Emma este iubire! - continua lupta cu cancerul (9)
Raspunsuri - Pagina 14
aidaciolac spune:
Dragelor mii de scuze pt tacere , dar zau ca nici nu mai stiu cum e.
Ieri era ok ca oprisem diareea si a inceput si ea sa manance , dar spre seara alta problema , greata. Dimineata la 6 a varsat si s-a linistit , am facut si ce trebuie pe vena. Acum inca doarme sau mai bine zis motaie , dar macar a mancat ...
Tratamentul cu spanz suntem pe doza de soc in a 8-a zi , pana acum a mers snur si fara probleme , dar din pacate nimic vizibil , nici un rezultat. Macar sa vad ca 'scarbele' alea s-au mai oprit
Sa dea Domnul sa ajung pana in ziua 15 fara probleme pe doza asta ca a zis terapeutul ca vor fi rezultate.
Va dragelor , revin mai pe seara
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Anina_n spune:
Doamne ajuta, sa-i fie bine Emmei, sa vedem rezultatele pozitive ale tratamentului !
Aida si Emma, .
Forta si tarie sa luptati in continuare !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Ana68 spune:
Aida,sper din tot sufletul ca dupa cele 15 zile rezultatul sa fie pozitiv!Doamne ajuta!
Miracolele exista!
Toate gandurile mele de bine se indreapta catre Kissy si catre tine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
katty spune:
Si eu sunt alaturi de voi, Emma si Aida, simt si sper ca totul va fi bine incet-incet!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
Francisca spune:
Aida, Emma si noi suntem alaturi de voi si ne in continuare ca tratamentul sa dea rezultate.
Doamne ajuta !
Francisca si Vlady
andanii spune:
ma rog si azi la dumnezeu sa o ajute pe emma
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet
szivarvany spune:
Aida, ne rugam mereu pt micuta luptatoare sa fie totul bine, sa vedem rezultatele bune
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)