Copii din 1995-1998(27)
Raspunsuri - Pagina 14
Ana68 spune:
Salutare...
Intru sa va doresc o saptamana plina de realizari...si o zi cat mai buna.
Suntem ok,cu exceptia Luanei care e cobza...sambata a fost cald,insa a batut vantul,iar mandra mea si-a dorit pletele-n vant,ca deh!ta-su era holtei dezbracat,fara geaca si sapca...asa ca fata lui de ce n-ar fi?drept pentru care infundam copila cu vitamina C,siropel de tuse si Nurofen...iar ta-su ar merita capete in gura la greu...
In rest...a inceput scoala...cam atat.
Va pup si va doresc numai bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
mihaela77O spune:
pup mamicile si copilasii,acum la inceput de nou semestru...multa bafta si cu note bune rau...
noi suntem bine,dupa cum stiti a venit si tati si ne-am peterecut timpul in patru cu plimbari in parc(am avut vreo 2-3 zile frumoase,cu soare),in vizite la rude si prieteni...si printre picaturi,cate putina curatenie....
si iata ca a venit luni am inceput scoala,mihaita a inceput terapie(acum este la terapie,de asta am si eu 40 de minute libere)....
mQQm,agho,multam de intrebare...suntem bine...
am puspe blog-ul lui mihaitza un filmulet de cateva minute din terapie,daca vreti sa vedet accesati blog-ul
vic,asta da viata,traita palpitant,fara monotonie...
va cesc pe toate si va doresc o saptamana buna!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
CriPOD spune:
O saptamana buna si de la noi!
Vic, am vazut imagini horror aseara la niuz de prin sud-estul australiei.
Mai viu, ca inca sunt cu uldori in ochisori si nu poci gandi.
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Sanca spune:
Buna Dimineata fetelor, si Happy Monday.
Am intrat cu toate ca astazi ma taresc cu lene, si fara chef de nimica. Unde mai pui ca in San Diego ploua ca toamna, si e un cer cenusiu de te indeamna la somn.
Azi dimineata am avut si un mic conflict cu Elliot, dar fara energie. I-am zis ca azi are pass pentru free dress, sa nu puna uniforma, sa se imbrace bine in blugi si bluza cu maneca lunga. La micul dejun, domnsorul apare in unforma - pantaloni scurti, ca aia lungi nu-i poarta... I-am zis sa faca ce vrea el, dar sa nu mai imi strice mie week-end-urile cu dureri de ureche....si nici la doctor nu mai arunc banii daca el nu se ingrijeste. Dar i-am zis totul la marele calm, ca nu aveam energie in mine sa ma enervez. . . Si s-a schimbat copilul
Noi am petrecut un week end in casa, sambata noapte l-a apucat durerea de ureche lui Elliot. In afare de sare fierbinte intr-o soseta nu am stiut cum sa-l tratez. Febra nu are, asa ca poate maine sun la dr daca nu-i trece...
Mihaela super pozele de la patinaj. Unde e mall ala smecher cu arena de gheata in mijloc la food court? Si noi avem un mall asa in UTC.
Vic eu habar nu aveam de ce e la voi pe continent. La tv nu m-am uitat si radio nu mai ascult de vreo saptamana ca statia mea de radio face campanie sa stranga bani, si ma irita. Sper sa se mai linisteasca si vremea la voi, si bafta cu gasitul de servici. Iti tin pumnii, si te inteleg cat de stresant poate sa fie, ca si aici, trebuie sa pui sute de resumee-uri ca sa primesti un interview.
MqqM pe tema cu mobilul, semnez si eu la rubrica... Al meu e dat pe silence tot timpul, deci nici cand e incarcat nu-l aud, dar cam 50 % e descarcat.... Plus de asta am la activ, vreo 3 mobile trecute prin washer...
Ana sanatate lui Luana, si sa speram ca scapa de raceala asta intr-o zi, doua.
Andra cum fu la botezul de gemeni?
Mara tie ce-ti mai face fecioara, si-a revenit?
Agho cum e sa lucrezi de pe meleaguri noi? Au inceput copii scoala?
Umflatel felicitari ca a-ti inceput terapia. Sa ne scrii si noua ce vezi diferit in Mihaita, dupa orele de terapie. success in continuare.
Mihaela cum a fost prezentarea?
Eu am inceput sa ma dezarmotesc. Va doresc o saptmana buna la toti.
mihaela77O spune:
vic,am vazut si eu acum la stiri,ce-i in australia..mai grav este ca au murit oameni..aveti grija de voi!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
mihaela_s spune:
Happy Monday! Si o saptamana frumoasa la toata lumea!
