Gravidutze si mamici de Cluj - 107

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adab spune:

LA MULTI ANI ALEX! FERICIRE SI SANATATE ALATURI DE MINUNATA TA FAMILIE!!!

Bun venit noilor gravidute....se pare ca se ingroase bine randul gravidutelor pe aici. Foarte bine. La noi inca nu se pune problema. EU inca nu ma pronuntz....am zis ca toate la vremea lor, iar sotul e f. hotarat: e implinit si super fericit acum , nu isi mai doreste altceva. Poate poate reusesc cu timpul sa-i schimb parerea.

Sara e tot cu muci la nasuc. E mai bine, dar deja de o saptamana buna a inceput si se pare ca nu mai scapam de ei. Problema e ca papa foarte rau . SI laptele bea doar jumate de portie. In schimb bea ceai si suc natural. EU ma tot stresez si ii fac tot felul de mancaruri pe care ea abia vrea sa le guste.

Sanatate multa si voua Gabi!

[b]]Fetele din sesiune[/b...Bafta multa va doresc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

soanso , asa e, noroc cu telefonul

O, ce dragute sunteti, va multumesc mult. Eu nu sunt din Cj, dar mi-e drag Clujul. Am facut acolo 4 FIV-uri si am schimbat locul si norocul. Sarcina e obtinuta prin FIV in Austria. Si chiar daca la inceput am fost cam speriata de ideea de gemeni, acum sunt super incantata mai ales ca deja au mutrite de omuleti.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pietricel spune:

Fetelor , am facut al doilea barza gold si a iesit identic cu cel de ieri : Linia de test ff slab vizibila . Ce ziceti , imi fac sperante desarte? Ce test as mai putea face inainte cu 4 zile de CM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Scriu pe fuga!!!

Alex la multi ani si tot ce iti doresti sa se implineasca!!Sa ai parte numai de bucurii si sanatate!!!Pupicee

Va imbartisez pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Sor3lla eu am nascut anul trecut in aprilie cu Ildi, daca vrei vb pe mess.
raluca_irimias

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Pietricel da-mi voie sa te felicit pt reusita!!!!!!! Nu exista teste fals-pozitive

Poze Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Alex, iti doresc multa sanatate, bucurii, o viata lunga si fericita alaturi de cei dragi!!!!!!

Poze Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

monima bucur mult pt tine ca vei avea doi bebei
sa ai sarcina usoara si sa fi-ti sanatosi
ce bine ca a iesit testul ok

pietricel felicitari!!!!
mai i-ati un test care sa fie diferit de cele 2 sa vezi ca tot asa va fi, cel mai bine e sa astepti cm sa vezi daca vine daca nu dute la un eco

gabysanatate multa va dorim , ii groaznic si noi am trecut prin aceasta nefericita experienta de o saptamana , am fost singura fara antibiotic din cauza sarcini
sa treceti cu bine peste

sor3lla bine ai venit
sarcina usoara si sa nasti la termen

anca ns daca vine azi la scoala tipa

Elena 6 + si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

am fost de dimineata la plimbare iar acum incerc sa gatesc cate ceva, cu toaate ca nu am chef de nimik
trebuie sa trec de raul asta sa il ignor ca altfel o i-au razna, noroc ca il avem pe tati inca acasa cu noi si ma mai ajuta la bucatarie, e tare greu cu mirosurile

dar vorba lui tati nu mai este mult si o sa treaca, mie acuma imi e mai greu decat va fi dupa ce voi naste deoarece raul asta te bulverseaza

hai ca va plictisesc

merg sa imifac galuscutele in supica si sa ma gandesc la un felul 2 pana se trezeste Dragos

deja ochisorllui Drgaos e destul de bien, deja s-a colectat intr-un punct si asteptam sa se sparga

o zi plaucta , ca e tare frumos afara

Elena 6 + si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pietricel spune:

Fetelor , multumesc pentru incurajare ... sa dea Dumnezeu sa fie BEBE dar nu stiu de ce am emotii.?!
Oricum va tin la curent.
Va pe toate !!!

Mergi la inceput