Copii din 1995-1998(27)
Raspunsuri - Pagina 15
ralualexandrei spune:
Sanca botezul gemenilor este saptamana viitoare,din pacate un eveniment fericit este marcat de o perioada ingrozitoare pt mine,mami e in spital in stare foarte grava,eu si copiii suntem foarte raciti,offfff as vrea sa inchid ochii si cand ii deschid toate problemele sa dispara.
Va pup pe toate , nu mai scriu caci nu vreau sa va intristez.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
flower-power spune:
Hello !
Ana ,sanatate bolnavioarei !si noi duminica ne-am plimbat un pic prin parc dupa ce l-am luat pe TB de la sah .Era intr-adevar frumos si soare ,dar cum am simtit alizeul ceva mai tare am virat-o catre casa .
umflatel,sper sa il ajute terapia .Tonul ridicat pe care il foloseste doamna e pentru captarea atentiei sau are ea o problema de atitudine ? Mai scrie-ne de Andreea .
Anca ,hai poate scapati usor ...Pe la noi stiu ca era o solutie din care se puneau picaturi in urechea bleaga -asa glumesc eu cu TB .Oricum ,refacere rapida .Si noi le cam tusim ,asta dupa ce tocmai vorbeam cu niste prietene ca n-a mai luat antibiotic de ...ani .Dam cu antiinflamator ,mucolitic ...,lamaie cu miere ca ceai de ceapa nu suporta .Sper sa nu fie cazul de antibiotic ca le urasc .
Deci mobilele tale sunt macar ...curate daca tot nu prea poate omul sa te contacteze...
Fecioara mea s-a recuperat ,sper sa nu recidiveze (o articulatie cu dureri ,abia putea sa se miste ),ca tare nu-mi place cand nu e bine .
Miha ,cam zgarcit mah proful tau ,daca-mi dai voie sa ma exprim asa .Pai dupa ce i-ai vbt tu atata si despre politica si despre geogra si depre istorie si despre cultura el sa-ti dea numai S ? Cam scartar ,parerea mea personala .Important e ca nu te-a picat .Lasa ca-ti iei tu revansa Eu abia astept sa dai de baut .Apropos ,mi se raceste ceaiul ,am uitat de el
noi raportam deja primul 10 luat ieri la matematica , a aparut la rezolvitori in gazeta matematica si ...
Miha,Agho ,mQQm ,......
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
flower-power spune:
Andra,tare rau imi pare .Sanatate multa tuturor
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
Ana68 spune:
Andra,sa va intareasca Domnul si sa isi revina mama ta!Imi pare rau sa citesc asta.
Mara,pai feciorelul tau are probleme cu articulatiile?Uf,si eu ma stiu cu dureri inca din frageda pruncie...ma sculam in puterea noptii urland de durere,venea biata mama la mine speriata,nici nu mai stia ce sa-mi faca,imi punea o carpa cu spirt si ma lega cu fular la genunchi sau la cot sau la umeri...greu,foarte greu.Iar acum la batranete ma resimt foarte tare...Multa sanatate!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
agho spune:
Andra, multa sanatate mamei tale! Si multa putere tie!
Sanca, ce mi-a placut ca n-ai mai ridicat tonul si Elliot a fost f intelegator. Plus ca au fost isteti si s-au descurcat la cumparaturi.
Pe noile « meleaguri » e ff aglomerat fiindca in alte 2 incaperi se zugraveste si e nebunie, stam si cu ceilalti prin jurul nostru, ca altfel n-avem cum.
Vic, numai de bn s-auzim! Stiri n/am vazut sa ma ia cu fiori de groaza.
Umflatel, inca n-am apucat sa vad filmuletul, insa va urez bafta multa!
Mihaela, meriti felicitari pt. Satisfacator, asta inseamna ca macar te descurci la nivelul nou. E de bine! Si-ti tin pumnii si pt B si FB.
Ana68, vai ce vesit incurajatoare imi dai despre Matiz! Stai linistita, ca stiam ca imediat se turteste tabla. Ieri chiar am observat ca probabil au turtit masinutza noastra in spate probabil niste pusti care s-au sprijinit pe ea. Foarte putin, dar vizibil, de unde tot ii indreptam tablele intruna. Succes la scoala, la gradi’, la serv!