Eu am avut azi testul oral, am vorbit de Romania cum va ziceam. Doar eu cu proful, el s-a asezat in fata mea si mi-a zis ca ma asculta. Eu am povestit ce am povestit, mai adunandu-mi cuvintele, gandindu-ma cum sa povestesc, ce mai urmeaza...am vb de geografie, istorie, politica, cultura, cam tot ce tine de o prezentare generala. Apoi mi-a mai pus el intrebari si am raspuns...aici la tot e obligatoriu sa ai:" care e parerea ta personala" si pe mine ma scoate din pepeni, ca io n-am fost obisnuita cu intrebarea asta. La scoala mi se spunea si eu trebuia sa fiu de acord, nu? Aici tot mereu trebuie sa-mi dau cu parerea . Dar tot un B am primit, cum va ziceam ca asta e nota "mea" . Sa zicem ca deocamdata e bine, cred ca atunci cand voi primi FB o sa fac chef!
Sanca, sanatate lui Elliot. Si tie spor la o noua saptamana.
Vic, si eu ca Sanca, nu am stiut nimic...in we nu ne-am uitat la stiri, acum am citit cate ceva pe net din obligatia de a comenta maine stiri la Stiinte Politice. Si apoi am citit blogul unei tipe din Melbourne care e foarte aproape de zona cu incendii...in jurul casei lor au ars 7 case si are prieteni in zonele cele mai afectate, toti sunt fara case acum, ca norocul sunt in viata...dar distrusi. Puteti intra din blogul meu la ea...e foarte trist si cumplit ce scrie acolo...chiar din mijlocul evenimentelor...
umflatel, mult succes in continuare cu terapia lui Mihaita. Andreea cum mai e?
Ana-Maria, sanatate Luanei. Cum a inceput Alex scoala? In forta cu probleme la mate? Sau la fizica?
mQQm cum mai esti? Se misca BB, face tumbe?
agho, mara, mihaela, andra, alma...va cu drag.
Si copiilor un semstru plin de succese!
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Sanca spune:
Acuma, ca m-am trezit bine de tot, mi-a venit si mie inspiratia.
Mihaela,B e o nota buna, nu inteleg de ce te intristezi atata. Dar clarifica si pentru mine, la voi notele sant A-B-C-D-F or sant E - excellent, B- bine si S- satisfactory?
Felicitari pentru nota, si ca ai trecut cu bine peste un semestru de munca. Care-i opinia ta despre asta? - nu m-am putut abtine.
Uitasem sa va zic, cum sambata faceam cu spor curat, si gateam o supa de pui pentru cei bolnavi. Realizez ca stateam cam slabut la capitolul legume. Asa ca, ca sa nu opresc supa de pui, l-am rugat pe Elliot sa se duca la cumparaturi. Si-a facut lista de cumparaturi, l=a luat pe fratisu si au plecat amandoi la shopping. Aveau in itinerariu 2 magazine. Si s-au descurcat baietii, au venit cu ouale intregi si cu tot ce era pe lista. de copii mari ce am. Am fost tare mandra de baietii mei mari....
mihaela_s spune:
Sanca, nu....calificativele sunt...hahaha fac o paranteza sa va spun ca de fapt calificativul l-am gresit...am luat Satisfacator...ce mai .
Adica sunt asa: IG=Nesatisfacator, G=Satisfacator(asta am luat eu! si credeam ca e B), VG=Bine, MVG=Foarte bine. Deci pentru un B va trebui sa dau de baut, la FB nici nu aspir .
Ah, dar nu am trecut peste munca de un semestru, ci numai peste o treime din munca. Semestrul asta nu avem examen final ca inainte...ci cate 3 examene scrise si 3 orale. Eu am trecut de unul scris si unul oral. Si pe langa astea avem lucrari peste lucrari prin correspondenta cu proful. Recenzii de carti, compuneri cu tot felul de teme, un manual din care lucram singuri si corespondam cu profu...la cele 6 probe insa ne intalnim cu profu la scoala. Dar si la restul lucrarilor primim aprecieri. La final sigur ca va fi numai o nota...asa ca o pot inca ccc corecta .
Of, nu ma intristez...ca stiu ca e un nivel greu, uneori ma gandesc ca mai bine mai stateam un semestru la cel mai usor, aveam si optiunea asta...si acum pot intinde cu asta cat vreau, aici nu te obliga nimeni la nimic...doar ambitia . Haha, cam asta e opinia mea, nu una clara si concisa...e tare ambigua .
