Gravidutze si mamici de Cluj - 107

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Buna seara fetelor,

Abia acum am intrat sa mai imi trag si eu sufletul!Nu stiu ce a fost azi cu Eric ,dar tare maraila mi-a fost si abia a papat putin laptic si suculet,in rest nimic!

Bex merci mult de recomandare.Intr-adevar are dermatita atopica si ne-a dat tratament cu unguente!Merci mult!

Ioana13 da sunt niste bubite mici si marunte rosii ca si cele de gris.Cred ca din 5 copii sigur 3 fac dermatita!!

Bun venit gravidutzelor!!!

Bafta in sesiune fetelor!! Si multa sanatate si voua Gabi!!!!
Alex sa ne spui cum te-ai simtit azi!!
Merg in pat!

Noapte buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Anca, cum arata bubitele?

Andreea. Nu sunt chiar de 20 dar imi dau silinta...

Meli, Alexia se culca in medie, la ora 23.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

mutumesc mult fetelor

IOANA a platit masina integral si asa am primit numere noi cu initialele perfecte
ELENA super poze si asa de scumpi is bunicii tai
MELI se intampla foarte rar sa mi pun piticutza in pat dupa ora 22 si daca nu era la doua somnicuri clar ca cel tarziu la 9 era in pat ,acum depinde si de copilash
ANCA cumpara ti ceva picaturi pt ureche ,sa ne spui daca are puiu varicela ,dragu de el
ma bucur ca ii merge asa bine puiului

in seara asta ne am dus la Polus in ideea de a mi alege un cadou DOAR PENTRU MINE si ce credeti? am apucat sa mi aleg o esarfa de la Meli Melo si nimic mai mult ,in schimb ,al meu sotz s a cadorisit cu doua perechi de papucei si fiica mea cu cateva hainute ,carioci si o carte pt colorat .asa ca eu paaaa dar sambata toata ziua va fi doar pt mine ,asa ca nu i iert ,oricum cu ei doi stiam din start ca nu prea am sanse sa mi iau ceva sa mi placa intr una strigau "mami ,mami ,Alex,Alex"...in fine oricum am avut o zi minunata cu multe urari care mai de care ,multe flori si uite ca am facut si eu 31 de ani ,simnt ca intineresc iuhuuuuuuuuu

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI!!!!! STEFANA

TIZA NOASTRA

SA CRESTI MARE SI FRUMOASA, SANATOASA SI VOIASA

FELICITARI MAMAI SI TATI PT MINUNEA VOASTRA

Elena 6 + si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex nu te lasa la ei! Asa patesc si eu! Simbata goleste cardurile!
LA tapeOleai(sau cum s-o scrie) ce reduceri au?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Neata!

Adriana, acum nu mai are bubitze deloc. inclin sa cred ca totusi a fost o alergie la ceva. altfel ar fi trebuit sa fie plin pina acum...erau niste pete rosii cu cite trei-patru "capuri" iesite in relief...

Alex, super cadoul sotului...si daca mai vin si altele simbata...ehe...bravo! bine ai venit in clubul "31"!!!!

Meli, stefan e in pat la 20.30, in fiecare seara. si se trezeste in mod normal la 7-8 dimineata. cu exceptia cazurilor in care e bolnavior, cind e posibil sa se trezeasca peste noapte

Ioana13, cred ca sint reduceri de pina la 70 % la "tape"

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

STEFANA

La multi ani, puiutz mic! gata mami, ai fetita mare de acum!!! nu mai e bebe!!!
Felicitari mami si tati pentru minune!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

LA MULTI ANI,STEFANA!!!

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata

LA muti ani, Stefana, frumusico si dulcico!!!!! Felicitari mami si tati pentru micuta voastra!

Adriana, subscriu la spusele Andreei, cred si eu ca esti o mami si o studentica de 20;) Cand ma gandesc ca la varsta ta eram atat de stresata de exemene, note, proiecte, referate, nu ma putem gandi in sesiune la altceva...si tu mai ai si o familie a ta de ingrijt...bravo!

Ioana, noi am luat o tura de hainute de la Tape a l'oeil, ne-am intalnit acolo cu mami si tati de Daria. In weekend era 50%, probabil ca intre timp a ajuns la 70%....

Elenuta, nu stiu cum pandesti ti misezul noptii si spui intotdeauna prima LA multi ani;))

Andreea27, bine ca v-a placut dr si cel mai important, ca ati primit diagnostic si tratament. Sanatete multa lui Ericut.

Anca, sanatate lui Stefanel-Norocel:)

Alexutzo, sunt personalizate numerele? deci pt tine pana al urma...o esarfa:))) asa am patit eu de Craciun;) Ioana stie:)) dar pana al urma am recuperat:P

Gabi, voi cum sunteti? sper ca mult mai bine
va pupam, o zi de vis tuturor!!!

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Pentru cei interesati www.creseclujnapoca.ro/index.php?pag=meniul_copiilor" target="_blank">o prezentare iluzorie a creselor din Cluj.

La meniu mint de ingheata apele: dimineata scrie ca le da pasta de branza, cereale, gris cu lapte. Adevarul e ca le da o felie de paine unsa cu margarina sau o felie de cozonac din care toti mananca numai rahatul. La pranz nu le-a dat niciodata ficatei sau supe cu galuste/potroace sau altceva. Au o placere sa le dea supa de chimen(eu nu stiu daca as pute s-o mananc). Si ca le mai dau si gustare pe le ora 10..nu cred.

Am o recomandare pt voi, pt cine are programul Travel&Living. In fiecare zi, la ora 21:30 e o emisiune numita Jon&Kate+8. Adica 8 copii: 2 fetite gemene (7 ani) si 6-nascuti odata (3 ani). Sa vedeti acolo distractie

POZE ALEXIA

Mergi la inceput