Copii din 1995-1998(27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Dragelor, va !
May, ce m-ati mai amuzat una mai mult decat alta cu "madama". mQQm esti de "coma". Ma bucur ca BB-ita este fericit.

Am citit tot ce-ati scris, inclusiv revenirea in forta a Mihaelei. Si ce scumpa este Silvia! Si de doua ori Bravo pt. Diana, dar si pt. mama ei!
Despre Flower si bunatati, nu mai vorbesc.

Sa nu mai aman si sa zic despre spectacol. La ora 18.30 a inceput. La Opera era fff cald si-am crezut ca vom sfarsi noi de caldura inaintea lui Cio-cio-san. Dupa primul act, Ana s-a aratatat ff incantata. Urmatoarele 2 acte au fost fara pauza si-aproape ca ma rugam sa se termine.
Nu mai spun ca am sperat pana in ultimul minut sa se termine in stil american piesa si nu in stil japonez.
Cu toata oboseala acumulata si de la serviciu, avand in vedere ca m-am mutat cu tot calabalacul in alt birou, am gustat totusi opera fie ea si trista, foarte trista.
Am reusit sa-i explic Anei libretul pe scurt, inainte de-a incepe si ce-a fost ff fain e ca au o banda electronica sus, unde poti citi traducerea.
Partea unde madama il astepta peste noapte pe american sa se reintoarca, fetelor (am si parerile colegelor) li s-a parut ff lunga. Dar asta era sigur si din cauza oboselii. Bietii copii s-au dus la scoala de la ora 16, au venit cu metroul etc. si la ora 21.15 s-a terminat. Noroc ca sotul a venit la timp cu masina si ne-am intors mai repede acasa.
Dar sigur pt. copii a fost o experienta ff frumoasa. Poate o repetam.

Mergi la inceput

Am revenit. Personal, am inceput We mai devreme. Asa ca, dragelor, We placut!

mhldvrc, ma bucur ca v-ati mai recreat in vacanta. Si-asa e, ai copii mari si cuminti.
La cum e vremea azi, e de mers cu bicicleta sau cu rolele in parc. E o vreme superba, de primavara. Ana a fost mai devreme in parc cu mamaita ei. And. a tot iesit zilele-astea la baschet cu baietii sau macar la o plimbare.

Flower, baiat istet mai ai, oricum.Si intradevar, tare panicosi mai suntem noi, parintii. Deci si tu te-ai dat de ceasu' mortii ca nu aparea copilu'.

Vic, cred c-ai ascultat rugamintile noastre si ne-ai trimis niste grade Celsius de la voi.

Ana68, bucurie mare, chiar e vineri.
umflatel, cum merg treburile?
Vacanta placuta, cat a mai ramas din ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Asa zici Sanco, ai avut fecioare la pat? Si eu astept weekendul, dar eu il astept intotdeaua si fara nicio cauza.

Flower, nu te jena, abia imi dai idei de ce sa ma bag la matz (adica ala cu care se joaca pepit).

Mihaela, bravo Dianei, bravo Silviei, no nu-s grozavi copiii astia? Spor la treaba!

agho, deci ati fost la opera, ce fain!! Sa mai repetati si sa ne mai povestesti!

Ana, tu ai scris bine, eu am citit gresit. Azi e vineri, da!

umflatel, ce mai faceti?

Vic, am vazut inundatii acum in AU... Cum e noul an scolar?

mhldvrc, ti-am vazut pozele. Mai, dar voi aveti patinuar in mall acolo? wow!

Am uitat ceva? Posibil...
Eu ma tot socotesc cu schimbul asta in Franta, cu bebi in schema... daca il face anul asta, cand va veni fata din franta noi am avea un bb de max 2 luni, cand va pleca va avea cam 5 luni. Partea buna: e legat de tzitzi, si eu sunt acasa. Dedi zice ca ea n-ar merge, ca pierde 3 luni cu bebe mic in feb la anul. Daca merge anul urmator, bebe va fi mai mare cand vine fata din Fr, si poate le va deranja mai mult decat in anul asta, cand mai mult doarme si papa. Sa nu mearga deloc, nu prea ne-ar conveni nici unora... Dileme, dileme...

Happy weekend!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.23]

Mergi la inceput

mQQm, ce aveati oricum dileme, acum cu BB alte discutii, pareri si semne de intrebare. Daca tot v-ati hotarat anul asta, ce rost are sa mai amanati un an?!...Si cand BB e mic si tu stai acasa, cred ca va descurcati mai bn decat in situatia in care ai fi si cu copilas ceva mai maricel, dar tu ocupata si cu serviciul. Plus ca nu esti chiar singura pe lume si banuiesc ca ai tot sprijinul necesar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Ne bucuram noi ca-i vineri ,dar luni o luam de coada ,cu scoala .

Anca ,stai linistita ca nu esti singura .Ni se intampla tuturor cand citim pe repede inainte .Ce a reusit sa ma enerveze cel mai tare a fost ca nici nu-i trecuse prin cap sa ma sune sa anunte ,el crede ca tf il are ca sa ne sune dupa ore sa ne intrebe daca mai poate sta cu colegul lui ,ca nu-i ajunge cat se vad la sc ...
Si eu am o fecioara cam subreda zilele-astea .O fi ceva cu fecioarele perioada asta ?