Hai mai ca-s haiosi de tot baietii tai! Ai noroc ca nu au jucat tenis sau baseball cu oole . Asa ca merita laudele!
Ai zis de ceva poze cu pomi infloriti...hai pune-i in album sa ne incantam si noi privirea macar, ca simturile nu prea avem cum...
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mhldvrc spune:
Buna dimineata,
Mihaela, ai tot timpul sa-ti maresti nota, ca doar esti ambitioasa. Daca m-as pune in locul tau, sigur, sigur n-as face fata, cu scoala, casa, copiii si voluntariatul
Agho, deci va placut la opera, vreti sa repetati experienta
Eu n-am prea avut acces la , de vina-i Tina si cartile ei(Twilight), ufff, bine ca mai are doar una de citit , sta si da apa la soareci in fata pc-ului, hi hi hi, moda asta. Vorbesc si eu, habar nu am, filmul nu l-am vazut iar cartile sunt in engleza, deci habar nu am despre ce-i vorba, dar sunt suparata pe ea, prea mult la computer, isi distruge ochii. Merg sa din urma si daca mai pot astazi am sa revin.
Va doresc o saptamana cat mai buna, si note bune copilasilor, ca tot a-nceput scoala.
si
de si
Ana68 spune:
Salutare si de la mine...
Multumesc de urarile de sanatate pentru Luanuta...e mai bine acum.O prietena mi-a recomandat Coldrex junior si i-am dat...intradevar se vede efectul scontat,e pe revenitelea.
La servici toate-s constante deocamdata...vine in valuri:una calda,alta rece.Ieri,de exemplu,ne-am realizat fisele personale si le-am predat.Mare lucru n-a fost de facut...insa ti se aprimde beculetul.In fine,n-oi muri din toata treaba asta si stau pe curu meu si sper ca tot raul sa fie pana la urma spre bine.
Mqqm,ai spalat ochisorii?Ce face bebelica din burtik?Ce mai zic copiii cei mari despre viitoarea fratioara sau surior?
Mihaela umflatel...succes lui Mihaita la terapie si Doamne ajuta de progrese maxime!
Anca,gata:ai flacai acasa...ti-au facut piata in paramatrii optimi,au venit si cu ouale intregi...ce mai?Te poti baza pe ei de acum inaite si profita si tu de asta,mai trimite-i la piata,ca uite asa se obisnuiesc cu valoarea banului si cu shoppingul.Cat despre discutia cu Elliot...iaca se verifica zicala aia "vorba dulce,mult aduce".Sanatate si sa treaca urechea...o fi oleaca de otita!
Vic,chiar e jale la voi acolo.Am vazut si eu la stiri despre incendii si mi s-a zburlit parul...i se lua interviu unui barbat,tanar...care cu amar in glas si lacrimi in ochi ii spunea reporterului "ce vrei sa-ti mai zic,omule?mi-au murit cei doi copii in incendiu...e cumplit,s-au dus...n-am ce sa-ti zic".Groaznic!Aveti grija de voi!
Miha,pai ce?B e calificativ rau?Si lasa ca si "satisfacator " merge...ce are?Asta cu "ce parere ai" a inceput sa se poarte si pe aici...si Alex imi povestea ca profii,unii,incep si ei cu astfel de intrebari.Alex,sar'na de intrebare,a inceput cu bine scoala.Toata vacanta i-am interzis sa invete,sa citeasca...pur si simplu l-am obligat sa iasa afara cu prietenii,sa se joace,sa se relaxeze.Pe furis s-a dus de doua ori la scoala la fizica,Marius l-a certat cand a aflat ca a fost,pentru ca ii spusese ca sa mai termine cu atata scoala si sa se relaxeze,ca d-aia e vacanta...Deci probleme la mate nu a mai facut,doar la fizica,adica ce au rezolvat cu profesoara la pregatirea de la scoala din vacanta.S-a elucidat pana la urma si misterul cu doamna de mate,ca va scriam ca vroia sa faca cu Alex pregatire pe vacanta,la ea acasa...si n-a dat un semn de viata toata vacanta(ce bine!).Mi-a povestit Alex ,ieri, ca doamna de mate a avut accident de masina,a busit-o unul cu un mertzan,ea sofeaza un Matiz...si a trebuit sa se ocupe de chestia asta,cu politie,asigurare,hartzogareala d-asta....si,normal,a fost ocupata cu problema...Bine ca nu a fost mai rau si e teafara.Ce mai face Silvia?Mai citeste povesti colegilor ei?Bafta si succes sa aveti!
Cam asta...va doresc o zi cat mai buna si va pup in gasca!Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa