Emma este iubire! - continua lupta cu cancerul (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Ma alatur si eu fetelor minuntate cu o rugaciune la Maicuta Domnului pt. scumpa noastra Emma . O sa citesc si eu Paraclisul Maicii Domnului cu 3 lumanari aprinse.

Doamne fa o minune si indeparteaza de la ea toata boala si durerea, si reda-i sanatatea in trupul ei mic si firav.

De asemnea rog fetele minunate sa se roage si Parintelui Arsenie Boca pt. a face o minune cu Emma Aida. Rugaciunea lui este f. scurta si f. f. folositoare atat pt. cel care o spune dar si pentru cine ne rugam, deci castigul este dublu.

Preot Monah Arsenie, trimite duhul tau paznic si da sanatate si liniste Emmei Aida. Departeaza de la casa ei tristetile si necazurile ca ai Duh Sfant.

pt. Emma si mama ei si pt. toate fetele minunate si inimoase de pe forum.
Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

sunteti in gandurile mele!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Aida, ar fi bine daca cineva din familia ta, mama, o matusa, o prietena f. apropiata ar merge la maslu la biserica pt. insanatosirea Emmei, si apoi sa o ungi cu uleiul sfintit pe toate zonele cu probleme de pe corp sau daca are cineva sa iti dea niste mir sa o ungi pe Emma cu semnul sfintei cruci pe la incheieturi pe frunte, maini si abdomen.

Ma rog in continuare pentru o minune pt. voi

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

aida, speranta moare intotdeauna ultima!!!

ce inseamna speranta???... in functie de fiecare, pentru mine e credinta ca ceea ce imi doresc sa mi se intample...adica ceea ce imi doresc din tot adancul sufletului meu....cred ca pentru majoritatea speranta inseamna acelasi lucru.....ca nu mi s-a intamplat tot ce mi-am dorit , am invatat pe parcursul vietii ca asa trebuia sa se intample...
in toate faptele mele de viata, cer ajutorul lui Dumnezeu..pentru mine el e speranta....daca ceva ce mi-am dorit enorm nu s-a intamplat, m-am revoltat, m-am suparat, am suferit, ...dar am mers mai departe pentru ca speranta exista in sufletul meu...

asa cum exista in sufletul tau, aida, si cum exista si in sufletul iubitei tale... fara speranta suntem doar niste frunze in vant....

va imbratisez strans , strans de tot!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

si cand spun ca am cerut ceva enorm si nu mi s-a dat..inseamna asta..
" o copila de 10 ani, care in ultima seara in care o mai putea mirosi pe mama ei, a realizat ca maine nu va mai exista pentru ele o noua zi impreuna.... si a implorat divinitatea de a nu o lasa singura , fara cea care ii daduse viata si de care avea atata nevoie ...
copila nevinovata, i-a dat chiar de stire divinitatii ca daca poate sa o lase fara sprijinul cel mai puternic din viata ei, inseamna ca e prea josnic ca sa si existe de ideea de "Dumnezeu", adica de bine si iubire....
copila s-a culcat linistita, convinsa ca divinitatea nu putea sa faca un lucru atat de crud pentru sufletul ei.....

numai ca a doua zi , zorile s-au ridicat si viata a mers mai departe..si cea care ii daduse viata s-a dus acolo unde nu exista durere si nici suspin....

copila aceea de 10 ani sunt eu, si va spun ca nu exista durere care sa ne ucida.... exista durerea care ne face mai puternici, de a merge mai departe si de a impartasi dragoste si de spera pana in ultima clipa a vietii noastre!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Multe, multe ganduri bune

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

alinta.

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

sa dea Domnul sa aveti o zi usoara, senina, fara dureri.
va port in suflet mereu.

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna dimineata, fete dragi !
Va doresc sa aveti o zi senina, fara nici un nor si linistita ca marea, intr-o zi senina de vara !
Doamne ajuta, sa-i fie bine Emmei !

alinta, .

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ma rog si azi sa faca doamne doamne sa aveti o zi fara dureri , calma si linistita

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput