Emma este iubire! - continua lupta cu cancerul (9)
Raspunsuri - Pagina 21
anda spune:
tot binele lumii sa vegheze asupra voastra dragilor.
Sa aveti o noapte minunata, plina de vise dulci.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
Anina_n spune:
O noapte linistita cu somn lin, va doresc !
Doamne ajuta !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
anda spune:
Continuam AICI
Multumesc.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
aidaciolac spune:
Seara buna dragelor
Incep sa cred a ceva se schimba , ceva se petrece. In primul rand de cateva zile nu mai este toata ziua cu ochii inchisi , este mai prezenta , azi i-am reauzit rasul de 4x , nici nu mai stiu de cand nu am mai auzit-o razand si facad baza fara sa fie provocata , azi m-a certat de cateva ori chiar si asa e bine pt ca ii aud vocea in toata forta si nu a lipsit intrebarea zilei cu vocea ei stridenta si intrebarea pusa cu accent:" Mami , dar din cauza mea nu ai dormit azi noapte?" iubita , are dreptate ca m-a trezit doar o data in afara programului de tratament .
Desi azi a avut probleme si dureri ,dureri din cauza constipatiei si a vanturilor, a fost totusi o zi excelenta in care am comunicat f bine toti 3.
Stiu ca intrebarea daca se vad schimbari in bine la nivel tumoral e in aer , dar din pacate asta nu pot sa zic nu vad nici o schimbare , dar continuam sa ne rugam si sa vedem in continuare minunile zilnice oferite de Dumnezeu.
Gata , merg la ca altfel si iau bataie maine ca de ce nu sunt odihnita , scumpa mea.
Va si va multumesc mult pentru tot!
Aida ... 5+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"