Gravidutze si mamici de Cluj - 107

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adab

despre peste:...din cate am citit, pastravul si salaul (din Ro)sunt ok pt. copilasi. Si eu i-am dat pangasius de cateva ori . Cu fileul de pastrav m-am pacalit ca am gasit multe oscioare si am avut ce alege...
Ultima data luasem crap viu pt. noi si vreau sa zic ca mi-a plcaut mult gustul....nu mai mancasem de f. mult timp. SI se simte gust de peste, nu ca la pangasius... I-am dat si Sarei partea de la burta. Avea doar niste oase mai mari care se puteau alege usor, in rest chiar nu am gasit multe oase micute.

Ada si Sara-Denisa (27.02.2008)
http://community.webshots.com/user/adabutus

eu i-am mai dat dorado..e un peste oceanic, nu e gras si nu e pr. cu oasele...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Velenamaria, stai linistita, acea "besicuta" e chist de eruptie. Apare uneori , nu e dureros, nu trebe sa pui nimik pe el. Va disparea de la sine cand erupe maselutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

LA MULTI ANI ,STEFANA,SA CRESTI MARE SI SA AI O COPILARIE FERICITA!!!!!!!!!!!

Ramonella,e foarte scumpica Bea,dai sa manance ce-i place chiar daca nu-s multe feluri(da-i putin si des) nu cred ca e bine sa-i dai asa mult lapte ,eu stiam ca dupa 1 an maxim 500 ml se da impartit in doua-trei mese.

faza cu pisu la baieti sunteti mortale.apropo de asta o mamica de la colectie scria ca si-a stimultat baetelul sa faca la olita cu artificii(iau placut mult copilului ii spunea ca daca face la olita ii aprinde artificii!)

peste si noi mancam Pangasius,mie imi place tocmai pt ca nu are asa de tare gust de peste,S mananca si ia cu mujdei facut cu smantana.

merg si eu la "vanatoare" de reduceri imi tb o pereche de botine joase .

va pup ca mi-a venit sotiorul de la servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

La multi ani Stefana!!!Sa fi sanatoasa si sa cresti mare!!!

Cateva pozici cu Bea:
http://picasaweb.google.com/RamonelR/1ANSi2Luni#

Sunt tare fericita,aseara avea 7600.In 7 iaunuarie,avea 7190.Doamne ajuta s-o tina tot asa.

Gabi multa sanatate!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

e tare dulce iepurila..si voi vad ca nu duceti lipsa de jucarii...Beiuta sa creasca mare si sa pape biineee!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare si de la noi

co darga , eu seara stau mai mult pe net, atunci am timp is linistita si cand nu mai pot sta in pat fug la kalk si invers

mai ales acum nu am stare nici in pat , nici pe scaun , tot defilez

abia astept sa nasc , deoarece imi va fi mult mai bine is mai usor , deoarece nu voi mai avea acest rau in mine, care ma macina si nu ma bine dispune

fetelor in legatura cu olita, am patit-o si noi insa defiecare data am grija sa i-o bag in olita , insa de multe ori cum se joaca stand acolo se apleaca sa ia o jucarie si ii intra body in olita , nu ati patit niic una ?cand il ridicati de pe olita sa fie body plin cu kk

adriana de multe ori ma gandesc la tine cum faci fata , dar ma buucr mult pt reusitele tale si nu meriti decat FELICITARIIIIII

ramo tare ma bucur pt voi ca merge din ce in ce mai bien,
tare dulcica ii in poze Beiuta noastra
ce gandita sta ea aici http://picasaweb.google.com/RamonelR/1ANSi2Luni#5294462812553825442

Elena 6 + si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pietricel spune:

Fetelor...nu am mai avut rabdare si m-am programat la ecograf desi "am" doar 20 de zile de la ultimul CM . De fapt mai trebuiau 4 zile ca sa vad ca si intarzie...si SURPRIZA !!!
Am in burtica un bebe de 5 sapt. si 2 zile . Am ramas graviduta in 17 decembrie (de ziua sotului meu)
Sunt fericita si putin speriata . In 18dec. am luat o tableta de ciprinol de 500 mg(pentru cistita)
Sper sa nu fie probleme!!!
Va pup pe toate si multumesc pentru incurajarile din aceasta perioada!!!

Mergi la inceput

am fost la control si sunt tare feriicta
avem 6 saptamani , 6 mm si e super bine

legat de dr e un super domn, pe zi ce trece sunt totmai multumita de el

alex frumoase numere
ce nazbatii mai afce Tiadris?

noi mai avem putin si nu mai rezistam in blok la cat bubuie bloku, ns cand vor termina de gaurit, spart tot ce au de fecut

va doresc un week placut alaturi de cei dragi, noi plecam dimineata la tara ....yuhuuuuuu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pietricel

Fetelor...nu am mai avut rabdare si m-am programat la ecograf desi "am" doar 20 de zile de la ultimul CM . De fapt mai trebuiau 4 zile ca sa vad ca si intarzie...si SURPRIZA !!!
Am in burtica un bebe de 5 sapt. si 2 zile . Am ramas graviduta in 17 decembrie (de ziua sotului meu)
Sunt fericita si putin speriata . In 18dec. am luat o tableta de ciprinol de 500 mg(pentru cistita)
Sper sa nu fie probleme!!!
Va pup pe toate si multumesc pentru incurajarile din aceasta perioada!!!

FELICITARIIIIIII MAMI
SA AI O SARCINA USOARA SI NASTERE LA TERMEN , ce ma bucur ca mai avem o graviduta
in septembrie vei naste ca si mine

Mergi la inceput

pietricel la ce doctor mergi?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna seara
am gasit niste botine din piele ptr edi..nu sunt chiar ce as fi vrut eu dar e ok.

Ada..am dat cu glicerina boraxata..mi-am pus pe deget un pic de tifon..s-a spart bubita si a cur putin sange..sper ca nu am facut nimic rau....

weekend placut tuturor.

Mergi la inceput