Gravidutze si mamici de Cluj - 107
Raspunsuri - Pagina 7
ALEX29 spune:
Gata am rezolvat ,am trimis comanda ...sa vedem cum platesc acuma ,de abea astept ,sper so primesc si sa fie totul ok
ANI
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');
RAMONELLA spune:
Din pacate nu e buna sunca Martinel pentru copii.Iata ce am gasit:
http://www.jurnalul.ro/articole/112177/martinel-din-curcan-cu-sorici
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
puisorul spune:
Ramonella, uite aici s-a mai discutat despre produsele Martinel.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
RAMONELLA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Ramonella, uite aici s-a mai discutat despre produsele Martinel. Ani de Stefana (23.01.2008) Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Cum se topesc kilogramele |
Da,am citit si eu subiectul...Nasol ca prostesc asa oamenii,cu ambalajele lor...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
elenuta23 spune:
am profitat ca sunt singurica si am zis ca mai bien fac curat decat sa ma odihnesc , cu toate ca sunt franta
mi-am spalat baile , acuma maiam o tura de haine la masina , sa aspir, sa sterg pe jos si sa fac ceva mancarica
cred ca voi face o tocanita de cartofi pt noi, Dragos papa la nasa asa ca nu am am grija lui azi, ce noroc am avut
alexsuepr fain ca ai gasit oita voastra, care e superba , ma tenteaza insa mai asteptam
ramo si eu i-am dat odata la Dragos sunca martinel, i=a placut atre mult insa am renuntat, mezelurie in general nu sunt bune nici pt noi dapoi pt ei
super ca papa mai bien beiuta si pune pe ea, ff bine sa o tina tot asa
voi ce mai gatiti ca eu nu mai stiu mai ales acuma cand mi si rau, parca vad ca peste cateva saptamani nu mai pot suporta mirosul mancarilor , sper sa trec peste faza asta , ca daca va fi asa ns ce voi face
ma bate gandul sa megr la tara o saptaman sau 2 , sa ma odihnesc , sa vorbesc cu tati daca ne lasa, ca nu ii place fara noi
Elena 6 + si Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
puisorul spune:
Eu inca nu ii dau Stefanei mezeluri. Dar m-am hotarat ca nu o sa ii dau nici cand mai creste. O sa fac friptura de pui, de curcan sau de vita, o sa o tai felii subtiri de tot si uite mezelul
puisorul spune:
Mergem mai tarziu in parcul Babes. Nu vine nimeni?
Elenuta, buna ideea cu mersul la tara. Mai scapi din "indatoririle zilnice".
bex spune:
Ani, exact asa ma gandesc si eu sa fac. Si noi mancam mezeluri minimal, asa ca in nici un caz nu o sa ii dau atata timp cat depinde de mine meniul ei. Eu ziceam si in capitolul trecut opinia fata de mezeluri si ingeneral de prosusele de gen "pentru copii" (danonino, branzici, deserturi gata pregatite etc). Eu ma gandesc ca sunt de folosit cam dupa 3 ani genul asta de produse. De asemenea nu mai vorbesc de ciocolata sau orice contine cacao. Sunt interzise copilasilor de varsta alor nostri. Carina singurul dulce fabricat la care are acces este puful de cocos de pe rafaello. Zic asa, ca macar cat putem sa ii hranim sanatos pentru ca in momentul in care vor ajunge la gradinita, scoala va fi mult mai greu de controlat ce mananca... Dar conculzia e ca intotdeuna: Fiecare mama stie ce vrea pentru copilul ei si procedeaza cum crede ca e bine!
Alexutzo, bravo pentru oita, e tare dulce:)
Ani, cum procedezi cu comenzile de pe ebay? platesti online, la primire, cat dureaza? merci;)
Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
pietricel spune:
Fetelor.....ajutati-ma!!!!
Am facut un test de sarcina Barza Gold (un pic cam repede as spune) si mi-a iesit si a doua liniuta ...slab...dar se vede (adica nu am fost singura care am vazut-o)
Slab dar se vede !!!
Poate fi un test FALS POZITIV????
Ioana13 spune:
Pietricel nu vreau sa iti dau sperante desarte, dar eu stiu ca nu exista false pozitiv ci doar false negativ! MAi incearca unul mai tirziu sau miine dimineata!
Edit: adica daca ies 2 linii, inseamna ca este sarcina.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)