Gravidutze si mamici de Cluj - 107
Raspunsuri - Pagina 15
RAMONELLA spune:
Alex,La multi ani!!!Sa fi sanatoasa,fericita si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!
Multumesc fetelor de incurajari!Totusi am duc la Vasileasca,am programare.Ma ingrijoreaza ca umbla in geninchi si a inceput deja sa faca rana.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
soanso spune:
ioana,esti pe aproape
puteti sa comandati incaltaminte din piele si de aici:
http://www.babyshoes.ro/
Gabrielasanatate de 3 ori!tare scumpica Sara!
puisorul spune:
Alex, ai PM.
Felicitari Pietricel.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
velenamaria spune:
ufff..am mai tras o tura prin magazine..nu mai exista nr 22 ..nici macar 23..
plange puiu pa
anca.b spune:
Salutare!
M-am intors de la scoala...
azi am fost la vaccin cu stefan. a facut pentaximul (la care a urlat ca din gura de sarpe) si ROR-ul la care n-a zis nimic, doar s-a uitat curios la brat si la ac...
Bilantul la un an: 80 cm si 12,1 kg...bine de tot, exact pe curba lui de crestere.
Avem si niste pete de piele, dr zice ca ar putea fi varicela. le-a vazut si tati dimineata cind s-a trezit piciu'. la ora 10 eu n-am vazut nimic, la cabinet era plin (ora 14)...acum l-am verificat si iar nimic...deci, eu nu mai inteleg nimic...ar putea fi, totusi, numai o reactie alergica...dar la ce anume???? ma rog, raminem sub observatie si nu iesim afara citeva zile (miine voiam sa-l duc la locul de joaca, la polus)
in alta oridine de idei, eu sint surda de tot de o ureche si cu cealalta abia aud...urmarile racelii de saptamina asta...prin urmare am venit de la dr cu tratament cu antibiotioce...so, numa' o veselie pe capu' meu.
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Sor3la, bine ai venit. fetele spunea lucruri frumoase despre dna dr. mult succes in continuare. eu am nascut la gine 1, cu un alt dr, am stat 4 zile (pt ca am nascut seara si bebe a primit vaccinul abia a doua zi. conditiile mizerabile (erau atunci, acum am inteles ca s-a renovat).
VElena, incaltzari de la melania gasesti si la leonardo, de ex, la pret intreg mie mi s-au parut scumpe, insa cum e sezon de reduceri, ai putea sa ai noroc.
Gaby, sanatate multa tutror!!
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
dariandra spune:
ALEX - Petrecere frumoasa de ziua ta!
Am vazut fotografii superbe: dulcica de Sara cu tinuta ei frumoasa de Rev (mi-a placut tare mult cea cu Sara visatoare, cred ca statea in scaunul de la calculator) si cavalerul Eric (ce sportiv arata el in halatel de baie).Scuze de intarziere, dar acum am reusit sa vad cateva fotografii.
ELENA - Incearca sa gandesti pozitiv;rezultatul final este o adevarata binecuvantare.
dariandra spune:
ADRIANA - Bafta multa la examene!Stiu ca esti o studenta si o mamica de nota 20, asa ca totul va fi bine si in aceasta sesiune.
Un sarut pentru Alexia!
antoni spune:
buna seara si de la noi!
si noi am fost azi la vaccin, am facut prevenarul,sper fara efecte secundare.
Adriana-bafta multa.si eu tot in sesiune, dar e muuuult mai lejer la master.
Elenutza-lasa mami, ca va trece si raul de sarcina,hihi.
Alex-la multi ani mamico,sa ai parte de fericire si multe bucurii alaturi de puiutul tau!!!!!!!!!!
fetelor, o intrebare,seara la cat se culca puiutii vostri?
ma duc si eu sa ma intind, sunt obo tare.va pupic, somnic usor!
Meli+Timea-Larisa
Victo spune:
Alex, la multi ani! Sa fii fericita pana la adanci batraneti!
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)