Gravidutze si mamici de Cluj - 107

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Alex La Multi Ani fericiti si plini de iubire!

Gabi aveti grija de voi si multa sanatate! frumoasa si gratioasa domnisoara Sara!
Ramo am vazut-o pe Bea, a crescut mult si cred ca isi va da drumul si va papa tot mai bine!
Ada sanatate multa Sarei!
Anca, Adriana bafta mare si spor la invatat!
Ani, Ana merge cu buni in Babes in jurul pranzului dar nu prea sunt copilasi. De-abia asteptam sa vina primavara!
O dupa-masa placuta sa aveti,

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui velenamaria

LA MULTI ANI ALEX

Unde gasesc cizme ptr Eduard? am fost doar in Polus...si pe aici prin Manastur...vreau ceva de calitate dar sa nu coste o avere...astea care le avem sunt deja cam micute...( nu le-am cumparat eu..sunt primite...habar nu am de unde le-au cumparat)
sunt varza la shopping...asa ca va rog..ceva nume de magazine....please.nu vreau sa pierd prea mult timp prin magazine..Eduar is pierde rabdarea tare repede.
multumesc

o zi minunata

www.kodakgallery.com/ShareLanding.action?c=6w4zuyz.8ii63ebn&x=0&y=-68o2yy&localeid=en_US&cm_mmc=site_email-_-site_share-_-core-_-view_photos_album" target="_blank">poze Eduard 10-13 luni

uite incearca aici:
http://www.flickr.com/photos/23718908@N05/sets/72157603964285199/detail/

eu i-am luat lui Eric o pereche de ghetute si adidasi...sunt din piele, facuti de Melania...de calitate...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pietricel

Fetelor , am facut al doilea barza gold si a iesit identic cu cel de ieri : Linia de test ff slab vizibila . Ce ziceti , imi fac sperante desarte? Ce test as mai putea face inainte cu 4 zile de CM?

stiu ca ti-e greu sa astepti si arzi de nerabdare, dar totusi eu zic sa mai astepti cateva zile...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

of Gabi...sanatate multa, multa...

Sara e o dulce...gratioasa si eleganta ca de obicei...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:

LA MULTI ANI ALEX

Unde gasesc cizme ptr Eduard? am fost doar in Polus...si pe aici prin Manastur...vreau ceva de calitate dar sa nu coste o avere...astea care le avem sunt deja cam micute...( nu le-am cumparat eu..sunt primite...habar nu am de unde le-au cumparat)
sunt varza la shopping...asa ca va rog..ceva nume de magazine....please.nu vreau sa pierd prea mult timp prin magazine..Eduar is pierde rabdarea tare repede.
multumesc

o zi minunata

www.kodakgallery.com/ShareLanding.action?c=6w4zuyz.8ii63ebn&x=0&y=-68o2yy&localeid=en_US&cm_mmc=site_email-_-site_share-_-core-_-view_photos_album" target="_blank">poze Eduard 10-13 luni

uite incearca aici:

eu i-am luat lui Eric o pereche de ghetute si adidasi...sunt din piele, facuti de Melania...de calitate...

ERIC IN 2009...
ERIC

aceste incaltaminte sunt de vanzare??????
ma intereseaza si pe mine ce preturi au???

Elena 6 + si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

multumesc mult ,mult tu dragelor pt urarile facute

multa sanatate bolnaviorilor

GABI am vazut pozele cu mogaldeatza ta ,e o scumpa si o dragutza
PIETRICEL eu iti zic "felicitari "

VELENA ai fost la magazinul acela de pe CALEA Floresti ?eu numai de acolo i am cumparat sandalutze,pantofiori si cizmulite lui Tiadris ,preturile sunt f ok ,n am dat niciodata mai mult de 100 ron pe o pereche de papucei si desigur ca s din piele

ELENA nu mai zice ca ne plictisesti ,doar pentru asta suntem aici nu ?
felul doi am orez cu legume si carne de curcan ,e asa de bun dar matzuca mea nu l a papat cu mare pofta :(

SORR3LLA felicitari pt bb ,mai scrie ne cum te simnti ,ti ai terminat cumparaturile pt marele eveniment ?

of tu fetelor matzuca mea e o mare somnorila ,asa ca acu stau de paza pana mi se trezeste si nu pot merge nicaieri

hai sa va spun ce cadou frumos am primit NUMERELE DE LA MASINA mi a platit tati masinuta iuhuuuuuuuu ,am scapat de o grija
sper ca mai primesc ceva ...
va spun mai tarziu

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

hai sa va inveselesc putin

Trecerea alimentelor din gura in stomac dureaza 7 secunde. Parul omenesc poate suporta o greutate de 3 kg. Penisul unui barbat,are, in medie, de 3 ori masura degetului sau mare, dela mana. Osul dela sold este mai tare decat cimentul. . Inima unei femei bate mai repede decat a unui barbat. Exista in jur de 3 mii de milioane de bacterii in fiecare din laba piciorului tau. Femeile clipesc de doua ori mai des decat barbatii. Pielea corpului omenesc cantareste de doua ori mai mult decat creierul. Corpul tau utilizeaza 300 de muschi, numai pentru a se mentine in echilibru, cand sta in picioare. Daca saliva ta nu poate dizolva un anumit aliment, nu-l poate savura. Femeile au terminat, deja, de citit acest mesaj. Barbatii continua sa-si masoare degetul mare

poze noi
http://picasaweb.google.com/elenus82/LaPlimbareIan2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Bun venit celor 2 noi viitoare mamici!

Gabi superba Sara! Sanatate lui C!!! Tu da-te unde te doare cu fastum gel si gata, trece

Anca, te suspectez ca lucrezi la directia de sanatate, de se pun in actiune anumite persoane, dupa un telefn de-al tau Sanatate Soranei!

Elena daca aveti drum la Gherla, acolo sint ieftini de la Melania, dar daca nu aveti... poate nu gasesti nr si ma injuri ca te-ai dus pina acolo.

Alex adica sa inteleg si eu: ti-a platut taxa de prima inmatriculare si tu mai vrei cadou? sau numa numerele? si atunci e clar ca mai trebe un cadou!!

Eu azi am primit de la mama niste super-sarmale, asa ca nu am facut nici felu 1 nici 2!

P doarme si el de la 2... Si iar se face noapte...

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

alex super cadou

sa iti traiasca sotul si voi pe lanaga el, sa fiti la fel de fericiti ca si acum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenuta23

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:

LA MULTI ANI ALEX

multumesc

o zi minunata

uite incearca aici:

ERIC IN 2009...
ERIC

aceste incaltaminte sunt de vanzare??????
ma intereseaza si pe mine ce preturi au???

da, elena, de vanzare sunt... preturile sutn bune...lui Eric i-am laut ghetute cu 60 ron si adidasi cu 65 ron...din piele..

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput