Gravidutze si mamici de Cluj - 107
Raspunsuri - Pagina 17
mami_alexia spune:
Co
, adevarul e ca in liceu eram o eleva de 10. Acum sunt una de 9, cam asa. E greu,e foarte greu, in perioada asta dorm cate 5 ore pe noapte, simt ca imbatranesc mai mult decat e cazul...cateodata simt ca n-am destul timp si pentru mine(si nu doar mi se pare, chiar n-am)...etc... dar merita din plin. 
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
anca.b spune:
Co, 
Adriana, stiu emisiunea, ma uit la ea demult...ca sa am termen de comparatie cu mine si sa nu ma mai pling...hihi
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
puisorul spune:
Co, Elenuta, Adriana, Anca, multumim de urari 
De sarbatorit numai maine acasa la Aiud cu nasii si parintii. Abia astepta sa vedem ce alege de pe tava
.
Adriana, si eu urmaresc emisiunea si imi place foarte tare. Subscriu la ce a zis si Co. In facultate ma stresam incontinuu cu cursuri si lucrari si examene si u acum tre sa faci fata si la o familie 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
anca.b spune:
Adriana, ce m-am distrat cu supa de chimen...sincer la gradi era mincarea mea preferata
...abia asteptam sa ne dea...papam cite trei farfurii.. si asa faceau toti copiii...poate si pt ca mama n-a facut niciodata...ei i se pare 
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:

LA MULTI ANISORI STEFANA SI FELICITAI MAMI SI TATI PT "OCHISORII ALBASTRI "

ADRIANA chiar asa tu mamico felicitari ca te descurci cu toate
si mie imi placea supa de chimin ,dar facuta de bunica mea ,oricum se intampla sa ne faca destul de rarutz
dar daca ceri sa nu i mai dea puiului supa pt ca nu i place ,nu fac nimic ?adica so schimbe cu altceva ?
ELENA fain bancul
am uitat sa ti spun aseara
IOANA 13 sunt multe reduceri peste tot 50%-80% merita vazut ,detalii pe sambata
CO ,da sunt numere personalizate 
am plecat sa mi fac o cafea 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
anca.b spune:
Intrebare pt mamicile de baieti!
eu am o problema cu olita lui stefan...oricum il pun, face pishulica peste olitza, pe jos...am luat deja doua "obiecte" cu forma diferita...rezultatul e acelasi. voi cum faceti sa ramina "cocoselu'" unde trebe si sa nu faca de dinafara?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
Andree27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b Intrebare pt mamicile de baieti! eu am o problema cu olita lui stefan...oricum il pun, face pishulica peste olitza, pe jos...am luat deja doua "obiecte" cu forma diferita...rezultatul e acelasi. voi cum faceti sa ramina "cocoselu'" unde trebe si sa nu faca de dinafara? Anca si Stefan (13.01.2008)POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
SI noi am avut problema aia.Incearca sa il pui un pic mai in spate si un pic mai cracacit
La multi ani Stefana!!!!
nrl spune:
Salutare
Stefana LA MULTI ANI!!!
Anca, eu nu te pot ajuta cu olita, ca eu ii bag inauntru puta lui Andrei si el o scoate, ma bucur cand nu o intoarce spre el
Si dupa ce face pipi daca il mai las sa stea sa faca si caca isi baga mana in olita pana la cot, cred ca-i place ca-i caldut 
Alex, super cadou, nu ne zici si numarul
? Si de restul nu te ingrijora ca sigur recuperezi sambata
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
mami_alexia spune:
Mai, fetelor, acuma iertati-ma, probabil o fi buna supa aia, eu n-am mancat niciodata. Dar la pici le da cam de 2 ori pe saptamana si nu-mi imaginez decat ca e apa cu seminte in ea...
Si nu ma mai laudati atata ca nu-s mama eroina..ma descurc si eu cum pot
Si tot la capitolul recomandari, s-a deschis un magazin Leonardo foarte mare la Central (cred ca-i cel mai mare din Cluj). Au foarte multe modele iar preturile sunt reduse. Mi-am luat aseara o pereche de cizme de piele
, reduse de la 300 la 134.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
anca.b spune:
hihihi
o sa-l pun mai in spate...incerc...desi grasanu' meu umple olitza. poate ca daca il cracanez un pic imi iese faza...iar putzuca degeaba i-o asez eu, ca dimineata e cu catargu' la inaintare si nu sta cum i-l aranjez eu![]()
Nico, deci nu sintem singurii...
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andree27
SI noi am avut problema aia.Incearca sa il pui un pic mai in spate si un pic mai cracacit La multi ani Stefana!!!! ![]() |
Anca si
Stefan (13.01.2008)POZE NOI
Povestea Nasterii