Mhldvrc, mda, cand ai o probl. de vedere, e bn sa te menajezi, dar e laudabil ca Tina citeste in engleza f bn.
Flower, bravo, deja ati marcat primul 10.
mQQm,
Si-ai nostri copii au inceput scoala. Lunea viitoare am sedinta la baiat. Sunt “fericita”, nu mai au profesoara de romana. Cea din sem. I era suplinitoare, iar titulara bantuie prin State, ca-si insoteste sotul in misiune. Plus ca prof de romana cu care face pregatire, in ianuarie n-a prea avut timp de pregatire si uite-asa trece timpul.
Ana a fost f bucuroasa ieri, ca a avut lipsa doua prof. si in orele respective, copiii si-au facut temele si pt. azi nu mai avea nimic acasa de facut. La telefon mi-a spus cum a facut ordine acasa, in dulapiorul ei. Nu-i nimic, ca si eu, la serv. am incercat sa mai aranjez bibliorafturi etc.
Ieri am fost sa-mi iau ceva de imbracat, ca am sarit la marimea 46 si n-am nicio speranta ca voi slabi curand. La capitolul fuste stateam mai rau, asa ca pe praful asta m-am dus la cumparaturi. Mai nimeni nu era p-acolo, stateau vanzatoarele la povesti si sotul a avut rabdare sa probez, sa tot probez pana am ales.
agho spune:
Andra, multa sanatate mamei tale! Si multa putere tie!
Sanca, ce mi-a placut ca n-ai mai ridicat tonul si Elliot a fost f intelegator. Plus ca au fost isteti si s-au descurcat la cumparaturi.
Pe noile « meleaguri » e ff aglomerat fiindca in alte 2 incaperi se zugraveste si e nebunie, stam si cu ceilalti prin jurul nostru, ca altfel n-avem cum.
Vic, numai de bn s-auzim! Stiri n/am vazut sa ma ia cu fiori de groaza.
Umflatel, inca n-am apucat sa vad filmuletul, insa va urez bafta multa!
Mihaela, meriti felicitari pt. Satisfacator, asta inseamna ca macar te descurci la nivelul nou. E de bine! Si-ti tin pumnii si pt B si FB.
Ana68, vai ce vesit incurajatoare imi dai despre Matiz! Stai linistita, ca stiam ca imediat se turteste tabla. Ieri chiar am observat ca probabil au turtit masinutza noastra in spate probabil niste pusti care s-au sprijinit pe ea. Foarte putin, dar vizibil, de unde tot ii indreptam tablele intruna. Succes la scoala, la gradi’, la serv!
Mhldvrc, mda, cand ai o probl. de vedere, e bn sa te menajezi, dar e laudabil ca Tina citeste in engleza f bn.
Flower, bravo, deja ati marcat primul 10.
mQQm,
Si-ai nostri copii au inceput scoala. Lunea viitoare am sedinta la baiat. Sunt “fericita”, nu mai au profesoara de romana. Cea din sem. I era suplinitoare, iar titulara bantuie prin State, ca-si insoteste sotul in misiune. Plus ca prof de romana cu care face pregatire, in ianuarie n-a prea avut timp de pregatire si uite-asa trece timpul.
Ana a fost f bucuroasa ieri, ca a avut lipsa doua prof. si in orele respective, copiii si-au facut temele si pt. azi nu mai avea nimic acasa de facut. La telefon mi-a spus cum a facut ordine acasa, in dulapiorul ei. Nu-i nimic, ca si eu, la serv. am incercat sa mai aranjez bibliorafturi etc.
Ieri am fost sa-mi iau ceva de imbracat, ca am sarit la marimea 46 si n-am nicio speranta ca voi slabi curand. La capitolul fuste stateam mai rau, asa ca pe praful asta m-am dus la cumparaturi. Mai nimeni nu era p-acolo, stateau vanzatoarele la povesti si sotul a avut rabdare sa probez, sa tot probez pana am ales.
CriPOD spune:
si eu pe voi back.
Andra, sanatate mamei tale si voua!
Ana, sanatate Luanei. Sper sa nu luati si voi. Bebe-i activ si fratele si sor-sa se dau mari pe la prieteni, ba culeg si sugestii de nume de la ei.
flower, agho, bafta-n noul semestru! Deja ati scapat de vacanta?
Mihaela, e o limba grea, principalul e sa o inveti, lasa notele alea, e obicei nesanatos. Totu-i sa te straduiesti si o sa-ti ia exact cat trebuie ca s-o stii bine.
Mai viu, azi sunt angry, spun la toti, in cazu-n care fac vreo buba.
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Sanca spune:
MqqM - care-i baiul, cine te-a suparat??? Eu cand eram gravida eram angry numa cand nu mancam la timp....
Andra sanatate,in primul rand tie, sa te faci bine si sa ai putere sa ai grija de toti. Imi pare rau sa aud de mama ta, sanatate si sa speram ca nu e nimic grav.
Mihaela, vorba lui MqqM - obicei prost avem cu notele. Dar asta e singura modalitate de masura de cum performam. Noi santem cei mai rai critici cu noi insine. Dar faptul ca ai luat B, inseamna ca esti la un nivel destul de avansat. Daca luai FB erai peste nivel, si probabil ca nici nevoie prea mare nu aveai de clasa asta.
Mihaela trebuie sa incepem sa admitem ca noua generatie, nu mai isi ia informatiile, lectura din carti cu coperti si file, ca si noi... Santem totusi depasiti... Ei sant generatia electronica, si toate cartile si informatiile sant pe internet. Asa ca-ti place, nu-ti place, asta e. Si la mine la Univ, toate manualele sant pe net. Numa ca eu le scot la imprimanta, ca altfel nu retin asa de bine. Eu trebe sa dau pagina, ca sa am satisfactia ca am citit ceva
Greu cu tehnologia asta,iara am apasat aiurea si mi s-a dus mesajul fara sa-l termin.. Asa ca intru sa editez...
Agho tabla se indoaie la toate masinile. Dar sa vezi, ieri dupa ce i-am lasat pe baieti la scoala, pe o ploaie sanatoasa, am trecut pe langa un accident. O camioneta (pick-up truck) intrase in cur la o masina normala. Masina, avea tot spatele tesit, de era portbagajul pe scaunele din spate, si masina era adusa la 1/2 de dimensiune, iar truck-ul ce a intrat in masina, numa bara o avea un pic indoita...
Dar profa de romana cat timp poate sa bantuie pe meleaguri straine, si sa aibe inca postul?
Felicitari pentru reinoirea garderopei. Sa le porti cu placere.
Ana la copii mei le cumparam Fervex din Rom si le trecea raceala in 24 de ore. Anul asta nu am mai cumparat, din lene si lipsa de timp.
Mara bravo lui TB a inceput semestrul cu dreptul.
Vic azi am auzit si eu la radio de ce se petrece la voi. Cica 20 de morti si inca cativa negasiti. La voi focurile sant rare? In California focurile sant un fenomen al naturii, ca si tornado in sudul tarii, sau cutremure...
Astazi nu am lunch, ca mi-a mancat cainele mancarea aseara. Eu stateam linistita ieri, ca stiam ca am mancare pentru azi sa-mi au la servici. Aseara cand am venit de la Univ, m-am culcat imediat ca la ora 22 eu nu mananc, chiar daca mie foame. Azi dimineata vad oala in chiuveta. Sotul nu stia cum au mancat copii o oala de mazare cu pui, dar eu am aflat de la Matei ca s=a delectat si Oreo din ea...
si sanatate la toti
ralualexandrei spune:
Din pacate e grav cu mama,foarte.Va multumesc pt urari sper sa se implineasca.
Fetelor sunt atat de trista ,simt cum tremura inima in mine de frica si tac pt ca nu pot impartasi cu ai mei asta,nu vreau sa-i sperii mai tare decat sunt.
Offf zau ca nici cuvintele nu mi le mai gasesc........
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Sanca spune:
Andra, pentru mama ta.
Tu stii mai bine cum sa procedezi cu ai tai, dar ma gandeam ca daca ai impartasii cu cei mari (Robert si restul) ti-ar intelege starea de tensiune si ar putea sa te ajute sa vorbesti si cu ei, temerile, sentimentele. Edi si Maria sant mici, dar o sa te miri la cat inteleg.