Ana
,si la noi a fost azi o zi ...de primavara .Un soare

mQQm ,daca vrei reteta ,zi .Sunt f simple ,mai ales crema de zahar ars . Cu schimbul cu franta ,zic cc ca-i mai bine in prima varianta ,oricum cat sunt asa mici mai mult dorm si papa ...

Agho ,mai cu chef ,mai fara chef ,uite cum ti-a facut Ana program .

We fain la toata lumea ! Pupi .

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

agho, flower, deci si voi tot ca mine le vedeti, mersi. Le mai intorc pe toate fetzele inca, dar parca asa e bine. Agho, nu ca dilema asta era cu bb si pe-atunci, doar ca nu stiati voi inca.

flower, si ai mei au celulare dar eu numai ma stresez cu ele. Ba le uita-n geanta si nu le aud, ba uita sa sune, ba sunt descarcate. Am zis ca le pun cip si-i urmaresc prin satelit ca sa stiu unde sunt si sa nu ma mai bazez pe celular.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.23]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Am intrat doar sa va doresc weekend placut.
Ma bucur ca s-a animat subiectul chiar daca nu datorita mie.
Va pup pe toate!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Buna, fetelor!
Cred ca intr-adevar au mai plecat din gradele de-aici spre alte colturi de lume, ca toata saptamana am stat mai in jur de 30 de grade Celsius, doar azi a urcat iar intr-o viteza nebuna la 44. Unde mai pui ca bate si un vant puternic, de nu poti iesi din casa, plaja nici nu intra in discutie. Da' cica diseara ne racorim si pana weekend-ul urmator nu mai sarim peste 25 de grade. Sa vedem.
Inundatii sunt doar in nordul Australiei, mai sus de Brisbane, unde tot ploua... In ultimii ani au tot fost furtuni puternice si inundatii pe-acolo vara. La noi doar seceta...

Prima saptamana de scoala a fost OK. Amandoi copiii si-au intrat in ritm. Daniel a avut deja ceva teme la engleza si franceza. La mate termina, ca de obicei, in clasa. Si e incantat de proful de stiinte de anul asta ca le explica cu protonii si neutronii si atomii si ce-o mai fi pe baza de stele, soare, univers, chestii care-l pasioneaza pe Daniel.E doar ingrijorat ca ii va scadea media din cauza sportului, unde 45% tine de abilitati, iar el e total anti-talent. Probabil o sa ne intalnim si cu proful de sport la interviu, sa vedem ce zice el de asta, ce pretentii are.
Semestrul asta are istorie si invata istoria Australiei. La franceza invata geografia Frantei...
Eu am aplicat la 2 job-uri, mai am unul pe teava, da' am obosit de scris compuneri ca sa raspund la criteriile de selectie. De cand sunt aici m-am tot invartit in domeniul sarcinii si copiilor cu diverse dificultati...
Cam asta pe la noi... Ma duc sa ma racoresc...
Un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Vic ,bine ca ne dai vesti si ca sunteti bine .Cu ce vedem la tv ca se intampla ,incendii ,temp de 47 ,chiar ca e bine ca apari sa stim ca sunteti bine .Sa speram ca trece cat mai repede .

Offf, mQQm ,stiu ca asa-s copiii ,mai ales baietii ,dar dupa ce m-am racorit un pic ,l-am intrebat de ce crede el ca avem incredere sa-l lasam sa vina singur de la sc ,in timp ce colegi de-ai lui sunt insotiti de bunici ? Sper ca a-nteles ce am vrut sa spun ,nu ca mi-as face iluzii ca n-o sa se mai intample ,dar macar ....mai rar .

Andra

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Se spune ca Melbourne e orasul cu 4 anotimpuri intr-o zi - asta din cauza fluctuatiilor mari de temperatura. In 5 ani ne-am obisnuit, si chiar suport mai bine si caldura peste 30 de grade si zilele mai reci si ploioase, stiind ca vine repede o schimbare. ZIle ferbinti - una ici, una colo, in rest medie la 25 de grade, care mie imi surade. Temperaturi sub 4 grade iarna iar extrem de rar. Dar recunosc, iarna trecuta al meu sot a razuit gheata de pe parbriz de vreo 5 ori, fata de 2-3 in ceilalti ani.

Noi suntem bine si nu direct afectati. Avem prieteni care au vazut focuri in 4 directii la 2-3 km de casa lor. Mai au o casa la padure de care inca nu stiu nimic, dar n-am auzit sa fi ars pe-acolo. In schimb sunt zone intregi, orasele care au disparut cu totul. SI inca sunt zone unde arde.

Cu crocodilul, e o localitate in nordul Queensland-ului unde e inundatie de o saptamana sau doua, apa in continuare foarte mare. Se pare ca au inceput sa iasa crocodilii la plimbare... Doi copii auvazut ceva ce parea a fi crocodil, putin mai tarziu unul din copii a disparut. N-am citit stirea cu atentie, nu se stie exact ce si cum.

De scoala, inca n-am prea multe de zis. Daniel a intrat in ritm normal, mai povesteste cate ceva, mai cere ajutor la teme unde nu se descurca, dar de cele mai multe ori ii indic sursa de informare.

O saptamana buna!

Mergi la inceput