Gravidutze si mamici de Cluj - 107
Raspunsuri - Pagina 19
Ioana13 spune:
Ce e aia cresa saptaminala? Il lasi acolo, o saptamina, fara sa mearga acasa? Este asa ceva? No, auzisem de asta, dar nu am crezut.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
Neata si de la noi...ca numai buna nu e!!!
Eu sunt varza, Sara parca mai bine, dar abia fac fata energiei ei, si nu mananca aproape nimik,,,asta ma omoara...
Hai ca m-ati amuzat cu pisu la baieti, eu recunosc ca si asta era un motiv pentru care mi-am dorit fetita, ca mi-era frica sa manevrez organele genitale![]()
STEFANA, La MUlti Ani printesa mica cu ochi albastri!
Alex, super numar si super cadou! Sa o stapanesti fara incidente! Si in weekend goleste cardul!
IOana, nici eu nu stiu ce e aia ciorba de potroace, dar am tot auzit de ea! Nici din aia de chimen nu fac! Mie nu prea mi-a placut meniul ala, mi se pare cam saracacios...
Co, multumesc de gandul tau bun
Va multumesc tuturor! Sper sa vina zile mai bune!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
RAMONELLA spune:
La multi ani Stefana!!!Sa fi sanatoasa si sa cresti mare!!!
Cateva pozici cu Bea:
http://picasaweb.google.com/RamonelR/1ANSi2Luni#
Sunt tare fericita,aseara avea 7600.In 7 iaunuarie,avea 7190.
Doamne ajuta s-o tina tot asa.
Gabi multa sanatate!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ioana13 spune:
Ce draguta e Bea! Daca e mai micuta, inca te poti bucura de ea ca de un bb, nu ca de un copil... A inceput sa manince de pune pe ea in ritmul asta? Povesteam aseara cu o prietena ca nu se ingrasa copilul ei si a tras concluzia ca facea kk f mult si moale. A scos ceaiul de bb din meniu, dindu-i de menta sau alte fructe, a inceput sa faca kk mai normal si sa se ingrase.
Gabi, e bun meniul pt ciorbe, ca P nu prea e amator tocanite. Cu cit e mai elaborata mincarea, cu atit ii place mai putin. El felu 2 maninca pireuri, spanac sau alte legume, cu tipuri de carne cit mai simplu facute. N-am mai facut supa de rosii si de galuste...
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
dariandra spune:
LA MULTI ANI, STEFANA! O VIATA PLINA DE BUCURII, SANATATE SI SUCCESE!

s]
.
Spuneti-mi va rog, ce peste luati pentru copilasi? Pana acum am luat pangasius, dar am auzit de la o mamica, ca n-ar fi asa bun pentru ca e hranit cu tot felul de chimicale.Nici nu mai stii ce sa mananci sanatos.
adab spune:
LA MULTI ANI STEFANA! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI VOIOASA!!
Si eu am fost sapt. trecuta la Leonardo din central. Intr-adevar e mare, au reduceri bune si la copii. Parca Velenamaria zicea ca nu stie unde sa caute pt. baietzel cizmulite. EU am vazut ceva acolo, e drept ca m-am uitat pt. fetitze .
Bravo Bea!...tzine-o tot asa si vei creste mare si sanatoasa.
Ieri tare nacajita eram ca nu mi-a papat Sara mai nimik toata ziua. Si azi am dus-o la mama si deja m-a sunat ca a papat la amiaza f. bine. Se pare ca-i prieste aerul de tzara. Altfel doarme si mananca acolo. Dar acum nu o pot tzine tot acolo ca mi-e un dor de ea de numa. Mai ales acuma cand e asa de dulce cum umbla ea singurica...
Gabriela77 spune:
Ada, sanatate Sarei! Nici Sara mea nu papa acum ca e bolnavioara! Cel mai tare o supara tusea, febra vad ca nu a mai facut!
Ramo, ce dulce e Bea...Ptiu, ptiu cu ingrasatul! Sa o tina tot asa!
Adriana, da, chiar fain Leonardo de la Central, doar ca la produsele care imi plac mie veci nu sunt reduceri! Asa bafta am...
Ioana, da, exista si crese saptamanale, desi ma intreb cine are inima sa lase copilul acolo...
Andreea, si eu doar pangasius folosesc, ca ala ne place si noua, apoi daca nici asta nu e bun, nu stiu ce sa mai zic...

Cand va aud cu reduceri si cumparaturi imi rod unghiile, eu astept doar sa ne facem bine. Afara am scos-o pe Sara ca e pacat la cate e de frumos!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
mami_alexia spune:
Bea e micuta si finuta, lasa ca se ingrasa ea, Ramona!
Gabi, multa sanatate.
Andreea
Capitolul olita: sta pe ea dar nu face nimic. Recordul, cate jumatate de ora reusesc sa o tin acolo, dar nu face.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
adab spune:
despre peste:...din cate am citit, pastravul si salaul (din Ro)sunt ok pt. copilasi. Si eu i-am dat pangasius de cateva ori . Cu fileul de pastrav m-am pacalit ca am gasit multe oscioare si am avut ce alege...
Ultima data luasem crap viu pt. noi si vreau sa zic ca mi-a plcaut mult gustul....nu mai mancasem de f. mult timp. SI se simte gust de peste, nu ca la pangasius... I-am dat si Sarei partea de la burta. Avea doar niste oase mai mari care se puteau alege usor, in rest chiar nu am gasit multe oase micute.
velenamaria spune:
uff.e destul de mare buba lui EDI..si e situata pe maseluta umflata..sunt apropae sigura ca nu are cum sa fie vreun colt de maseluta ptr ca am apasat-o si e molicica...ca si cum ar avea un lichid in ea. are culoare rosu spre vinetiu cu un pic de galbui...am pus glicerina boraxata..sper sa fie ok.
plecam sa vedem de ghete..cizme..etc..a gasit sotu un magazin si a vazut cateva perechi..doamne da sa-i fie bune.
Ioana..la noi in fata blocului este cresa sapatamanala..imi zice o tani ca au vreao 6-7 copii care stau acolo de luni pana vineri. cateodata seara ii mai vedeam pe copilasi pe-afara( vara) /imi era asa de mila de ei. si cand ma uit pe geam si vad lumina seara ..ma gandesc cum dorm ei fara mami si tati.
pa