Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 9
aris26 spune:
ilinca - 

asa zic si eu.....pai pe unde sa scot eu un bb de peste 3,5kg??? chit ca sunt eu lunga dar aveam 93cm peste fund inaninte de sarcina. se dilata, se dilata dar caaat???
cred ca de vina sunt vitaminele astea. pe vremuri nu lua nimeni nici o vitamina acum ai n-ai nevoie te indoapa cu de toate.
asa zic si eu intre 2,8-3,2....suficient. mai ales ca exista mc'donalds
deshi cred ca mor cu el de gat
30+
poze
AMR 10 saptamani 
aris26 spune:
cris- danonique are dreptate. e f bine 1600gr. oricum e o medie si e o greutzte aproximativa si doi la mana asa scrie pe orice site.
eu stiu ca toate vrem sa ii vedem trecuti de 2,5kg ca sa stam linishtite dar nu uita ca mai au de stat la dospit inca vreo 9 sapt.
30+
poze
AMR 10 saptamani 
inapreda spune:
Lysbeth, Cristina, multu' pentru sugestii.
Sebastian imi place cum suna. E masculin si sonor dar am oroare de varianta prescurtata: Sebi.
Matei e pe lista mea dar nu-i place sotului. Luca -spune sotu'- e nume de italian.
In fine, orice sugestie fac...gaseste un motiv.
Pariez ca se comporta asa, doar doar voi fi de acord sa-i mosteneasca numele dar si eu ramin...tare pe pozitii ![]()
Gina
29+
Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic
Poze
AMR
danonique spune:
Eu maine trebuie sa dau sange ptr ca acum 3 saptamani in urma analizelor a iesit ca sunt la limita superioara cu glicemia.Poimaine voi stii sigur daca am sau nu diabet gestational.Sper sa nu fie cazul de insulina.Mai este cineva in situatia asta?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
29+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
inapreda spune:
Ilinca, Ervin ar putea fi o optiune. Imi place ca nu poate fi madarit. Sa vedem ce zice Capcaunu' diseara. 
Theodor il cheama si pe socru', asa ca -nu stiu daca ma poti intelege
- am dezvoltat o adevarata antipatie pentru purtatorii acestui nume ![]()
Danonique, diabetul gestational -din cite stiu eu- dispare dupa nastere. Si nu cred ca poate fi vorba de insulina. Iti tin pumnii 
Gina
29+
Va rog dati-mi sugestii de nume titi pt. bebe mic
Poze
AMR
lysbeth spune:
Ina , dak vrei nume deosebit alege ceva gen:
Casian sau Ermil
Ermil o sa pun eu numele la al doilea baiat. Asta dak o fi cazul![]()
28+
Damian Codrut Andrei
lysbeth spune:
si victor suna fain. Imi aduce aminte un pic de ciresarii![]()
Si nu prea am mai vazut baietei cu numele asta...
28+
Damian Codrut Andrei
mababei spune:

Olga, La multi ani! Multa sanatate tie si intregii familii, sarcina fara probleme si o nastere usoara!

mihaela
31+ 
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Eu maine trebuie sa dau sange ptr ca acum 3 saptamani in urma analizelor a iesit ca sunt la limita superioara cu glicemia.Poimaine voi stii sigur daca am sau nu diabet gestational.Sper sa nu fie cazul de insulina.Mai este cineva in situatia asta? Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
dANONIQUE MIE MI-A RECOMANDAT ANALIZA DE "HIPERGLICEMIE PROVOCATA". adica iti ia prima tura de sange, determina glicemia, iti da sa bei o anumita concentratie de glucoza si repeta analiza; valorile trebuie sa ramana sub 140; de obicei analiza se face din deget, depinde de laborator
diana
27+
David Gabrielpoze si filmulet 4D bebe mic
mababei spune:
Adriuta, multumim pentru sfaturile tale! Foarte utile!
Sa-ti traiasca puisorul nazdravan!
mihaela
31+ 
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!