din suflet spun asta.

Poze n-am vazut,cred ca in week-end ma bag la vizionari ca mi-e sotul plecat zilele astea,dar am citit despre copilasi bolnaviori,le doresc sa se faca bine repede,ca noi,mamicile suntem tare nefericite cand ei nu sunt bine.

O seara/noapte buna sa aveti,mai intru si maine,daca ma lasa ochii ca tocmai am niste ace infipte in ei,abia vad ce scriu.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

maaaaama, cat e de frumoasa Timeea!!! si ce par suoerb are! sa va traiasca, sa va bucurati de ea!

ROZI, multa putere, treceti voi si peste asta

TZUNA, chiar ma gandeam la voi, ohoo, aveti fata maare, scapata de pampers! bravooo!!

CARL, multa sanatate si tie, pupam sa scapati repede de microbi!

Noi...sa speram ca bine. asta noapte i-am da medicamentele prin somn, dar nu i-am mai luat temperatura, sa nu o trezesc. da parca nu mai frigea in halul ala. ELA, la origine a fost virala, dar s-a suprainfectat bacterian si de aia a facut si atataaa febraaa. dar multam ca mi-ai adus aminte de Tantum, o sa-i iau, poate scapam mai repede. Afte prin gurita n-a facut inca, slava Domnului, si speram nici sa nu faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Cat de scumpa e Timeea O adevarata domnisoara... frumoasa si delicata Si ce par areeeee

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!

Mai feteloor....adica viespelor, pardon, pai e tot mai greu sa raspund ca e tot mai mult de scris, uite ce bazait s-a incins... (minunatelor ).

Vreau sa o felicit pe Mady, pe care o admir mult de tot - o mamica f. tanara care incearca sa le faca pe toate bine si acum a inceput sa se ocupe si de ea - aerobic, dieta. Peste o luna asteptam o poza in care nu te mai recunoastem!
Despre pioceanic nu stiu numai ce am citit pe net, sper sa fie bine puiul mic!

Lauramar, de multe ori m-am gandit cum mai sunteti, oricum Arianna arata foarte bine, nu pare deloc slabuta! Si te mai si prefera bomboanelor....bombonica mica !

Riloasa , are 97 cm?? E asa de inalt? Cred ca de la inot i se trage, sau sunteti voi f inalti?

Karra nu te potolesti?! Pai ce reguli pui tu acolo pe plaja la tine? Pai imi pun io "ucalaii" de soare de la Teo al Adei si vin repide repide la plaja, ca m-am saturat de noroaie si ploi reci!

Andra felicitari pt lectii (ca aici sunt si io intr-o oala ) si sa stii ca la noi - familie si prieteni - esti personaj de poveste - te citez de multe ori si te dau exemplu!

Carmen94 ....care vacantaaaa? Si io vreeeeau vacantaaa!

Crina ce zi maree? Pai ce faci? Ne lasi cu ochii in soare? (macar daca ar fi, dar ne lasi cu ochii in nor) Ia treci repede la raport? Iti faci si tu un test , ca vad ca fetelor le-au priit sarbatorile ca toate s-au pus pe facut treburi rusinoase si la multe cu rezultat?

Stefaniya, lasa ca trece repede la Carl!

Iiii, Kmi ce papusa frumoasa ai tu acolooo! O adevarata domnisoara, expresiva si finuta.
Si ce ma da pe mine pe spate ...coditeee, si io vreau coditeeee, nu ma lasa monstruletul meu mic deloooooc delooooc, asa ca trebuie sa o tund, ca n-am cum sa o duc asa la cresa..
Bucura-te ca ai cu cine sa o lasi si puteti sa iesiti, ca faptul ca noi nu avem ne afecteaza totusi. Si sunt sigura ca faceti muuulte lucruri si impreuna cu ea.

Tzuna, ma bucur ca ai revenit, felicitari pt ca ati scapat de pampers, mare realizare mi se pare! AStept pozele cu zambetul frumos al Mariei. Bafta multa cu examenul!

Rozi, sanatate multa la draguta ta cu obrajorii bucalati!

Lilidana nu monopolizezi nici o discutie, de ce suntem aici?

Laina, sanatate Antoniei!

De mult vreau sa imi cer scuze fetelor cu care vorbesc pe messenger ca am tendinta sa nu le scriu in forum. Oricum, in curand o sa fie un lux pt mine sa scriu cate un mesaj, ca se apropie cu pasi mari serviciul, cresa...o sa fie greu cu timpul si acum dupamasa simt ca o iau razna, sunt nervoasa rau ca oricat as face casa e dezastru, copiii se culca tot tarziu, nu reusesc sa fac tot ce imi propun.

La subiectul cu ce le mai dati de mancare, aseara am facut pizza pentru toata familia. Pt noi cu de toate si particica Giuliei cu branzeturi, ardei, sos de rosii. Blatul l-am facut in casa, sosul de rosii a fost tot de casa, in el am pus ceapa, usturoi, oregano si busuioc si dupa ce am scos o parte pt ea am adaugat alte condimente mai picante. A mancat f bine, exagerat as spune pentru cat mananca de obicei.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

riloasa chiar asa ... 97 cm? poate inotul ajuta? atletul lui mama!

felicitari noilor gravidute loradin si bianca!

andra pupam perfectii!

lilidana curaj, sigur o sa fie bine david!

stefanya, alexa, laina, menuet sanatate la pitici!

mandra, creata si hlizita catalina pupicei!

timeea . ce frumos se joaca ea cu castronelele.

oare am uitat ceva sau pe cineva?

kitty relaxeaza-te, inspira, expira si suna la serviciul de urgenta SPRITE! hai, ca te descurci tu!

mateias coconas e la cresa. normal ca azi fiind joi, deja are nasul infundat, maine sigur il iau cu mucii taras grabis. parca era si ragusit! m-am saturaaat ... m-am saaaaturaaaaat! cum ar zice vama veche!
va pup!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput