Gravidutze si mamici de Cluj - 107

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

Co, adevarul e ca in liceu eram o eleva de 10. Acum sunt una de 9, cam asa. E greu,e foarte greu, in perioada asta dorm cate 5 ore pe noapte, simt ca imbatranesc mai mult decat e cazul...cateodata simt ca n-am destul timp si pentru mine(si nu doar mi se pare, chiar n-am)...etc... dar merita din plin.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Adriana, felicitari...te admir...nu stiu cum reusesti, dar esti de admirat... un mare buchet de pentru tine...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Co, Elenuta, Adriana, Anca, multumim de urari

De sarbatorit numai maine acasa la Aiud cu nasii si parintii. Abia astepta sa vedem ce alege de pe tava .

Adriana, si eu urmaresc emisiunea si imi place foarte tare. Subscriu la ce a zis si Co. In facultate ma stresam incontinuu cu cursuri si lucrari si examene si u acum tre sa faci fata si la o familie

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

LA MULTI ANISORI CU SANATATE, FERICIRE SI MULTE IMPLINIRI, STEFANA!

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Intrebare pt mamicile de baieti!

eu am o problema cu olita lui stefan...oricum il pun, face pishulica peste olitza, pe jos...am luat deja doua "obiecte" cu forma diferita...rezultatul e acelasi. voi cum faceti sa ramina "cocoselu'" unde trebe si sa nu faca de dinafara?

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

anca, noi nu facem nicicum, ca nu sta pe olita...am incercat acu vreo 2 luni, dar a inceput sa planga...asa ca am zis ca mai asteptam cu olita...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

buna mamici

Anca..Nico..baieteii vostri stau pe olita !bravo! uff ,al meu nici nu vrea sa auda de asa ceva..da din cap si zice 'no no'

Adriana..chiar asa de goraza sa fie cu mancarea la cresa???!! nici nu vreau sa ma gandesc..mai ales cum am eu piticii mei..adica..numai eu gatesc ptr edi..nu mama, nu soacra...nu sot...am impresia ca eu fac cel mai bine si igienic totul. mama ce ma asteapta !

La multi ani Stefana!

o zi minunata tuturor!

Mergi la inceput

Citat:

hihihi
o sa-l pun mai in spate...incerc...desi grasanu' meu umple olitza. poate ca daca il cracanez un pic imi iese faza...iar putzuca degeaba i-o asez eu, ca dimineata e cu catargu' la inaintare si nu sta cum i-l aranjez eu

Nico, deci nu sintem singurii...

Citat:
citat din mesajul lui Andree27

Citat:

Intrebare pt mamicile de baieti!

eu am o problema cu olita lui stefan...oricum il pun, face pishulica peste olitza, pe jos...am luat deja doua "obiecte" cu forma diferita...rezultatul e acelasi. voi cum faceti sa ramina "cocoselu'" unde trebe si sa nu faca de dinafara?

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

SI noi am avut problema aia.Incearca sa il pui un pic mai in spate si un pic mai cracacit,iar putulica baga-o tu cu mana sa fie inauntru!

La multi ani Stefana!!!!

POZE NOI
Povestea Nasterii

ce descriere reprezentativa, anca...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

Pentru cei interesati www.creseclujnapoca.ro/index.php?pag=meniul_copiilor" target="_blank">o prezentare iluzorie a creselor din Cluj.

La meniu mint de ingheata apele: dimineata scrie ca le da pasta de branza, cereale, gris cu lapte. Adevarul e ca le da o felie de paine unsa cu margarina sau o felie de cozonac din care toti mananca numai rahatul. La pranz nu le-a dat niciodata ficatei sau supe cu galuste/potroace sau altceva. Au o placere sa le dea supa de chimen(eu nu stiu daca as pute s-o mananc). Si ca le mai dau si gustare pe le ora 10..nu cred.

Am o recomandare pt voi, pt cine are programul Travel&Living. In fiecare zi, la ora 21:30 e o emisiune numita Jon&Kate+8. Adica 8 copii: 2 fetite gemene (7 ani) si 6-nascuti odata (3 ani). Sa vedeti acolo distractie

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

da, Adriana , buna emisiunea...sunt asa de dulci..dar cred ca mi-as lua campii cu 8 copii...si totusi, parintii par foarte calmi, linistiti... se vede treaba ca s-au obisnuit si cu asta...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

am uitat..EDI are ceva ce seamana cu o bubita..basicuta rosie pe gingie unde ar trebui sa iasa maseluta .la prima masea nu am vazut sa arate asa...oare ce sa fie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani, Stefania!!! Sa fii o fata isteata si sanatoasa cind cresti mare!!!!

Plin de sarbatoriti in luna asta! Nici nu apuca sa va treaca bine mahmureala din decembrie, ca hopa alta!

Elena poate sa fie de la masea besicuita, care cred ca e dintele si da impresia ca e besica.

Am fost azi sa fac plinul pt primavara la P, ca nu avea nici o pereche de pantaloni pt sezonul urmator. Cum are o masura imposibila, m-am dus azi, pina nu ramineam fara pantaloni, ca daca vine lumea aia multa in weekend.... Am gasit la ZAra cu 26 de lei, un trening tot cu atit si bluzite cu 17 lei.
SInt afisate la TApe 50%, dar nu am mai reusit sa intru, ca am fost cu armata dupa mine si dupa 40 de min de stat in Zara... La Zara scria 50%, dar erau si cu 70%.

La mobexpert sint niste covoare faine pt copii, cu vaci, uitatti-va pe situ lor la promotii. Am fost sa le vedem azi, is faine, dar nu e graba inca pt noi.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CO,NICO -numarul de la masina e 22ATC 22ziua nasterii ,A-ALEXANDRA,T-TIADRIS,C-CLAUDIU

fetelor tare dragutze sunteti cum descrieti voi problemele cu pisulica la baietzei

IOANA multumim de ponturi

ADRIANA super pretz la cizmulite ..sper sa ajung si pe acolo

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex tu nu aveai la masina ALX?

Al meu face pipi si kk in pampers. Stie ca locul olitei e in baie si se mai odihneste pe ea citeodata... rarrrr Dar n-am vazut copil la scoala, care sa nu faca kk la olita, asa ca sper ca voi reusi si cu al meu

Adriana e util meniul ala, macar pt noi, sa ne mai orientam ce sa facem. Cioba de potroace ce e? CA un fel de ciorba a la grec?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput