Gravidutze si mamici de Cluj - 107
Raspunsuri - Pagina 8
velenamaria spune:
buna mamici
Ramonella..incearca sa te feresti de mezeluri...eu sunt fan carne ,.mezeluri si de cand am vazut o emisiune unde era un tip care a explicat pe intelesul nostru ce inseamna salamul , parizerul etc...am zis gata! foarte rar consum mezeluri...cumparam mai mult pentru sotul meu si ma feresc de edi atunci cand pregatesc sandviciul ptr servici.
de cand nu mananc mezeluri ma simt mult mai bine...poate esi psihologica treaba..dar asa e. stiu ce greu este sa ai un copil care nu prea mananca..incerci orice si necazul e marecand vezi ca ar manca tot ce e de fapt nesanatos. cunosc niste parinti care la un moment dat s-au bucurat ca manca fata lor chipsuri...era altceva decat lapte..lapte si iar lapte.
Elena..sper sa treci cat mai repede de faza asta din sarcina..eu imi aduc aminte ce rau mi-a fost plus ca as fi dormit toata ziua.
azi gatesc ciuperci cu piept de pui...pentru edi si tati si buni.
aseara am scapat de lupl-am invatat pe edi sa faca uuuuuu..ne distram de minune.
o zi minunata
puisorul spune:
Pietricel, iti urez sa nu fie fals pozitiv testul ci doar pozitiv. Eu m-as duce si as cumpara alt test si il mai faci odata.
Co . Nici Stefana nu mananca nimic indulcit artificial si sper sa ma tina cat de mult. Ieri am inceput sa ii dau rondele de orez expandat de pe babypoint si ii plac foarte tare. Nu credeam ca le poate manca fiind asa de tari dar se descurca cum poate . Daca te intereseaza despre ebay iti scriu pe PM sa nu monopolizam subiectul.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
pietricel spune:
Fetelor , imi vine sa sar in sus de bucurie ...cu toate simptomele pe care le-am avut speram sa am doua liniutze!!!
Ma gandesc sa nu fie ...fals ..pentru ca l-am facut la 18 zile de la ultimulCM.in contextul in care cm-ul meu e de 22 -25 zile (neregulat)
Am sa mai fac unul maine dimineatza. Vroiam doar sa vad daca ati avut experiente false cu astfel de test(Barza Gold)?!!
bex spune:
Pietricel, mie asa mi-au iesit al vreo 2 teste, a doua liniuta ff palida. Erau Surecheck testele.
Ani, te rog cand ai vreme sa imi scrii in 2 vorbe cum faci cu ebay-ul Si noi asteptam o comanda de la babypoint. Rolele de orez sunt in top, biscitii ursulet de la nestle, elefanteii de la hipp si grisul de la bebivita.
Ramo, ce bine ca papa Bea. E clar ca e o chestie de timp, incetul cu incetul o sa pape tot mai bine:)
Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
bex spune:
Pietricel, cu o mimune de bebe au fost;)
Ani merci mult.
Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
puisorul spune:
Nu mai mergem in parc ca a intrat soarele in nori
ALEX29 spune:
PIETRICEL Doamne da sa fie bebeeeeeee
RAMO ma bucur mult ca papa puiutzu ,legat de consumul mezelurilor ii mai dau de 2 ori pe sapt file de curcan ,am incercat si Martinel dar nu i a placut deloc
tu fetelor sunt rondele expandate si la Cora ,de grau ,de orez ,cu glazura de iaurt si f bune
pt cele interesate au primit la Cora babetici din musama la 10 ron bucata ,sunt super ,i am mai luat lui Tiadris una
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');
ALEX29 spune:
CO eu cred ca nu ne cearta fetele daca o rugam pe Ani sa scrie pe forum mai multe detalii legate de ebay
si eu vreau sa stiu raspunsul la intrebarea pusa de tine
mi am facut cont pe pay.pal ...
Ani tu asa ai platit ?ai cont ?
am vrut sa platesc cu viza ,nu merge ,,nu stiu de ce
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');
puisorul spune:
Alex, ti-ai facut cont si pe paypal.com? Dupa ce iti faci cont aici iti bagi datele de pe card. eu am un card de la ING. Daca nu reusesti revin cu detalii mai exacte mai tarziu.