Gravidutze si mamici de Cluj - 107

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

La Multi Ani frumoasa Stefana, te pupam si iti dorim tot binele din lume! Petrecere frumoasa sa aveti maine la bunici!
Wow Ramona ce crestere spectaculoasa are Bea, bravo si la mai mare!
Velena si noi am avut o chestie similara la un premolar, a durat mai mult pana a erupt dar nu au existat complicatii.
Alex felicitari pt numere si spor la shopping!
Paula cum mai esti cu sofatul?

Noi papam pangasius, pastrav si somon, cel putin o data pe saptamana. Am auzit ca e de preferat sa papam pesti bio, crescuti in mediu natural, dar din pacate la noi se gasesc pesti din ferme de pesti(mai grasi si plini de concentrate). Eu zic ca decat sa nu papam deloc, buni si astia.
Astazi Ana a inceput sa-i spuna mamei mele, BUNA (pana acum ii zicea BU), nu va zic ce emotionata a fost mama!

Somnic usor,

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA 13 stii cum fac eu cu Tiadris ?dimineatza, imediat dupa ce se tezeste ne ducem la baie si dupa ce se aseaza pe olitza dau drumul la apa de la robinet si imediat face pipi
incercati fetelor poate merge si la voi
nu am avut alx la masina
ELENA week end frumos la mami ,ultima traznaie a lui Tiadris a fost ieri ,mi a tras perdeaua de la dormitor asa de tare ca mi a scos sina din parete asa ca acum caut pe cineva sa vina sa mi puna doua holsuruburi
GABI sanatateeeeee multa ,multa ,bine ca puiu nu i racita tare
RAMO http://picasaweb.google.com/RamonelR/1ANSi2Luni#5294463863779207842
si nu te supara ca ti spun ,tu scumpo mare grija la masa din sticla ,asa era so patim cu Tiadris ,la birou avem o masa aproape ca a voastra si nu stiu cum s a impiedicat matzuca si a cazut la 1 mm de ea ,un pic daca era mai aproape ........nici nu vreau sa ma gandesc
DIANA multumesc si felicitari si piticutei tale pt bucuria ce i a facut o bunicii "buna"

PIETRICELBRAVO mamicoooo
ANDREEA-Daria si eu ii dau puiului pangasius ,i am mai dat si dorado ,care nu are oase ,dar am mai mare incredere in file ,mi tare groaza de oase

si in alta oridine de idei tzin sa va anunt ca suntem ca si cuci singurei ,mi am dus puicutza la mami si o voi lasa la ea pana luni sau marti
asa m am bucurat ca nu a plans deloc dupa mine ,a fost tare fericita cand a vazut o pe mama ,o scumpa de fetitza pe care o iubim enormmmmmmmmmmmmmmmmmm
atata treaba am ,nici nu stiu de ce sa ma apuc maine ...oricum dimineatza mi o dedic curateniei si la amiaza la cumparaturi si seara daca voi mai fi in stare la un film cu sotzu
apropo ati fost la Iulius la cinema ?cum e ?
imi puteti recomanda un film ?

GABI ai mai fost pe la vreo cresa ?cred ca luni merg la Tandarica

va pup ,noapte buna

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

aaa sa va mai intreb ceva
voi cum faceti cand va lasati copilashii la parinti ?plecati fara ca ei sa va vada ,pe furis sau ii lasati sa va vada ?
s a mai intamplat sa o las la soacra mea si sa mi planga cand plecam si mie chiar nu mi place sa plec si sa nu i fac cu mana sau so pup etc ,nu vreau sa plec pe furis ,vreau sa si dea seama ca i ceva normal si cu timpul sa fie ok ....e adevarat s a intamplat de putzine ori dar totusi tare ma doare sa o las asa ,si in seara asta asa de fericita si multumita am plecat de la mami cand am vazut o pe ea ca iradiaza de bucurie ,mi a facut "tai -tai "m a pupat ,deci a vazut ca plec

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('');

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Alex, eu am fost o data la film la Iulius si am jurat ca altul nu mai merg acolo...am nimerit in una din salile de la etaj, a fost f ok pana cand s-a terminat filmul si a trebuit sa iesim. Unde crezi ca ne-au scos? Sus pe terasa, in parcare. Mi-a fost doar un pic frig ca erau minus ceva grade, dar daca ploua? Plus ca de acolo singura cale de acces inapoi in mall care o stiu sunt lifturile, unde iti dai seama ca am stat si am asteptat o vreme ca eram cateva zeci de persoane. Daca ar fi si scari hai ca n-ar fi asa nasol...

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pietricel spune:

Elenuta , si noi avem 5 sapt.si 3 zile si 6.2mm
Am fost pentru ecograf la Dr. Nanu pentru ca eu banuiam ca sarcina e foarte mica(am presupus ca am ramas gravi luna aceasta) si Dr. Nanu are eco 4d, intravag. ..ce mai e modernizat.
Dar cred ca am sa ma duc tot la dr. cu care am nascut-o pe fetitza mea Dr. Ona DAn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDeCluj spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput